Ochelari balistici EDGE Tactical ACID GAMBIT - set cu 3 lentile polarizante

Ochelari balistici EDGE Tactical ACID GAMBIT - set cu 3 lentile polarizante Ochelari balistici EDGE Tactical ACID GAMBIT - set cu 3 lentile polarizanteOchelari balistici EDGE Tactical ACID GAMBIT - set cu 3 lentile polarizanteOchelari balistici EDGE Tactical ACID GAMBIT - set cu 3 lentile polarizanteOchelari balistici EDGE Tactical ACID GAMBIT - set cu 3 lentile polarizanteOchelari balistici EDGE Tactical ACID GAMBIT - set cu 3 lentile polarizanteOchelari balistici EDGE Tactical ACID GAMBIT - set cu 3 lentile polarizanteOchelari balistici EDGE Tactical ACID GAMBIT - set cu 3 lentile polarizanteOchelari balistici EDGE Tactical ACID GAMBIT - set cu 3 lentile polarizanteOchelari balistici EDGE Tactical ACID GAMBIT - set cu 3 lentile polarizanteOchelari balistici EDGE Tactical ACID GAMBIT - set cu 3 lentile polarizanteOchelari balistici EDGE Tactical ACID GAMBIT - set cu 3 lentile polarizanteOchelari balistici EDGE Tactical ACID GAMBIT - set cu 3 lentile polarizante
Livrare gratuita
1 měsíc

Monitorizati disponibilitatea
749,10 lei cu TVA

Producator: EDGE Tactical

Cod: SG3K-2

Garantie: 24 luni


Pentru achizitia dumneavoastra, primiti 749.1 FROGpoints

Categorie: Ochelari de soare


Ochelari balistici EDGE Tactical ACID GAMBIT - set cu 3 lentile polarizante Descriere Recenzie (0) Intrebari frecvente (0)
Edge Tactical Eyewear logo   Edge Tactical Eyewear are sediul SUA, iar compania, care a început în urmă cu 15 ani în garajul unui fondator, a devenit un producător mondial de ochelari balistici. Punctele forte ale Edge Tactical sunt tehnologii avansate mult peste cele cerute de standardele militare și civile, precum și un preț al utilizatorului final foarte accesibil. Brandul operează pe piața din Cehia și Slovacia din 2016.

Ochelari de filmare ACID GAMBIT


ACID GAMBIT sunt ochelari de tragere fără compromisuri cu lentile interschimbabile. Se conformează standardelor ridicate ale Edge Tactical Eyewear și, pe lângă cele 3 lentile din set, veți fi încântați de rama neagră, cu finisaj mat și picioare ușoare realizate din plastic TPR inteligent. În set veți găsi, pe lângă carcasă, și capac și microfibră, ceea ce înseamnă că sunteți complet echipat la tir, oricând și oriunde.

 

Variante de culoare ale lentilelor

Skla ACID GAMBIT - G15 (kouřové) G15
(fum)

Aceste pahare nu sunt incluse în acest kit, dar le puteți achiziționa într-un alt kit ACID GAMBIT. și să ofere protecție împotriva razelor solare, menținând în același timp o transmitere maximă a luminii verzi și galbene, astfel încât imaginea să rămână nedistorsă, dar încă oferă un efect liniștitor revigorant în soarele luminos.  
Skla ACID GAMBIT - Tiger's Eye (oranžové) Tiger's eye


Aceste ochelari fac parte din kit și au o culoare de cupru. Sticla filtrează lumina albastră incidentă, care are cea mai scurtă lungime de undă și obligă ochiul uman să se concentreze inutil departe, rezultând oboseală mai rapidă și ușoară încețoșare a obiectelor. Sunt potriviți în special pentru șoferi, trageri și observatori.  
Skla ACID GAMBIT - Polarizační polarizareOchelarii polarizați față de acest kit. Paharele polarizate sunt concepute în general pentru o lumină de lumină directă, soarelui și razele de filtrare reflectă apă, încărcări și alte obiecte strălucitoare sau ușoare. Luminărea puternică a soarelui, acestea pot proteja ochilor permiti autorizații în cazul în care mai multă vreme se pot vedea cu ochelarii obișnuiți de fum.  
Skla ACID GAMBIT - čirá clar

Aceste ochelari fac parte din kit. Acestea sunt ochelari clari, clasici, cu protecție împotriva zgârieturilor și radiațiilor UV și îndeplinesc toate standardele balistice pentru ochelari de protecție. Potrivit pentru operații de noapte și fotografiere.  

