Adventure Menu - Gutaș de vită cu cartofi

Variante:
Adventure Menu - Aripioare de pui pe miere și chili Adventure Menu - Chiftele cu sos de orez basmati și roșii Adventure Menu - Tandoori Quinoa VEGAN Adventure Menu -Șuncă de fermă cu rază de linte

În stoc 1 buc (joi 13. 05. la dumneavoastra acasa)
36,03 lei cu TVA
ks

Producator: Adventure Menu

Cod: hovezi_gulas

Garantie: 24 luni


Pentru achizitia dumneavoastra, primiti 36.03 FROGpoints

Categorie: Alimente


Adventure Menu - Gutaș de vită cu cartofi Descriere Recenzie (0) Intrebari frecvente (0)

Rațiile de mâncare sterilizate din meniul Aventură sunt un înlocuitor foarte gustos pentru MRE-urile militare și alimente similare modificate chimic, cu aspect, origine și gust, în principal, neconvingătoare. În comparație cu MRE, acestea au dezavantajul că pachetul conține o singură porție de mâncare fără accesorii suplimentare și articole mici. Pe de altă parte, este o porțiune cu adevărat cinstită de 200-400 de grame de greutate netă, care alimentează pe toată lumea (întregul MRE cântărește 500-750g incluzând multe recipiente, cutii, condimente, sticle, încălzitor și mai multe „cursuri” diferite de mâncare).

 

Meniul de aventură oferă un fel principal și gustos, care este egal cu cele preparate acasă și pe care le vei mânca cu gust și fără rezistență. Alimentele nu sunt nici deshidratate, nici conservate chimic, deci au o durată de valabilitate în comparație cu MRE, la numai 3 ani de la data producerii. Totuși, este mai mult decât suficient timp pentru ca utilizatorul să le consume.

Meniul Adventure nu trebuie să fie păstrat la rece, așa că nu vă faceți griji cu privire la faptul că va deranja în timpul călătoriei. Pot fi consumate atât rece cât și cald, în funcție de posibilitățile și gusturile dvs. actuale. De asemenea, este important prețul, care poate părea ridicat, dar nu diferă de prețul prânzului servit într-un restaurant obișnuit - și merită cu adevărat confortul și gustul super!

 

Friptură de vită de la tauri de la reproducție gratuită de pe poalele Munților Uriași din Vrchlabí. Baza de ceapă, bulionul de oase, ardeiul și cartofii fierti ca farfurie.


Ingrediente: carne de vită (20%), cartofi, ceapă, făină fără gluten, ulei de floarea soarelui, pastă de roșii (roșii, sare, zahăr), usturoi, sare, piper, piper.

Informații despre alergie: nu conține alergeni.

1 pachet - greutate 400 g ± 5%

 

Acest aliment poate fi încălzit ca de obicei (într-o oală, într-o baie de apă, etc.) sau puteți utiliza sistemul de autoîncălzire al producătorului.

 

Valoarea nutrițională   100 g       1pachet      DDD
Valoarea energetică     369 kJ      1845 kJ      22%
Proteine                         6,8 g            34 g       61%
Grăsime                         3,0 g            15 g        21%
Carbohidrati                  8,4 g            42 g        14%

Recenzii si experienta produsuluiPřidat zkušenost

Experienta clientului

Nici o recenzie inca.Adauga intrebare

Intrebari frecvente

Nici o intrebare inca.

Catalog

Logare
Contactează-ne +40 312 295 868
E-mail info@frogtac.ro
Facebook

Cos 0 bucati: 0,00 lei

Cosul dumneavoastra de cumparaturi este gol.

  • CZ
  • SK
  • PL
  • RO

Link-uri importante

Consiliere

Proiectele noastre

Newsletter

Permiteti sa primiti noutati regulate din catalogul nostru nou in magazinul nostru.