Adeziv universal StormSure Flexible - tub 15 g

momentan indisponibil 0 buc

Monitorizati disponibilitatea
43,32 lei cu TVA

Producator: StormSure

Cod: 35JAR-KS

Garantie: 24 luni


Pentru achizitia dumneavoastra, primiti 43.32 FROGpoints

Categorie: příslušenství


Adeziv universal StormSure Flexible - tub 15 g Descriere Recenzie (0) Intrebari frecvente (0)

StormSure tub de lipici flexibil 15g care poate face minuni! Este o asistență profesională în întreținerea oricăror îmbrăcăminte în aer liber sau militar, cort, sac de dormit, covoraș, rucsac, cizme, vele sau poncho.

Adezivii StormSure se întăresc lent și pot fi folosiți pe aproape orice material: lemn, țesătură, metal, materiale plastice, piele, cauciuc, poliuretan, nylon, fibre de sticlă și multe altele. Adezivul este în cele din urmă impermeabil și potrivit pentru toate condițiile meteorologice. Cel mai mare avantaj este faptul că adezivul rămâne flexibil și se fixează foarte strâns - creând astfel un plasture în sine!

Dacă înveliți adezivul pe suprafața țesăturii, stratul din mijloc asigură rezistență la apă și etanșitate - astfel încât poate fi folosit pentru a repara îmbrăcăminte impermeabilă sau covorașe gonflabile. De exemplu, trebuie doar să lipiți un plasture standard și să aplicați StormSure Flexible. Adezivul este foarte durabil la suprafață și nu trebuie să vă faceți griji pentru durabilitatea acestuia. Puteți, de asemenea, să lipiți confortabil toate îmbinările de rulare.

Adezivul poate lega, de asemenea, practic orice două materiale, perfect pentru materialele naturale. Astfel, puteți avea, de asemenea, grijă de talpa de decojire pe pânză de piele, pânză răspândită etc.

Deci, dacă ești turist, soldat, jucător AS, pescar, vânător sau oricine are nevoie să repare o fisură nedorită, StormSure este soluția.

 

Cum să vă legați cu StormSure Flexible?

  • Îmbinarea din două materiale - aplicați un strat subțire pe ambele părți și lăsați ușor încărcate 24 de ore să se usuce
  • Umplutură mică - acoperă gaura cu o bucată de bandă, întoarce și așezați-o pe o suprafață plană. Aplicați un strat de adeziv gros de aproximativ 5 mm, aplicați minim 1 cm pe marginile materialului și lăsați să se usuce 24 de ore
  • Sigilarea fisurilor - luați o cârpă potrivită ca un plasture cu un strat subțire de adeziv aplicat și apăsați pe partea din spate a fisurii. Îndreptați materialul rupt și așezați-l cât mai aproape unul de celălalt. Aplicați un adeziv, inclusiv câțiva milimetri din țesătură în sine, din vârfuri și aliniați plasticul cu o spatulă. Se lasă să se usuce 24 de ore. Puteți tăia excesul de material din cealaltă parte.

 

Dacă sunteți interesat de orice instrucțiuni de utilizare a lipiciului, îl puteți găsi pe acest canal YouTube. Îmbinările trebuie curățate și șterse cu solvent înainte de aplicare. StormSure flexible nu funcționează cu polietilenă, polipropilenă și PTFE. Adezivul nedeschis poate fi păstrat pentru perioade lungi de timp, odată deschis, se recomandă să-l introduceți în frigider sau congelator și lăsați-l să se încălzească înainte de refolosire.

Videa k produktu:

Recenzii si experienta produsuluiPřidat zkušenost

Experienta clientului

Nici o recenzie inca.Adauga intrebare

Intrebari frecvente

Nici o intrebare inca.

Catalog

Logare
Contactează-ne +40 312 295 868
E-mail info@frogtac.ro
Facebook

Cos 0 bucati: 0,00 lei

Cosul dumneavoastra de cumparaturi este gol.

  • CZ
  • SK
  • PL
  • RO

Link-uri importante

Consiliere

Proiectele noastre

Newsletter

Permiteti sa primiti noutati regulate din catalogul nostru nou in magazinul nostru.