 

Edge Tehnologie tactică


Edge Tactical Eyewear se mândrește cu o serie de tehnologii avansate care își duc ochelarii cu câteva niveluri mai mari.

1. Rezistență balistică

Edge Ochelari tactici îndeplinesc standardele internaționale stricte ANSI Z87.1 + 2012, MCEPS GL-PD 10-12, precum și standardele europene EN166. Pe scurt, acest lucru înseamnă că ochelarii îți vor proteja ochii de scântei și gloanțe cu o bilă de oțel cu diametrul de 6,35 mm care zboară până la 183 m / s

2. Rezistența totală

Rezistența balistică este plăcută, dar pentru a împiedica ochelarii să se dezintegreze spontan, este necesar să se garanteze rezistența întregii structuri. Obiectivele pot rezista la impactul vârfurilor de 500 g care se încadrează de la o înălțime de 127 cm și același lucru se aplică și ramelor!

3. Triplu strat anti-zgârieturi

Durata de viață a ochelarilor scurtează adesea durata de viață a lentilelor sau rezistența la zgâriere. Fiecare zgârietură agravează confortul utilizatorului și, de obicei, se acumulează mai mult decât suficient pe ochelari după un an de desfășurare completă. Edge Obiectivele tactice sunt protejate de un triplu strat, care minimizează urmele de obiecte ascuțite pe sticlă și durează mult mai mult.

4. Protecție UV

Fiecare lentilă tactică Edge oferă protecție împotriva 99,9% din radiațiile UV incidente ale tuturor tipurilor de UVA, UVB și UVC. Această protecție asigură că radiațiile UV periculoase nu vă vor deteriora retina ochilor chiar și după expunerea prelungită la lumina directă a soarelui.

5. Scutul anti-ceață cu vapori

Finisajul cu ceață antitrină este bine, dar pentru utilizare extremă și confort maxim pentru utilizatori, Edge Tactical a dezvoltat un finisaj special pentru Vapor Shield. Acest lucru împiedică aburirea lentilelor într-un mod absolut fără compromisuri! Încercați și înțelegeți-vă :)

6. gadgeturi de construcție

Pentru a vă potrivi perfect ochelarii, ramele sunt realizate din material TPR. Se micșorează ușor în căldură și umiditate, oferindu-vă ochelari de protecție grozavi chiar și în timpul efortului fizic ridicat. Pentru a face imaginea perfectă prin lentile, lentilele sunt concepute astfel încât să nu denatureze lumina incidentă, astfel încât să puteți vedea exact ceea ce ați vedea fără ochelari.

 

Parametri:

Cadru: plastic TPR
Material pentru lentile: policarbonat
Protecție solară: 99,9% UVA, UVB, UVC
Standarde conforme: ANSI Z87.1 + 2012, MCEPS GL-PD 10-12 și EN166
Producător: Edge Tactical Eyewear
Culoarea ramei: negru
Set: polarizat, Tiger Eye și sticlă limpede, înveliș din microfibră, pungă cu fermoar rezistent, lănci

Videa k produktu:

Recenzii si experienta produsuluiPřidat zkušenost

Experienta clientului

Nici o recenzie inca.Adauga intrebare

Intrebari frecvente

Nici o intrebare inca.

Catalog

Logare
Contactează-ne +40 312 295 868
E-mail info@frogtac.ro
Facebook

Cos 0 bucati: 0,00 lei

Cosul dumneavoastra de cumparaturi este gol.

  • CZ
  • SK
  • PL
  • RO

Link-uri importante

Consiliere

Proiectele noastre

Newsletter

Permiteti sa primiti noutati regulate din catalogul nostru nou in magazinul nostru.