Ochelari balistici EDGE Tactical ACID GAMBIT - set cu 3 lentile

Ochelari balistici EDGE Tactical ACID GAMBIT - set cu 3 lentile Ochelari balistici EDGE Tactical ACID GAMBIT - set cu 3 lentileOchelari balistici EDGE Tactical ACID GAMBIT - set cu 3 lentileOchelari balistici EDGE Tactical ACID GAMBIT - set cu 3 lentileOchelari balistici EDGE Tactical ACID GAMBIT - set cu 3 lentileOchelari balistici EDGE Tactical ACID GAMBIT - set cu 3 lentileOchelari balistici EDGE Tactical ACID GAMBIT - set cu 3 lentileOchelari balistici EDGE Tactical ACID GAMBIT - set cu 3 lentileOchelari balistici EDGE Tactical ACID GAMBIT - set cu 3 lentileOchelari balistici EDGE Tactical ACID GAMBIT - set cu 3 lentile
Livrare gratuita
1 měsíc

Monitorizati disponibilitatea
611,91 lei cu TVA

Producator: EDGE Tactical

Cod: SG3K-1

Garantie: 24 luni


Pentru achizitia dumneavoastra, primiti 611.91 FROGpoints

Categorie: Ochelari de soare


Ochelari balistici EDGE Tactical ACID GAMBIT - set cu 3 lentile Descriere Recenzie (0) Intrebari frecvente (0)
Edge Tactical Eyewear logo   Edge Tactical Eyewear are sediul SUA, iar compania, care a început în urmă cu 15 ani în garajul unui fondator, a devenit un producător mondial de ochelari balistici. Punctele forte ale Edge Tactical sunt tehnologii avansate mult peste cele cerute de standardele militare și civile și un preț la prețuri accesibile pentru utilizatorul final. Brandul operează pe piețele din Cehia și SK din 2016.

Ochelari de filmare ACID GAMBIT


ACID GAMBIT sunt ochelari de tragere fără compromisuri cu lentile interschimbabile. Se conformează standardelor ridicate ale Edge Tactical Eyewear și, pe lângă cele 3 lentile din set, veți fi încântați de rama neagră, cu finisaj mat și picioare ușoare realizate din plastic TPR inteligent. În set veți găsi, pe lângă carcasă, și capac și microfibră, ceea ce înseamnă că sunteți complet echipat la tir, oricând și oriunde.

 

Variante de culoare ale lentilelor

Skla ACID GAMBIT - G15 (kouřové) G15
(fum)

Acești ochelari fac parte din kit și oferă protecție împotriva razelor solare, menținând în același timp o transmitere maximă a luminii verzi și galbene, astfel încât imaginea rămâne nedistorsionată, asigurând totuși un efect liniștitor revigorant în soarele luminos.  
Skla ACID GAMBIT - Tiger's Eye (oranžové) Tiger's eye


Aceste ochelari fac parte din kit și au o culoare de cupru. Sticla filtrează lumina albastră incidentă, care are cea mai scurtă lungime de undă și obligă ochiul uman să se concentreze inutil departe, rezultând oboseală mai rapidă și ușoară încețoșare a obiectelor. Sunt potriviți în special pentru șoferi, trageri și observatori.  
Skla ACID GAMBIT - Polarizační polarizareOchelarii polarizați nu sunt incluși în acest kit și trebuie achiziționați separat sau într-un kit special ACID GAMBIT. Paharele polarizate sunt concepute în general pentru a transmite numai lumina directă a soarelui și razele de filtrare reflectate de apă, zăpadă și alte obiecte strălucitoare sau ușoare. În lumina puternică a soarelui, acestea oferă protecție a ochilor și permit utilizatorului să vadă mai mult decât ar vedea cu ochelarii obișnuiți de fum.  
Skla ACID GAMBIT - čirá clar

Aceste ochelari fac parte din kit. Acestea sunt ochelari clari, clasici, cu protecție împotriva zgârieturilor și radiațiilor UV și îndeplinesc toate standardele balistice pentru ochelari de protecție. Potrivit pentru operații de noapte și fotografiere.  

