FROGGEAR® Mediator line - Bluză bărbătească cu mâneci lungi

Variante:
FROGGEAR® Mediator line - Pantaloni lungi de bărbați FROGGEAR® Mediator line - Tricou Cu Mâneci Scurte

2 săptămâni (vineri 24. 02. la dumneavoastra acasa)
183,28 lei cu TVA
ks

Producator: FROGGEAR - Tactical Hardwear

Cod: frg-fgm-tdr

Garantie: 24 luni


Pentru achizitia dumneavoastra, primiti 183.28 FROGpoints

Categorie: FROGtherm - Lenjerie funcțională


FROGGEAR® Mediator line - Bluză bărbătească cu mâneci lungi Descriere Recenzie (0) Intrebari frecvente (0)

Bluză Bărbătească Funcțională

Principalele caracteristici: Pantalonii de mijlocire sunt destinați utilizării pe vreme rece și medie ca primul strat de uzură funcțională. Vă vor menține uscat și cald, chiar și cu activități mai dificile.Acest strat este cel mai de bază și unul dintre cele mai importante straturi în sos funcțional și nu merită să fie subestimat. Dacă primul strat nu este suficient de funcțional, chiar și cel mai bun înveliș nu vă va proteja de frig, indiferent dacă folosiți o fundație bună, se pot ca alte straturi să nu fie aproape la fel de calde și, de aceea groase.Aceasta va avea un impact pozitiv asupra mobilității dvs. Și confort general în orice activitate.

Descrierea materialului: Realizat din Ana-Atomic NananoAgent (polipropilena 100% cu un continut ridicat de nanopabouri din argint, care ofera protectie permanenta si indispensabila impotriva bacteriilor, a mirosului corpului. De asemenea, reduce formarea bolilor la nivelul pielii, a rapilor si a mucegaiurilor.

Antibacterial material

Utilizare ideală: Datorită nivelului ridicat al calității procesării, acest produs poate fi folosit cu succes oriunde vă așteptați la condiții de vreme rece și puternică. Nu contează dacă sunteți într-o excursie drumeții, la serviciu, în munți, sau dacă vă bucurați de sport militare oriunde este posibil.

Cusăturile de calitate plate minimizează riscul de abraziuni și zgârieturi neplăcute. Datorită faptului că sunt strânse, acestea nu alunecă și nu alunecă din mișcare.Întotdeauna același rezultat. Tehnologii din polipropilenă îndepărtează rapid transpirația și umezeala care nu numai că vă afectează pielea, dar, în principal, provoacă răcirea corpului, indiferent cât de bine utilizați haina de top (jacheta, transpirație etc.).

Pentru primăvara răcorasa și zilele de toamnă avem pentru dumneavoastră o gamă de termoizolare "Mediator" - un strat de mărime medie caldă. Acest strat subțire din țesătură tricotată din polipropilenă are o vârstă mai mare și o textură mai pronunțată decât cea din gama de răcire.Este de 9 ori mai rezistent decât bumbacul! Gama Mediator este concepută pentru zile mai reci sau pentru utilizare în activități fizice mai ușoare. Este perfect pentru plimbări, plimbări, etc. Totuși, principiul de funcționare a rufelor rămâne neschimbat și același lucru este valabil și pentru gama răcitorului.

 

 

 

Recenzii si experienta produsuluiPřidat zkušenost

Experienta clientului

Nici o recenzie inca.Adauga intrebare

Intrebari frecvente

Nici o intrebare inca.

Catalog

Logare Facebook

Cos 0 bucati: 0,00 lei

Cosul dumneavoastra de cumparaturi este gol.

  • CZ
  • SK
  • PL
  • RO

Link-uri importante

Consiliere

Proiectele noastre

Newsletter

Permiteti sa primiti noutati regulate din catalogul nostru nou in magazinul nostru.