Ochelari balistici EDGE Tactical FAST LINK - fum G15

În stoc (marți 06. 12. la dumneavoastra acasa)
120,58 lei cu TVA
ks

Producator: EDGE Tactical

Cod: XFL61-G15

Garantie: 24 luni


Pentru achizitia dumneavoastra, primiti 120.58 FROGpoints

Categorie: Ochelari de soare


Ochelari balistici EDGE Tactical FAST LINK - fum G15 Descriere Recenzie (0) Intrebari frecvente (0)
Edge Tactical Eyewear logo   Edge Tactical Eyewear are sediul SUA, iar compania, care a început în urmă cu 15 ani în garajul unui fondator, a devenit un producător mondial de ochelari balistici. Punctele forte ale Edge Tactical sunt tehnologii avansate mult peste cele cerute de standardele militare și civile, precum și un preț al utilizatorului final foarte accesibil. Brandul operează pe piața din Cehia și Slovacia din 2016.

Ochelari de filmare FAST LINK


FAST LINK sunt ochelari simpli aflați la raza de filmare, dar asigură totuși confort maxim. Picioarele subțiri și flexibile vă vor asigura că nu știți aproape ochelarii pe care i-ați pus, astfel încât să vă puteți concentra pe antrenament. Fasciculul se adaptează la nas și datorită perforațiilor va fi confortabil purtând ochelari chiar și în timpul unei activități fizice superioare.

 

Variante de culoare Fast Link

Brýle Fast Link - G15 kouřová G15
(fum)

Vă uitați la această opțiune. Varianta de fum asigură protecție împotriva razelor solare, menținând în același timp o transmitere maximă a luminii verzi și galbene, astfel încât imaginea rămâne nedistorsă, dar încă oferă un efect liniștitor revigorant în soarele luminos.  
Brýle Fast Link - Tiger's Eye (oranžová) Tiger's eye


Culoarea de cupru filtrează lumina albastră incidentă, care are cea mai scurtă lungime de undă și obligă ochiul uman să se concentreze inutil departe, rezultând oboseală mai rapidă și ușoară încețoșare a obiectelor. Sunt potriviți în special pentru șoferi, trageri și observatori.  
Brýle Fast Link - čirá clar

Este o sticlă clară clasică, cu protecție împotriva zgârieturilor și radiațiilor UV și respectă toate standardele balistice pentru ochelari de protecție. Potrivit pentru operații de noapte și fotografiere.  

 

Edge Tehnologie tactică

Edge Tactical Eyewear se mândrește cu o serie de tehnologii avansate care își duc ochelarii cu câteva niveluri mai mari.

1. Rezistență balistică

Ochelarii tactici Edge îndeplinesc standardele internaționale stricte ANSI Z87.1 + 2012, MCEPS GL-PD 10-12, precum și standardele europene EN166. Pe scurt, acest lucru înseamnă că ochelarii îți vor proteja ochii de scântei și gloanțe cu o bilă de oțel cu diametrul de 6,35 mm care zboară până la 183 m / s

2. Rezistența totală

Rezistența balistică este plăcută, dar pentru a împiedica ochelarii să se dezintegreze spontan, este necesar să se garanteze rezistența întregii structuri. Obiectivele pot rezista la impactul vârfurilor de 500 g care se încadrează de la o înălțime de 127 cm și același lucru se aplică și ramelor!

3. Triplu strat anti-zgârieturi

Durata de viață a ochelarilor reduce adesea durata de viață a lentilelor sau rezistența lor la zgârieturi. Fiecare zgârietură agravează confortul utilizatorului și, de obicei, se acumulează mai mult decât suficient pe ochelari după un an de desfășurare completă. Edge Obiectivele tactice sunt protejate de un triplu strat, care minimizează urmele de obiecte ascuțite pe sticlă și durează mult mai mult.

4. Protecție UV

Fiecare lentilă tactică Edge oferă protecție împotriva 99,9% din radiațiile UV incidente ale tuturor tipurilor de UVA, UVB și UVC. Această protecție asigură că radiațiile UV periculoase nu vă vor deteriora retina ochilor chiar și după expunerea prelungită la lumina directă a soarelui.

5. Scutul anti-ceață cu vapori

Finisajul cu ceață antitrină este bine, dar pentru utilizare extremă și confort maxim pentru utilizatori, Edge Tactical a dezvoltat un finisaj special pentru Vapor Shield. Acest lucru previne oprirea lentilelor într-un mod absolut fără compromisuri! Încercați și înțelegeți-vă :)

6. Gadgeturi de construcție

Pentru a vă potrivi perfect ochelarii, ramele sunt realizate din material TPR. Se micșorează ușor în căldură și umiditate, oferindu-vă ochelari de protecție grozavi chiar și în timpul efortului fizic ridicat. Pentru a face imaginea perfectă prin lentile, lentilele sunt concepute astfel încât să nu denatureze lumina incidentă, astfel încât să puteți vedea exact ceea ce ați vedea fără ochelari.

 

Parametri:

Cadru: plastic TPR
Material pentru lentile: policarbonat
Protecție solară: 99,9% UVA, UVB, UVC
Standarde conforme: ANSI Z87.1 + 2012, MCEPS GL-PD 10-12 și EN166
Producător: Edge Tactical Eyewear
Culoarea ramei: negru
Set: rame negre cu lentile de fum G15, capac din microfibră

Recenzii si experienta produsuluiPřidat zkušenost

Experienta clientului

Nici o recenzie inca.Adauga intrebare

Intrebari frecvente

Nici o intrebare inca.

Catalog

Logare Facebook

Cos 0 bucati: 0,00 lei

Cosul dumneavoastra de cumparaturi este gol.

  • CZ
  • SK
  • PL
  • RO

Link-uri importante

Consiliere

Proiectele noastre

Newsletter

Permiteti sa primiti noutati regulate din catalogul nostru nou in magazinul nostru.