FROGGEAR® ColdBreaker 2LVL Sweatshirt - Olive

FROGGEAR® ColdBreaker 2LVL Sweatshirt - Olive FROGGEAR® ColdBreaker 2LVL Sweatshirt - OliveFROGGEAR® ColdBreaker 2LVL Sweatshirt - OliveFROGGEAR® ColdBreaker 2LVL Sweatshirt - OliveFROGGEAR® ColdBreaker 2LVL Sweatshirt - OliveFROGGEAR® ColdBreaker 2LVL Sweatshirt - Olive
Livrare gratuita
Variante:
FROGGEAR® ColdBreaker 2LVL Sweatshirt - Negru

la cerere
372,68 lei cu TVA

Producator: FROGGEAR - Tactical Hardwear

Cod: frg-mk-2lvl-od

Garantie: 24 luni


Pentru achizitia dumneavoastra, primiti 372.68 FROGpoints

Categorie: FROGtherm - Lenjerie funcțională


FROGGEAR® ColdBreaker 2LVL Sweatshirt - Olive Descriere Recenzie (0) Intrebari frecvente (0)

Bluză termorezistentă bărbătească

 

Bluza ColdBreaker 2LVL este conceput pentru a maximiza efectele uzurii termice pe care le purtați dedesubt. "ColdBreaker" este flexibil, ușor și respirabil. Vă va surprinde cu capacitatea de a vă păstra cald.

Partea din spate este confecționată dintr-un material neted din piele și obversul este netezit, astfel încât să nu se poată prinde oriunde și să fie cel puțin parțial rezistent la lipirea velcro.

Material antibacterian

 

ColdBreaker conține articole de argint, care ajută la păstrarea rufăriei proaspete și inodore, contribuind în mod activ la eliminarea bacteriilor potențiale, matritelor și a impurităților nedorite similare și oferă o senzație de curățenie durabilă.Nu trebuie să vă spălați hainele atât de des, economisindu-vă timp, bani și bluza în sine.

Bluza 2LVL nu prezintă nicio glugă sau alte caracteristici inutile deoarece este proiectată ca al doilea strat într-o uzură funcțională. Ca prim strat, vă recomandăm unul din produsele Mediator sau Woolerul noastre.

Din experienta noastra putem spune ca si in grosime foarte mica, acest material este cel putin la fel de cald ca de obicei bluze groase.Datorita flexibilitatii sale, aceasta bluza este si mai confortabila si nici nu va veti sti.

 

 

 

 

 

Recenzii si experienta produsuluiPřidat zkušenost

Experienta clientului

Nici o recenzie inca.Adauga intrebare

Intrebari frecvente

Nici o intrebare inca.

Catalog

Logare Facebook

Cos 0 bucati: 0,00 lei

Cosul dumneavoastra de cumparaturi este gol.

  • CZ
  • SK
  • PL
  • RO

Link-uri importante

Consiliere

Proiectele noastre

Newsletter

Permiteti sa primiti noutati regulate din catalogul nostru nou in magazinul nostru.