FROGGEAR® VIKING GEN 2 Jachetă / Uniformă de iarnă - PenCott SnowDrift

FROGGEAR® VIKING GEN 2 Jachetă / Uniformă de iarnă - PenCott SnowDrift FROGGEAR® VIKING GEN 2 Jachetă / Uniformă de iarnă - PenCott SnowDriftFROGGEAR® VIKING GEN 2 Jachetă / Uniformă de iarnă - PenCott SnowDriftFROGGEAR® VIKING GEN 2 Jachetă / Uniformă de iarnă - PenCott SnowDriftFROGGEAR® VIKING GEN 2 Jachetă / Uniformă de iarnă - PenCott SnowDriftFROGGEAR® VIKING GEN 2 Jachetă / Uniformă de iarnă - PenCott SnowDriftFROGGEAR® VIKING GEN 2 Jachetă / Uniformă de iarnă - PenCott SnowDriftFROGGEAR® VIKING GEN 2 Jachetă / Uniformă de iarnă - PenCott SnowDriftFROGGEAR® VIKING GEN 2 Jachetă / Uniformă de iarnă - PenCott SnowDriftFROGGEAR® VIKING GEN 2 Jachetă / Uniformă de iarnă - PenCott SnowDriftFROGGEAR® VIKING GEN 2 Jachetă / Uniformă de iarnă - PenCott SnowDriftFROGGEAR® VIKING GEN 2 Jachetă / Uniformă de iarnă - PenCott SnowDriftFROGGEAR® VIKING GEN 2 Jachetă / Uniformă de iarnă - PenCott SnowDriftFROGGEAR® VIKING GEN 2 Jachetă / Uniformă de iarnă - PenCott SnowDriftFROGGEAR® VIKING GEN 2 Jachetă / Uniformă de iarnă - PenCott SnowDriftFROGGEAR® VIKING GEN 2 Jachetă / Uniformă de iarnă - PenCott SnowDriftFROGGEAR® VIKING GEN 2 Jachetă / Uniformă de iarnă - PenCott SnowDriftFROGGEAR® VIKING GEN 2 Jachetă / Uniformă de iarnă - PenCott SnowDriftFROGGEAR® VIKING GEN 2 Jachetă / Uniformă de iarnă - PenCott SnowDriftFROGGEAR® VIKING GEN 2 Jachetă / Uniformă de iarnă - PenCott SnowDriftFROGGEAR® VIKING GEN 2 Jachetă / Uniformă de iarnă - PenCott SnowDrift
Livrare gratuita
Variante:
Pantaloni / Uniformă de iarnă VIKING FROGGEAR® - PenCott SnowDrift

la cerere
677,09 lei cu TVA

Producator: FROGGEAR - Tactical Hardwear

Cod: FRG-VIK-TOP-GEN2

Garantie: 24 luni


Pentru achizitia dumneavoastra, primiti 677.09 FROGpoints

Categorie: FROGshield - Uniforme


FROGGEAR® VIKING GEN 2 Jachetă / Uniformă de iarnă - PenCott SnowDrift Descriere Recenzie (0) Intrebari frecvente (0)

Model îmbunătățit GEN2

Uniforma Viking este recent confecționată din poliester 50 / 70D, pe care am ales-o din mai multe motive.

Principalul lucru a fost greutatea și depozitarea sa - în comparație cu materialul NyCo este de câteva ori mai ușor, iar sacoul se poate ambala ușor în buzunar. Un alt motiv este rezistența la apă, când bumbacul absoarbe umezeala și poate îngheța ulterior - nu este cazul noului material, astfel că rămânerea pe termen lung a înghețului este mai plăcută.

Jachetă / Uniformă de iarnă VIKING FROGGEAR®

Uniforma Viking înlocuiește uniforma clasică a armatei în mediul de iarnă. Dar în același timp va servi eficient ca o deghizare pe care le puteți pune pe orice le purtați.Mai ales pantalonii care au o pereche de fermoare pe fiecare parte - de la talie la genunchi si de la glezna la genunchi - sunt adaptati pentru aceasta utilizare.Deschiderea lor permite purtarea imediată a pantalonilor, fără a fi nevoie să scoateți cealalte echipamente, în special ghetele care iau cea mai mare durată de scoatere.

Uniforma de Viking este realizată din materialul autentic NyCo PenCott Snowdrift  de la Hyde Definition, o companie britanică responsabilă cu dezvoltarea tiparului modern de camuflaj PenCott. Pentru îmbunătățirea camuflajului de iarnă, este posibilă combinarea uniforma de iarnă Viking cu Ghilie Suit.

Protectie împotriva anotimpului rece

Bluza Vivking este o bluza cu o croiala complet diferita de cea clasica a armatei. Ea se bazeaza pe purtarea mai multor straturi decat sub o uniforma clasica de camp.Denumirea de mărime standard are un torace extins, manșoane și umeri largi, astfel încât straturile inferioare să nu fie un obstacol și o mobilitate optimă.

Un guler înalt cu o glugă largă vă protejează de vremea nefavorabilă. Desigur, gluga este suficient de mare pentru a o trage peste casca fără nici o problemă. Dacă nu aveți nevoie de ea, puteți să-l ambalați cu ușurință în gulerul dvs. Pentru a crea o cuvă masivă.

Datorită părții extinse din spate a hainei care protejeaza de vânt, care este de asemenea ajutat de un cordon de cauciuc prins în lalag și o bandă integrată de zăpadă, care previne de asemenea pătrunderea zăpezii în filere și târâre. În plus, coatele sunt ranforsate cu material dublu, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji în privința abraziunii.

O caracteristică interesantă este buzunarul de la umeri cu o bandă de cauciuc și fără velcro. Scopul său principal este posibilitatea deschiderii tăcute. Sunetul de velcro poate fi foarte departe într-o noapte înghețată

Manșetele cu manșon sunt reglabile cu o bandă elastică. Astfel încât puteți fixa manșetele pentru a vă feri de vânt și zăpadă. Mâinile dvs. Vor fi și mai calde când le puneți în buzunarele mari din față - poziția lor este ajustată, iar buzunarele cu fermoar sunt în direcția opusă, pentru a evita deteriorarea presiunii.

Și când aveți mănuși de zăpadă? Nu se întâmplă nimic. Buzunarele se angrenează prin interior, deci zăpada cade.

Uniformele Viking se realizează în Republica Cehă.

Parametrii:

Material: original PenCott Snowdrift 50/70 D Polyester
Fermoar: YKK
Producător: FROGGEAR
Culoare: PenCott Snowdrift

Recenzii si experienta produsuluiPřidat zkušenost

Experienta clientului

Nici o recenzie inca.Adauga intrebare

Intrebari frecvente

Nici o intrebare inca.

Catalog

Logare Facebook

Cos 0 bucati: 0,00 lei

Cosul dumneavoastra de cumparaturi este gol.

 • CZ
 • SK
 • PL
 • RO

Link-uri importante

Consiliere

Proiectele noastre

Newsletter

Permiteti sa primiti noutati regulate din catalogul nostru nou in magazinul nostru.