FROGGEAR® Mască de sârmă - ORIGINAL - elastice pentru cap - Culoare bronzată

1 měsíc

Monitorizati disponibilitatea
99,98 lei cu TVA

Producator: FROGGEAR - Tactical Hardwear

Cod: fgr-msk-orig-g-tan

Garantie: 24 luni


Pentru achizitia dumneavoastra, primiti 99.98 FROGpoints

Categorie: Măști


FROGGEAR® Mască de sârmă - ORIGINAL - elastice pentru cap - Culoare bronzată Descriere Recenzie (0) Intrebari frecvente (0)

Mască de sârmă de producție cehă de înaltă calitate pentru jucători airsoft și paintball

Masca de sârmă este o protecție modernă a feței pentru jucătorii airsoft și paintball, care protejează în mod fiabil fața de bile. O grilă puternică de metal protejează fața de bile zburătoare care pot bate sau rupe dinții, rupe buzele și pot provoca răni dureroase.

Măștile de sârmă reprezintă o protecție mult mai bună decât eșarfele, hote și măști solide. Acestea permit o mai bună circulație a aerului, nu se supraîncălzește în ele și împiedică măștile și ochelarii să nu se abată.

În comparație cu măștile asiatice ieftine, măștile FROGGEAR sunt cusute, nu lipite și astfel durează mult mai mult. Cu măști asiatice lipite, se întâmplă adesea că dacă le uiți într-o mașină fierbinte lângă fereastră, la eveniment nu scoți decât o lână de oțel, fără jante și elastice ...

Măștile FROGGEAR sunt fabricate din plasă alimentară, care este inofensivă pentru sănătate și nu provoacă reacții alergice, eczeme sau alte iritări neplăcute în contact cu pielea.

Acestea sunt protejate împotriva ruginii prin vopselele arse komaxit de înaltă calitate (rugina este, de asemenea, un fenomen frecvent în producția asiatică - nu au suficientă acoperire de calitate pentru a rezista la transpirație și reacția salivă). Datorită măștilor komaxit nu se freacă și în plus puteți aplica și alte culori (de exemplu, Krylon). Este posibil să obțineți, după propria imaginație, modele de camuflaj interesante direct pe mască.

 

Pentru fixarea pe cap se folosesc curele de cauciuc cu Velcro, care permit mai multe variante de purtare:

  • Nu poartă capul (curea mare și mică)
  • atașarea măștii la capacul velcro (două mici curele)
  • masca de casca cu velcro (doua mici curele)


Mască de față reglabilă


Masca este preformată. Cu toate acestea, fiecare are o formă diferită a feței, deci este un mare avantaj al „modelabilității” sale, datorită căruia fiecare o poate regla pentru a se potrivi doar pe fața sa.

 

Măștile sunt făcute în două dimensiuni:

Model ORIGINAL - mască de mărime standard care acoperă fața de la rădăcina nasului sub bărbie, incluzând ambele obraji, aproape până la urechi și asigură o acoperire maximă.

Model MINI - o versiune redusă a măștii, care este conică pentru a nu împiedica vederea pe părțile laterale, dar mai ales nu mai jos. Datorită formei îmbunătățite, nu restricționează, dar protejează în continuare întreaga gură, buze, nas și parțial bărbie și obraji.

Recenzii si experienta produsuluiPřidat zkušenost

Experienta clientului

Nici o recenzie inca.Adauga intrebare

Intrebari frecvente

Nici o intrebare inca.

Catalog

Logare
Contactează-ne +40 312 295 868
E-mail info@frogtac.ro
Facebook

Cos 0 bucati: 0,00 lei

Cosul dumneavoastra de cumparaturi este gol.

  • CZ
  • SK
  • PL
  • RO

Link-uri importante

Consiliere

Proiectele noastre

Newsletter

Permiteti sa primiti noutati regulate din catalogul nostru nou in magazinul nostru.