FOG-KILLER Amestec anti-ceață, 30 ml

În stoc (marți 31. 01. la dumneavoastra acasa)
36,86 lei cu TVA
ks

Producator: FROGGEAR - Tactical Hardwear

Cod: frg-imp-fk

Garantie: 24 luni


Pentru achizitia dumneavoastra, primiti 36.86 FROGpoints

Categorie: Impregnare, curățare


FOG-KILLER Amestec anti-ceață, 30 ml Descriere Recenzie (0) Intrebari frecvente (0)

 

 


Amestec anti-ceață foarte eficient.

FOG KILLER este un preparat destinat tratamentului paharelor tactice și plasticului împotriva ceții. Are o funcție de degresare și antistatică și este dezvoltat pe baza ultimelor nanotehnologii. Conține un număr mare de nanoparticule, îndepărtează activ grăsimea din lentilă și, în același timp, creează un film eficient care reduce sau elimină complet ceața cu până la 80%. De asemenea, am obținut rezultate foarte bune la testarea pe ochelari de înot.

 

Ușor de aplicat

APLICARE: Înainte de a aplica produsul, îndepărtați orice murdărie abrazivă, cum ar fi nisip, praf și alte murdări grosiere, care ar putea zgâria viziera. Atunci când nu folosiți sticlă termică, vă recomandăm să scoateți întreaga lentilă din cadrul ochelarilor și să clătiți în apă călduță. Pentru lentilele termice, evitați acest pas - paharul ar putea fi deteriorat ireversibil atunci când este scufundat sub apă.

Apoi uscați paharul. Pulverizați produsul pe întreaga suprafață. Lăsați-l aprins timp de 30 de secunde și folosiți un prosop de hârtie pentru a lustrui lentila. Evitați să folosiți cârpe de bumbac, microfibre și materiale similare - atunci când bumbacul vine în contact cu nanoparticulele, acestea sunt distruse și produsul devine ineficient.

După aplicare, ochelarii dvs. sunt protejați de ceață până când stratul de nanoparticule se uzează. Prin urmare, încercați să nu atingeți lentilele, în special din partea interioară, unde ștergerea ar afecta probabilitatea de ceață.

AMBALARE: Sticlă pulverizată, 30ml

Demonstrație de ceață fără (stânga) și folosind FOG-KILLER (dreapta)

 

Notă: Ceața este provocată de mai mulți factori și, chiar și atunci când folosiți o impregnare de cea mai înaltă calitate, posibilitatea de ceață nu poate fi exclusă. Depinde mai ales de vremea actuală, de starea tehnică a lentilelor în sine și mai ales de tipul de ochelari. Rețineți întotdeauna că ventilația merge mână în mână cu ceața - dacă vă mențineți ochelarii strânși și strânși împotriva feței, probabil că vor antrena mai mult decât ochelarii care se ventilează bine.

Acest produs este inflamabil și nu conține solvenți, alcool, acetonă, amoniac, benzină, ceară sau silicon. Are un factor neutru de pH, adică nu irită pielea sau mucoasele. Acest produs este ecologic și biodegradabil.

Videa k produktu:

Recenzii si experienta produsuluiPřidat zkušenost

Experienta clientului

Nici o recenzie inca.Adauga intrebare

Intrebari frecvente

Nici o intrebare inca.

Catalog

Logare Facebook

Cos 0 bucati: 0,00 lei

Cosul dumneavoastra de cumparaturi este gol.

  • CZ
  • SK
  • PL
  • RO

Link-uri importante

Consiliere

Proiectele noastre

Newsletter

Permiteti sa primiti noutati regulate din catalogul nostru nou in magazinul nostru.