Meniu de aventură - carne 100% - carne de curcan cu ceapă

Variante:
Adventure Menu - Aripioare de pui pe miere și chili Adventure Menu - Tandoori Quinoa VEGAN Adventure Menu -Șuncă de fermă cu rază de linte Adventure menu - Căprioare de căprioare cu blocuri de cartofi Adventure Menu - Gutaș de vită cu cartofi Adventure Menu - Chiftele cu sos de orez basmati și roșii Adventure menu - Pui Korma cu orez

În stoc 2 buc (luni 07. 12. la dumneavoastra acasa)
34,76 lei cu TVA
ks

Producator: Adventure Menu

Cod: krutimaso

Garantie: 24 luni


Pentru achizitia dumneavoastra, primiti 34.76 FROGpoints

Categorie: Alimente


Meniu de aventură - carne 100% - carne de curcan cu ceapă Descriere Recenzie (0) Intrebari frecvente (0)

Rațiile de mâncare sterilizate din meniul Aventură sunt un înlocuitor foarte gustos pentru MRE-urile militare și alimente similare modificate chimic, cu aspect, origine și gust, în principal, neconvingătoare. În comparație cu MRE, acestea au dezavantajul că pachetul conține o singură porție de mâncare fără accesorii suplimentare și articole mici. Pe de altă parte, este o porțiune cu adevărat cinstită de 200-400 de grame de greutate netă care alimentează pe toată lumea (întregul MRE cântărește 500-750g incluzând multe recipiente, cutii, condimente, sticle, încălzitor și mai multe „cursuri” diferite de mâncare).

 

Meniul de aventură oferă un fel principal și gustos, care este egal cu cele preparate acasă și pe care le vei mânca cu gust și fără rezistență. Alimentele nu sunt nici deshidratate, nici conservate chimic, deci au o durată de valabilitate în comparație cu MRE, la numai 3 ani de la data producerii. Cu toate acestea, este mai mult decât suficient pentru ca utilizatorul să le consume.

Meniul Adventure nu trebuie să fie păstrat la rece, așa că nu vă faceți griji cu privire la faptul că va deranja atunci când călătoriți. Pot fi consumate atât rece cât și cald, în funcție de posibilitățile și gusturile dvs. actuale. De asemenea, este important prețul, care poate părea ridicat, dar nu diferă de prețul prânzului servit într-un restaurant obișnuit - și merită cu adevărat confortul și gustul super!

 

Bucăți slabe de carne de picior de curcan prăjită cu ceapă.


Un pachet conține 200g carne crudă. Datorită aburului, excesul de apă este redus, iar rezultatul este foarte mic, păstrând în același timp suculența cărnii.

Ingrediente: carne de picior de curcan, ceapă, sare, piper

Informații despre alergie: nu conține alergeni.

Carnea de curcan se caracterizează printr-un conținut uriaș de proteine ​​și conținut scăzut de grăsimi. Acest lucru îl face unul dintre cele mai sănătoase tipuri de carne.

Nutriționiștii clasează carnea de curcan printre primele 14 super-alimente. Alții includ roșii, broccoli, afine, ceai, leguminoase, ovăz, dovlecei, iaurt, nuci, spanac, somon, soia și portocale. Se spune că consumul de alimente din acest „paisprezece” este cea mai bună prevenire împotriva bolilor civilizației și că ajută la prelungirea vieții umane.
Turcia are un conținut minim de grăsimi și, în comparație cu alte carne, un conținut de proteine ​​mult mai mare pe care trebuie să-l restaurăm și să funcționăm corect. Din punct de vedere al sănătății, este o carne de înaltă calitate, dar ușor digerabilă ...

 

Acest aliment poate fi încălzit ca de obicei (într-o oală, într-o baie de apă, etc.) sau puteți utiliza sistemul de autoîncălzire al producătorului.

 

Valoarea nutrițională     100 g            1 pachet        DDD
Valoarea energetică       770 kJ           1540 kJ          18%
Proteine                           ​​33 g                  66 g         120%
Grăsimi                            4,5 g                   9 g           12%
Carbohidrati                    0,5 g                   1 g             0%

Recenzii si experienta produsuluiPřidat zkušenost

Experienta clientului

Nici o recenzie inca.Adauga intrebare

Intrebari frecvente

Nici o intrebare inca.

Catalog

Logare
Contactează-ne +40 312 295 868
E-mail info@frogtac.ro
Facebook

Cos 0 bucati: 0,00 lei

Cosul dumneavoastra de cumparaturi este gol.

  • CZ
  • SK
  • PL
  • RO

Link-uri importante

Consiliere

Proiectele noastre

Newsletter

Permiteti sa primiti noutati regulate din catalogul nostru nou in magazinul nostru.