FROGGEAR® Wooler - chiloţi barbatesti

Variante:
FROGGEAR® Wooler A bărbaților încălzit heated tricou cu maneca lunga

2 săptămâni (vineri 24. 02. la dumneavoastra acasa)
267,43 lei cu TVA
ks

Producator: FROGGEAR - Tactical Hardwear

Cod: frg-thw-dsp

Garantie: 24 luni


Pentru achizitia dumneavoastra, primiti 267.43 FROGpoints

Categorie: FROGtherm - Lenjerie funcțională


FROGGEAR® Wooler - chiloţi barbatesti Descriere Recenzie (0) Intrebari frecvente (0)

Lenjerie pentru bărbați WOOLER pentru o vreme extremă.

Căutați o lenjerie termică cu adevărat caldă? Am pregătit pentru dumneavoastră seria WOOLER, concepută pentru iarnă extremă, vreme rece și aspră.

Lenjeria de lână este făcută din două straturi de tricotaje diferite, concepute pentru a scurge umiditatea din corp, fără a lăsa frigul din interior.

Primul "strat interior" este format dintr-o tricotare din polipropilenă cu o structură distinctivă, iar sarcina sa este de a îndepărta umiditatea corpului. Al doilea „strat superior” procesează apoi umiditatea eliminată. În plus, materialul superior din tricot este confecționat din lână Merino, care folosește simultan așa-numitul proces de absorbție și distribuire - menținând astfel eficient o temperatură constantă a corpului și protejând chiar și cel mai mult îngheț.

Nu trebuie să uităm capacitatea naturală antibacteriană a lânii Merino - vă va menține cald și curat.

Caracteristici: Pantofi termici pentru bărbați, realizați în Republica Cehă pentru îmbrăcăminte tactică FROGGEAR cu vată merino, ceea ce face spălarea și mai caldă. Seria „lana” este concepută pentru frig extrem. Acest strat este cel mai de bază și unul dintre cele mai importante straturi în îmbrăcămintea funcțională și nu merită să-l subestimăm. Dacă primul strat nu este suficient de funcțional, chiar și cel mai bun sacou nu te va proteja de frig. În afară de faptul că, dacă folosiți o bază bună, este posibil ca celelalte straturi să nu fie aproape la fel de calde și, prin urmare, să nu fie groase. Acest lucru va avea un impact pozitiv asupra mobilității și confortului dvs. general în orice activitate.

Descrierea materialului: Unicitatea lui Wooler constă în principal în construcția sa, care este adaptată la retenția de căldură maximă. Două straturi de materiale diferite, cu primul - polipropilenă - drenând imediat transpirația și umiditatea din corpul tău. Al doilea - un strat superior de fire fine de lână Merino - are capacitatea de a reține și de a izola căldura pe care o creează corpul tău.

Utilizare ideală: veți aprecia cel mai mult cămașa Wooler într-o iarnă. Este excelent pentru pescuit, motociclete, camping și alte activități în care nu aveți o mișcare activă puternică. Dacă temperaturile scad sub zero, este excelent pentru sporturile active și activitățile fizice ridicate.

 

 

V-am pregătit o serie de spălătorii extrem de calde „Wooler” pentru dvs. pentru iarna răcoroasă și vremea grea, când nu sunteți forțați să dezvoltați activități fizice solicitante (vânătoare, pescuit, exploatare de echipamente în aer liber etc.). Această lenjerie este alcătuită din două straturi de tricotaje diferite, care au sarcina de a scurge umiditatea din corp, în timp ce nu lasă frigul. Menține eficient o temperatură constantă a corpului și te protejează de îngheț. Nu trebuie să uităm capacitatea naturală antibacteriană a lânii Merino, care nu numai că menține corpul cald, ci și într-o curățenie.

Lenjeria de lână este foarte caldă, așa că nu este recomandat să o folosiți pentru o activitate fizică ridicată decât dacă este într-adevăr rece la exterior.


 

 

Recenzii si experienta produsuluiPřidat zkušenost

Experienta clientului

Nici o recenzie inca.Adauga intrebare

Intrebari frecvente

Nici o intrebare inca.

Catalog

Logare Facebook

Cos 0 bucati: 0,00 lei

Cosul dumneavoastra de cumparaturi este gol.

  • CZ
  • SK
  • PL
  • RO

Link-uri importante

Consiliere

Proiectele noastre

Newsletter

Permiteti sa primiti noutati regulate din catalogul nostru nou in magazinul nostru.