 

Edge Tehnologie tactică


Edge Tactical Eyewear se mândrește cu o serie de tehnologii avansate care își duc ochelarii cu câteva niveluri mai mari.

1. Rezistență balistică

Ochelarii tactici Edge îndeplinesc standardele internaționale stricte ANSI Z87.1 + 2012, MCEPS GL-PD 10-12, precum și standardele europene EN166. Pe scurt, acest lucru înseamnă că ochelarii îți vor proteja ochii de scântei și gloanțe cu o bilă de oțel cu diametrul de 6,35 mm care zboară până la 183 m / s

2. Rezistența totală

Rezistența balistică este plăcută, dar pentru a împiedica ochelarii să se dezintegreze spontan, este necesar să se garanteze rezistența întregii structuri. Obiectivele pot rezista la impactul vârfurilor de 500 g care se încadrează de la o înălțime de 127 cm și același lucru se aplică și ramelor!

3. Triplu strat anti-zgârieturi

Durata de viață a ochelarilor reduce adesea durata de viață a lentilelor sau rezistența lor la zgârieturi. Fiecare zgârietură agravează confortul utilizatorului și, de obicei, se acumulează mai mult decât suficient pe ochelari după un an de desfășurare completă. Edge Obiectivele tactice sunt protejate de un triplu strat, care minimizează urmele de obiecte ascuțite pe sticlă și durează mult mai mult.

4. Protecție UV

Fiecare lentilă tactică Edge oferă protecție împotriva 99,9% din radiațiile UV incidente ale tuturor tipurilor de UVA, UVB și UVC. Această protecție asigură că radiațiile UV periculoase nu vă vor deteriora retina ochilor chiar și după expunerea prelungită la lumina directă a soarelui.

5. Scutul anti-ceață cu vapori

Finisajul cu ceață antitrină este bine, dar pentru utilizare extremă și confort maxim pentru utilizatori, Edge Tactical a dezvoltat un finisaj special pentru Vapor Shield. Acest lucru previne oprirea lentilelor într-un mod absolut fără compromisuri! Încercați și înțelegeți-vă :)

6. gadgeturi de construcție

Pentru a vă potrivi perfect ochelarii, ramele sunt realizate din material TPR. Se micșorează ușor în căldură și umiditate, oferindu-vă ochelari de protecție grozavi chiar și în timpul efortului fizic ridicat. Pentru a face imaginea perfectă prin lentile, lentilele sunt concepute astfel încât să nu denatureze lumina incidentă, astfel încât să puteți vedea exact ceea ce ați vedea fără ochelari.

 

Parametri:

Cadru: plastic TPR
Material pentru lentile: policarbonat
Protecție solară: 99,9% UVA, UVB, UVC
Standarde conforme: ANSI Z87.1 + 2012, MCEPS GL-PD 10-12 și EN166
Producător: Edge Tactical Eyewear
Culoarea ramei: negru
Set: G15 (fum), Tiger Eye și lentile clare, capac din microfibră, pungă cu fermoar rezistent, lance

Videa k produktu:

Recenzii si experienta produsuluiPřidat zkušenost

Experienta clientului

Nici o recenzie inca.Adauga intrebare

Intrebari frecvente

Nici o intrebare inca.

Catalog

Logare
Contactează-ne +40 312 295 868
E-mail info@frogtac.ro
Facebook

Cos 0 bucati: 0,00 lei

Cosul dumneavoastra de cumparaturi este gol.

  • CZ
  • SK
  • PL
  • RO

Link-uri importante

Consiliere

Proiectele noastre

Newsletter

Permiteti sa primiti noutati regulate din catalogul nostru nou in magazinul nostru.