FROGGEAR® Sniper-hood - SK Digital vz.2007

FROGGEAR® Sniper-hood - SK Digital vz.2007 FROGGEAR® Sniper-hood - SK Digital vz.2007FROGGEAR® Sniper-hood - SK Digital vz.2007FROGGEAR® Sniper-hood - SK Digital vz.2007FROGGEAR® Sniper-hood - SK Digital vz.2007FROGGEAR® Sniper-hood - SK Digital vz.2007FROGGEAR® Sniper-hood - SK Digital vz.2007FROGGEAR® Sniper-hood - SK Digital vz.2007FROGGEAR® Sniper-hood - SK Digital vz.2007FROGGEAR® Sniper-hood - SK Digital vz.2007FROGGEAR® Sniper-hood - SK Digital vz.2007FROGGEAR® Sniper-hood - SK Digital vz.2007FROGGEAR® Sniper-hood - SK Digital vz.2007FROGGEAR® Sniper-hood - SK Digital vz.2007FROGGEAR® Sniper-hood - SK Digital vz.2007FROGGEAR® Sniper-hood - SK Digital vz.2007
Livrare gratuita
Variante:
FROGGEAR® Sniper-hood - Kryptek Mandrake FROGGEAR® Sniper-hood - PenCott BL FROGGEAR® Sniper-hood - PenCott GZ FROGGEAR® Sniper-hood - vz. 95

la cerere

Monitorizati disponibilitatea
656,51 lei cu TVA

Producator: FROGGEAR - Tactical Hardwear

Cod: fgr-sniper-SKD

Garantie: 24 luni


Pentru achizitia dumneavoastra, primiti 656.51 FROGpoints

Categorie: Costume de sniper


FROGGEAR® Sniper-hood - SK Digital vz.2007 Descriere Recenzie (0) Intrebari frecvente (0)

Glugă tactică FROGGEAR® - nu doar pentru Lunetisti

 

Gluga FROGGEAR pentru lunetisti este un dispozitiv extrem de ușor și foarte compact conceput pentru împușcături și exploratori. Este proiectat pentru a acoperii părțile corpului expandate ale lunetistului, care sunt expuse în timpul tragerii. Decuparea totală este de asemenea adaptată acestui efect, rezultând un parasolar umplut cu 3/4.

Gluga este suficient de mare pentru a acoperi casca sau pălăria dvs. Fără probleme. Pentru a menține vederea periferică, panourile laterale ale capotei sunt cusut din plasă de dimensiuni medii solide.Prin urmare, îl puteți purta pentru o perioadă mai lungă de timp fără un dezavantaj semnificativ în comparație cu utilizarea fără gluga. În plus, gluga are un sistem de tracțiune elastic cu elemente de fixare cu glisieră, astfel încât să puteți ajusta rapid și ușor forma și dimensiunile .

Am folosit o catarame de cea mai înaltă calitate pentru Nexus GILLIE FASTEX, care sunt realizate direct pentru uz militar, deoarece nu reflectă lumina IR și nu dezvăluie utilizatorilor dispozitive de vedere nocturnă.

În timpul purtarii, pieptul rămâne expus, ceea ce nu limitează accesul la vesta sau bluza din buzunarele sale tactice. Astfel, este adecvat, de asemenea, pentru împușcături obișnuite, care nu reduc la minim viteza și au suporturi care nu pot fi combinate cu o "ghillie" obișnuită.

Partea din spate a carcasei de etrier acoperă, de asemenea, numai umerii și gâtul, iar partea din spate rămâne liberă - prin urmare, puteți combina snper-hota cu un rucsac de orice dimensiuni.

Și mânecile? Sunt în mod deliberat mai scurte, astfel încât extremitățile să nu poată fi tricotate la tun și să nu poată fi ținute sub control.

Producem Sniper-Glugi în 5 creații Camo - Kriptek Mandrrake, PenCott Badlands, PenCott GreeZone și oferim, de asemenea, design în vz. 95 pentru unități militare cehe și SK Digital vz. 2007 pentru unitățile militare slovace


Parametrii:

Material: Original NyCo (50% Nylon, 50% bumbac)
Cataramă: GHILE FASTEX
Pânză Camuflaj: paracord
Mărime: universală
Producător: FROGGEAR Tactical Hardwear
Culoare: SK Digital vz. 2007

Proiectat și fabricat în Republica Cehă.

Recenzii si experienta produsuluiPřidat zkušenost

Experienta clientului

Nici o recenzie inca.Adauga intrebare

Intrebari frecvente

Nici o intrebare inca.

Catalog

Logare Facebook

Cos 0 bucati: 0,00 lei

Cosul dumneavoastra de cumparaturi este gol.

  • CZ
  • SK
  • PL
  • RO

Link-uri importante

Consiliere

Proiectele noastre

Newsletter

Permiteti sa primiti noutati regulate din catalogul nostru nou in magazinul nostru.