Farul NITECORE - HC65

Farul NITECORE - HC65 Farul NITECORE - HC65Farul NITECORE - HC65Farul NITECORE - HC65
Livrare gratuita
3-5 zile (luni 15. 03. la dumneavoastra acasa)
425,64 lei cu TVA
ks

Producator: Nitecore

Cod: HC65

Garantie: 24 luni


Pentru achizitia dumneavoastra, primiti 425.64 FROGpoints

Categorie: Čelovky


Farul NITECORE - HC65 Descriere Recenzie (0) Intrebari frecvente (0)

Creativitatea, precizia ingineriei și practicitatea - cele trei principii de bază care le fac - alături de cerințele nerealiste ale perfecționistilor și pasionaților - produc și oferă produse unice în Nitecore. Începând cu 2007, Nitecore ajută profesioniștii și civilii să utilizeze pe deplin puterea iluminatului, să vadă și să își desfășoare munca mai repede și mai precis decât oricine altcineva. Datorită feedback-ului lor constant, produce cele mai strălucitoare și mai avansate lămpi din zilele noastre.

 

Farul HC65

Farul compact, dar performant, folosind LED-ul CREE XM-L2 U2 cu o durată de viață de până la 50.000 de ore, o ieșire a luminii de 1000 lumeni, o rază de lumină de până la 110 m, un fascicul de lumină de 100 ° este ideal atât pentru profesioniști cât și pentru drumeții pescari, peșteri, muncă și acasă.

Farul include o baterie reîncărcabilă 18650 cu o capacitate de 3400 mAh, care este încărcată direct în lanternă prin intermediul conectorului micro USB situat sub capac.

Puteți alege între șapte niveluri de lumină (1 lm pentru căutarea cortului, hartă etc. până la 1000 lm în modul turbo) și 4 moduri speciale (LED roșu, SOS, Strobe și far alb)

Farul are o autonomie de 110 metri și creează un con perfect la fața locului, cu lumină periferică de până la 100 °. Lumina roșie are fie posibilitatea de iluminare, fie un avertisment intermitent, culoarea roșie este bună pentru o iluminare subtilă, deoarece nu estompează vederea și ochii umani se obișnuiesc rapid cu întunericul când farul se stinge. Dioda CRI este ideală pentru citirea pe hartă, de exemplu, deoarece aproape că nu denaturează culorile iluminate.

Butonul de alimentare este de asemenea echipat cu un indicator care luminează roșu sau verde - în funcție de cantitatea de baterie rămasă.

Aluminiul aerospațial din care este realizat farul oferă o durabilitate ridicată și rezistență la impact pentru căderi de la o înălțime de până la 1,5 m, răcire optimă și rezistentă la apă cu protecție IPX-8 până la 2 m.

 

Parametri:

LED: CREE XM-L2 U2
Lungime:
83 mm
Greutate:
62 g
Fluxul luminos:
1000 lm
Interval de lumină:
110 m
Spotlight:
100 °

 

 

 

Recenzii si experienta produsuluiPřidat zkušenost

Experienta clientului

Nici o recenzie inca.Adauga intrebare

Intrebari frecvente

Nici o intrebare inca.

Catalog

Logare
Contactează-ne +40 312 295 868
E-mail info@frogtac.ro
Facebook

Cos 0 bucati: 0,00 lei

Cosul dumneavoastra de cumparaturi este gol.

  • CZ
  • SK
  • PL
  • RO

Link-uri importante

Consiliere

Proiectele noastre

Newsletter

Permiteti sa primiti noutati regulate din catalogul nostru nou in magazinul nostru.