Adventure menu - Ciorbă picantă cu Bulgur

Variante:
Adventure menu - 100% CARNE - Carne de porc pe caras Adventure menu - Coasta de porc cu cartofi

Disponibilitate la cerere 0 buc

Monitorizati disponibilitatea
32,31 lei cu TVA

Producator: Adventure Menu

Cod: Kotliksbulgurem

Garantie: 24 luni


Pentru achizitia dumneavoastra, primiti 32.31 FROGpoints

Categorie: Alimente


Adventure menu - Ciorbă picantă cu Bulgur Descriere Recenzie (0) Intrebari frecvente (0)

Rațiile de mâncare sterilizate din meniul Aventură sunt un înlocuitor foarte gustos pentru MRE-urile militare și alimente similare modificate chimic, cu aspect, origine și gust, în principal, neconvingătoare. În comparație cu MRE, acestea au dezavantajul că pachetul conține o singură porție de mâncare fără accesorii suplimentare și articole mici. Pe de altă parte, este o porțiune cu adevărat cinstită de 200-400 de grame de greutate netă, care alimentează pe toată lumea (întregul MRE cântărește 500-750g incluzând multe recipiente, cutii, condimente, sticle, încălzitor și mai multe „cursuri” diferite de mâncare).

 

Meniul de aventură oferă un fel principal și gustos, care este egal cu cele preparate acasă și pe care le vei mânca cu gust și fără rezistență. Alimentele nu sunt nici deshidratate, nici conservate chimic, deci au o durată de valabilitate în comparație cu MRE, la numai 3 ani de la data producerii. Totuși, este mai mult decât suficient timp pentru ca utilizatorul să le consume.

Meniul Adventure nu trebuie să fie păstrat la rece, așa că nu vă faceți griji cu privire la faptul că va deranja în timpul călătoriei. Pot fi consumate atât rece cât și cald, în funcție de posibilitățile și gusturile dvs. actuale. De asemenea, este important prețul, care poate părea ridicat, dar nu diferă de prețul prânzului servit într-un restaurant obișnuit - și merită cu adevărat confortul și gustul super!

 

Amestec picant de picior de porc, carne de curcan și cârnați cu ceapă, usturoi și ciuperci, aromat cu capsicum, ardei iute și ardei iute. Bulgur este atașat.

 

Bulgurul este o etichetă pentru grâul integral pre-fiert, este ușor digerabil și are o compoziție nutritivă favorabilă, deoarece conține fibre, vitamine și minerale.

Ingrediente: carne de porc (11%), curcan (9%), bulgur de grâu (12%), ceapă, cârnați de ardei (carne de porc, sare, piper, chimen, usturoi), slănină, ciuperci, făină de grâu, ulei de floarea soarelui, capsicum sterilizat (ardei, oțet, sare, zahăr, ingrediente decorative și condimente), usturoi, ardei iute sterilizat (ardei iute, apă, oțet, sare), sare, ardei iute, piper

Informații despre alergie: produsul conține gluten.

1 pachet - greutate 400 g ± 5%

 

Acest aliment poate fi încălzit ca de obicei (într-o oală, într-o baie de apă, etc.) sau puteți utiliza sistemul de autoîncălzire al producătorului.

 

Valoarea nutrițională              100 g            1pachet            DDD
Valoarea energetică               445 kJ            2225 kJ           27%
Proteine                                   7,9 g              39,5 g             70%
Grăsime                                    2,0 g                10 g              14%
Carbohidrati                            13,9 g            69,5 g              24%

Recenzii si experienta produsuluiPřidat zkušenost

Experienta clientului

Nici o recenzie inca.Adauga intrebare

Intrebari frecvente

Nici o intrebare inca.

Catalog

Logare
Contactează-ne +40 312 295 868
E-mail info@frogtac.ro
Facebook

Cos 0 bucati: 0,00 lei

Cosul dumneavoastra de cumparaturi este gol.

  • CZ
  • SK
  • PL
  • RO

Link-uri importante

Consiliere

Proiectele noastre

Newsletter

Permiteti sa primiti noutati regulate din catalogul nostru nou in magazinul nostru.