FROGGEAR® Wooler A bărbaților încălzit heated tricou cu maneca lunga

Variante:
FROGGEAR® Wooler - chiloţi barbatesti

la cerere
291,48 lei cu TVA

Producator: FROGGEAR - Tactical Hardwear

Cod: frg-thw-tdr

Garantie: 24 luni


Pentru achizitia dumneavoastra, primiti 291.48 FROGpoints

Categorie: FROGtherm - Lenjerie funcțională


FROGGEAR® Wooler A bărbaților încălzit heated tricou cu maneca lunga Descriere Recenzie (0) Intrebari frecvente (0)

Cămașă cu mâneci lungi pentru bărbați WOOLER pentru o vreme extremă.

 

Căutați o lenjerie termică cu adevărat caldă? Am pregătit pentru dumneavoastră seria WOOLER, concepută pentru iarnă extremă, vreme rece și aspră.

Lenjeria de lână este făcută din două straturi de tricotaje diferite, concepute pentru a scurge umiditatea din corp, fără a lăsa frigul din interior.

Primul "strat interior" este format dintr-o tricotare din polipropilenă cu o structură distinctivă, iar sarcina sa este de a îndepărta umiditatea corpului. Al doilea „strat superior” procesează apoi umiditatea eliminată. În plus, materialul superior din tricot este confecționat din lână Merino, care folosește simultan așa-numitul proces de absorbție și distribuire - menținând astfel eficient o temperatură constantă a corpului și protejând chiar și cel mai mult îngheț.

Nu trebuie să uităm capacitatea naturală antibacteriană a lânii Merino - vă va menține cald și curat.

 

Design special pentru menținerea căldurii

 

957/5000Unicitatea lui Wooler constă în principal în construcția sa, care este adaptată la retenția de căldură maximă. Gulerul înalt și mânecile deschise cu degetul mare împiedică frigul și peneul. Spatele extins suplimentar și toată cămașa în sine pot fi fixate confortabil în pantaloni și nu pot fi înfășurate nici măcar cu aplecarea și mișcarea activă.

În plus, noua versiune a tricoului permite introducerea de încălzitoare chimice în zona lombară, oferindu-vă suficientă căldură chiar și în cea mai mare răceală, unde echipamentul normal nu mai este suficient. Încălzitoarele sunt plasate în buzunare speciale pe spate și asigură căldură mai mult de 10 ore! Cu toate acestea, încălzitoarele trebuie comandate separat.

Veți aprecia cel mai mult cămașa Wooler într-o iarnă. Este excelent pentru pescuit, motociclete, camping și alte activități în care nu aveți o mișcare activă puternică. Dacă temperaturile scad sub zero, este excelent pentru sporturile active și activitățile fizice ridicate.

 

 

V-am pregătit o serie de spălătorii extrem de calde „Wooler” pentru dvs. pentru iarna răcoroasă și vremea grea, când nu sunteți forțați să dezvoltați activități fizice solicitante (vânătoare, pescuit, exploatare de echipamente în aer liber etc.). Această lenjerie este alcătuită din două straturi de tricotaje diferite, care au sarcina de a scurge umiditatea din corp, în timp ce nu lasă frigul. Menține eficient o temperatură constantă a corpului și te protejează de îngheț. Nu trebuie să uităm capacitatea naturală antibacteriană a lânii Merino, care nu numai că menține corpul cald, ci și într-o curățenie.

Lenjeria de lână este foarte caldă, așa că nu este recomandat să o folosiți pentru o activitate fizică ridicată decât dacă este într-adevăr rece la exterior.

  

 

 

Recenzii si experienta produsuluiPřidat zkušenost

Experienta clientului

Nici o recenzie inca.Adauga intrebare

Intrebari frecvente

Nici o intrebare inca.

Catalog

Logare Facebook

Cos 0 bucati: 0,00 lei

Cosul dumneavoastra de cumparaturi este gol.

  • CZ
  • SK
  • PL
  • RO

Link-uri importante

Consiliere

Proiectele noastre

Newsletter

Permiteti sa primiti noutati regulate din catalogul nostru nou in magazinul nostru.