NANO-CLEANER Îndepărtare de praf și murdărie

În stoc (miercuri 29. 03. la dumneavoastra acasa)
93,69 lei cu TVA
ks

Producator: FROGGEAR - Tactical Hardwear

Cod: frg-imp-clr

Garantie: 24 luni


Pentru achizitia dumneavoastra, primiti 93.69 FROGpoints

Categorie: Impregnare, curățare


NANO-CLEANER Îndepărtare de praf și murdărie Descriere Recenzie (0) Intrebari frecvente (0)

 

 

Agent de curățare performant


NANO-CLEANER este un agent de curățare special conceput special pentru curățarea suprafețelor textile și piele înainte de aplicarea impregnării NANO-SHIELD. Când este utilizat corect, prelungește de câteva ori durata de viață a impregnării aplicate. Datorită principiului unic de microdiviziune, curăță în profunzime suprafețele foarte contaminate, fără prezența solvenților nocivi, a agenților tensioactivi, a enzimelor și înălbitorilor. Îndepărtează ușor uleiurile, grăsimea, muștarul, lustruirea pantofilor, rujul, guma și vopseaua. De asemenea, este potrivit pentru curățarea interioarelor de mașini, scaune, tapițerie, covoare, încălțăminte, haine și, în general, toate materialele textile.

 

Vă recomandăm să aplicați acest produs înainte de a utiliza impregnarea NANO-SHIELD. Curățarea anterioară nu este necesară pentru textile noi, nepoluate, cum ar fi uniformele recent achiziționate și purtate etc.

 

Ușor de folosit


APLICARE: Pulverizați produsul curatat uniform pe țesătură într-o asemenea cantitate încât materialul să fie umed la atingere și să poată înmuia lichidul. Lăsați preparatul aproximativ 30 de minute. Zonele puternic murdare pot fi tratate cu o perie. Apoi clătiți produsul, în mod ideal, cu un flux de apă curată. Dacă acest lucru nu este posibil, ștergeți produsul cu o cârpă umedă. Aceeași procedură se aplică pentru curățarea locală a petelor - aplicați produsul pe o zonă murdară.

 

A nu se lăsa la îndemâna copiilor!

Recenzii si experienta produsuluiPřidat zkušenost

Experienta clientului

Nici o recenzie inca.Adauga intrebare

Intrebari frecvente

Nici o intrebare inca.

Catalog

Logare Facebook

Cos 0 bucati: 0,00 lei

Cosul dumneavoastra de cumparaturi este gol.

  • CZ
  • SK
  • PL
  • RO

Link-uri importante

Consiliere

Proiectele noastre

Newsletter

Permiteti sa primiti noutati regulate din catalogul nostru nou in magazinul nostru.