Adaptoare de umplere SOURCE ™ TACTICAL UTA

În stoc (miercuri 29. 03. la dumneavoastra acasa)
102,02 lei cu TVA
ks

Producator: Source

Cod: 4503400000

Garantie: 24 luni


Pentru achizitia dumneavoastra, primiti 102.02 FROGpoints

Categorie: Rezervoare și accesorii


Adaptoare de umplere SOURCE ™ TACTICAL UTA Descriere Recenzie (0) Intrebari frecvente (0)
  Rucsac al companiei israeliene SOURCE, care produce mărfuri în principal pentru IDF (Israel Defense Forces). Brandul SOURCE este renumit pentru produsele sale excelente din gama de rucsacuri, tampoane de hidratare și rezervoare de apă, care în feedback-ul utilizatorilor profesioniști depășesc chiar și mărci precum Camelbak și altele.

_____________________________________________________________________________________

 

Adaptorul universal pentru tuburi pentru rezervoarele sursă reprezintă o revoluție în umplerea rezervoarelor. Fixați-l pe conectorul rapid pe care îl are fiecare furtun SOURCE și apoi puneți adaptorul de cauciuc pe orice robinet sau flacon PET. în câteva secunde, geanta de hidratare se va umple cu lichid, fără a fi nevoie să scoateți rucsacul din spate sau chiar să scoată rezervorul în afară. totul este simplu, rapid și eficient.

Nu trebuie să vă faceți griji că nu veți lovi dimensiunea gâtului. Adaptorul este confecționat din cauciuc foarte flexibil, care poate fi atașat la aproape orice diametru de robinete sau gâturile sticlei.

  • Sticla PET de 1,5 litri va fi „împinsă” în rezervor prin această mișcare inversă în aproximativ 60 de secunde. Pur și simplu agățați-o, ridicați-o deasupra capului, întoarceți partea de jos în sus și așteptați alimentarea cu apă.
  • La robinet, puneți reductorul, eliberați robinetul și așteptați până când reductorul începe să se umfle. Acest lucru indică faptul că rezervorul dvs. este plin. Opriți debitul de apă, deconectați reductorul, ascundeți-l într-o pungă gata care face parte din livrare și continuați să îndepliniți sarcina. Totul este atât de simplu!
  • Vă recomandăm să vizionați videoclipul de mai jos.

Videa k produktu:

Recenzii si experienta produsuluiPřidat zkušenost

Experienta clientului

Nici o recenzie inca.Adauga intrebare

Intrebari frecvente

Nici o intrebare inca.

Catalog

Logare Facebook

Cos 0 bucati: 0,00 lei

Cosul dumneavoastra de cumparaturi este gol.

  • CZ
  • SK
  • PL
  • RO

Link-uri importante

Consiliere

Proiectele noastre

Newsletter

Permiteti sa primiti noutati regulate din catalogul nostru nou in magazinul nostru.