Bluză cu mâneci lungi FROGGEAR® Cooler

Variante:
FROGGEAR® Cooler line - Boxeri lungi de bărbați Maieu FROGGEAR® Cooler FROGGEAR® Cooler line - Pantaloni lungi de bărbați Tricou FROGGEAR® Cooler

la cerere
174,89 lei cu TVA

Producator: FROGGEAR - Tactical Hardwear

Cod: frg-thc-tdr

Garantie: 24 luni


Pentru achizitia dumneavoastra, primiti 174.89 FROGpoints

Categorie: FROGtherm - Lenjerie funcțională


Bluză cu mâneci lungi FROGGEAR® Cooler Descriere Recenzie (0) Intrebari frecvente (0)

Bluză lunga termoconductoare pentru activitatile solicitante

 

Bluză bărbătească, usoara ca pana. Te usureaza si in climatul ideal toata ziua, chiar si cu activitati fizice ridicate. Fara sa te simti neconfortabil.

 

 

Am testat:


Frogman.cz

Lenjeria termică își îndeplinește funcția, calitatea procesării este, de asemenea, foarte bună. Vă recomandăm această lenjerie termală pentru activități în aer liber pe trei anotimpuri cu o sarcină excesivă a corpului, dar și pentru activități de agrement. Cooler nu vă va dezamăgi!"

Pro:

+ elimină mirosul
+ evacuează în mod activ umiditatea din corp
+ calitate de cusut și rezistență material

Contra:

 

 

Cusăturile de calitate plate minimizează riscul de abraziuni și zgârieturi neplăcute. Datorită faptului că sunt strânse, acestea nu alunecă și nu alunecă din mișcare.

 

Pentru un sezon cald de vară și de înaltă activitate corp, vă recomandăm linia de "Cooler". Răcitorul funcționează ca primul strat de termo, așa-numita "a doua piele". Realizat dintr-o țesătură tricotată foarte subțire, dar puternică din polipropilenă (90g/m2), acest strat aderă perfect la corp, nu vă va limita mișcarea și nu veți ști nici măcar despre el. Datorită absorbției de apă practic zero, fibra din polipropilenă îndepărtează toată umezeala din corp și o transportă la suprafața unde se evaporă foarte repede, oferindu-vă un sentiment de răcire. Pânza de răcire poate fi utilizată cu succes chiar și în perioade mai reci, în combinație cu un al doilea strat de îmbrăcăminte.

Tratament:

- Se spala manual sau cu ajutorul unei masini de spalat la o temperatura maxima de 40 ° C.

- Nu utilizați sofonul din țesătură sau alte agenți de înălbire sau înălbire, acestea vor sigila porii fibrelor fine, iar spălătoarea își va pierde capacitățile excepționale

Nu călcați! Fibrele de polipropilenă nu sunt rezistente la temperaturi ridicate și ar fi deteriorate de ea.

 

Atenție: Pentru aplicații solicitante, nu se recomandă purtarea acestui produs fără un strat suplimentar care va fi adeziv și absorbant. Numai NanAgent 90 nu poate absorbi umezeala în interior, iar dacă umiditatea nu trece, umiditatea începe să se evaporeze rapid și re-precipitați între pantaloni și boxeri, lucru nedorit.

 

 

 

 

 

Recenzii si experienta produsuluiPřidat zkušenost

Experienta clientului

Nici o recenzie inca.Adauga intrebare

Intrebari frecvente

Nici o intrebare inca.

Catalog

Logare Facebook

Cos 0 bucati: 0,00 lei

Cosul dumneavoastra de cumparaturi este gol.

  • CZ
  • SK
  • PL
  • RO

Link-uri importante

Consiliere

Proiectele noastre

Newsletter

Permiteti sa primiti noutati regulate din catalogul nostru nou in magazinul nostru.