Adventure Menu - Chiftele cu sos de orez basmati și roșii

În stoc 1 buc (vineri 07. 10. la dumneavoastra acasa)
37,99 lei cu TVA
ks

Producator: Adventure Menu

Cod: 3017

Garantie: 24 luni


Pentru achizitia dumneavoastra, primiti 37.99 FROGpoints

Categorie: Alimente


Adventure Menu - Chiftele cu sos de orez basmati și roșii Descriere Recenzie (0) Intrebari frecvente (0)

Meatballs proveneau inițial din Italia, dar au cucerit practic întreaga lume. Sunt foarte populare în Statele Unite, dar și în Scandinavia. Meatballs Adventure Menu din carnea de vită măcinată amestecată cu orez basmati și aromată doar cu pătrunjel, un vârf de sare și piper. Sosul de roșii dulci este un clasic al legumelor rădăcinoase și al pastei de roșii, reglat fin cu un ton ușor de scorțișoară.


Ingrediente: bile de orez cu carne (51%), carne macină de vită (50%), orez basmati (15%), apă, ouă, ulei de rapiță, sare (sare comestibilă cu iodat, iodat de potasiu), pătrunjel uscat, piper), roșie sos (49%) (apă, pastă de roșii (apă, pastă de roșii, zahăr, sare), ceapă, legume rădăcinoase (morcov, țelină, păstârnac, pătrunjel) făină de orez, făină de porumb, ulei de rapiță, zahăr, lămâie, sare (comestibil) sare de rocă, iodat de potasiu), condimente sălbatice.

 

valoarea nutritivă             1 pachet
Valoarea energetică           540 kJ
Proteine                               6,7 g
Grăsime                               4,7 g
Carbohidrati                      17,2 g


Informații despre alergie: nu conține alergeni.

1 pachet - greutate 200 g + - 5% (din 300 g carne crudă).

Acest aliment poate fi încălzit ca de obicei (într-o oală, într-o baie de apă, etc.) sau puteți utiliza sistemul de autoîncălzire al producătorului.

 

Rațiile de mâncare sterilizate din meniul Aventură sunt un înlocuitor foarte gustos pentru MRE-urile militare și alimente similare modificate chimic, cu aspect, origine și gust, în principal, neconvingătoare. În comparație cu MRE, acestea au dezavantajul că pachetul conține o singură porție de mâncare fără accesorii suplimentare și articole mici. Pe de altă parte, este o porțiune cu adevărat cinstită de 200-400 de grame de greutate netă care alimentează pe toată lumea (întregul MRE cântărește 500-750g incluzând multe recipiente, cutii, condimente, sticle, încălzitor și mai multe „cursuri” diferite de mâncare).

Meniul de aventură oferă un fel principal și gustos, care este egal cu cele preparate acasă și pe care le vei mânca cu gust și fără rezistență. Alimentele nu sunt nici deshidratate, nici conservate chimic, deci au o durată de valabilitate în comparație cu MRE, la numai 3 ani de la data producerii. Cu toate acestea, este mai mult decât suficient pentru ca utilizatorul să le consume.

Meniul Adventure nu trebuie să fie păstrat la rece, așa că nu vă faceți griji cu privire la faptul că va deranja atunci când călătoriți. Pot fi consumate atât rece cât și cald, în funcție de posibilitățile și gusturile dvs. actuale. De asemenea, este important prețul, care poate părea ridicat, dar nu diferă de prețul prânzului servit într-un restaurant obișnuit - și merită cu adevărat confortul și gustul super!

Recenzii si experienta produsuluiPřidat zkušenost

Experienta clientului

Nici o recenzie inca.Adauga intrebare

Intrebari frecvente

Nici o intrebare inca.

Catalog

Logare
Contactează-ne +40 312 295 868
E-mail info@frogtac.ro
Facebook

Cos 0 bucati: 0,00 lei

Cosul dumneavoastra de cumparaturi este gol.

  • CZ
  • SK
  • PL
  • RO

Link-uri importante

Consiliere

Proiectele noastre

Newsletter

Permiteti sa primiti noutati regulate din catalogul nostru nou in magazinul nostru.