Ochelari balistici WILEY X ROGUE - bronzat (set de 3 lentile)

Ochelari balistici WILEY X ROGUE - bronzat (set de 3 lentile) Ochelari balistici WILEY X ROGUE - bronzat (set de 3 lentile)Ochelari balistici WILEY X ROGUE - bronzat (set de 3 lentile)
Livrare gratuita
Variante:
Ochelari balistici WILEY X ROGUE - negru (set de 2 lentile)

În stoc 1 buc (luni 29. 11. la dumneavoastra acasa)
652,51 lei cu TVA
ks

Producator: Wiley X

Cod: 2862

Garantie: 24 luni


Pentru achizitia dumneavoastra, primiti 652.51 FROGpoints

Categorie: Ochelari tactici și balistice


Ochelari balistici WILEY X ROGUE - bronzat (set de 3 lentile) Descriere Recenzie (0) Intrebari frecvente (0)

Ochelarii Wiley X Rogue excelează cu caracteristici ascuțite care conferă ochelarilor un aspect sportiv prădător. Lentilele (rama care ține lentilele numai în jumătatea superioară; așa-numitul sistem Top Rim) pot fi îndepărtate și introduse în mod convenabil.

În funcție de condițiile de iluminare, puteți alege între lentile de fum, clar și portocaliu deschis.

Culoarea cenușie de fum cu o lumină de transmisie de 15% este potrivită pentru vreme însorită strălucitoare, deoarece reduce la minimum strălucirea orbitor și nu denaturează culorile.

Obiectivul clar, pe de altă parte, se potrivește în zile mai puțin însorite, cu condiții de iluminare precare. Are o transmisie ridicată a luminii - până la 89% și asigură, de asemenea, protecție UV și strălucire fără nicio distorsiune a culorii.

O lentilă cu transmisie de lumină portocalie de 60% luminează majoritatea undelor de lumină albastră care sunt principalul motiv pentru strălucire sau difuzie. Crește contrastul în condiții de lumină medie și joasă.

Desigur, există ochelari de protecție certificate conform standardelor ANSI.

Ochelarii sunt destinate în primul rând trăgătorilor și vânătorilor, dar și sportivilor și tuturor celor care trebuie să răspundă rapid la schimbările bruște ale vremii și vizibilității.


Parametri:

Culoarea ramei: mat bronzată
Lentile incluse: clar, fumos, portocaliu
Dimensiuni: lățimea obiectivului - 44 mm
                  Înălțimea lentilei - 41 mm
                  Lungime laterală - 120 mm
                  Lățimea fasciculului - 25 mm

Pachetul include: cadru pentru ochelari, trei lentile, carcasă tare, cârpă de curățare, grindă de rezervă, curea de siguranță pentru ochelari
 

 

TEST DE IMPACT ANSI DE VELOCITATE ANSI - Test de rezistență la glonț

 Ochelarii certificate ANSI HIGH VELOCITY IMPACT trebuie să reziste la impactul bilelor de oțel de 6,35 mm tras la 164,6 km / h. Obiectivul neîntrerupt trebuie să rămână bine așezat în cadrul ochelarilor, rama trebuie să rămână intactă.

 

TEST DE IMPACT ANSI HIGH MASS - Test de impact puternic asupra corpului


Ochelarii Wiley X sunt testați și certificați de ANSI (Institutul Național de Standarde American) pentru testarea impactului de masă mare. Ochelarii cu acest certificat sunt supuși unui impact de 500 g de proiectil greu degajat de la o înălțime de 127 cm. Pentru a fi acordat certificatul, lentila de ochelari trebuie să rămână ferm în cadrul spectacolului și să rămână nedeteriorată precum și cadrul. Acest test declară că, cu Wiley X, ochii vor fi perfect protejați atunci când se ciocnesc cu obiecte care cad, cum ar fi pietre, dar și atunci când un airbag este dislocat într-un accident de mașină.

 

360 ° NOSE PIECE - Ochelari pentru fiecare nas

Suportul de ochelari Wiley X de tip Top Rim System este construit dintr-un miez de sârmă și un sacou din cauciuc special dezvoltat. Datorită sistemului de sârmă, fasciculul poate fi îndoit și rotit la 360 ° și adaptat practic la orice formă și dimensiune a nasului. Învelișul de cauciuc special dezvoltat al fasciculului excelează într-o aderență excelentă și se ține de nas în aproape orice situație. De asemenea, garantează confortul maxim al purtătorului pentru uzura de toată ziua Grinzile sunt echipate cu tehnologie de inserție de prescripție PTX, care permite purtarea lentilelor dioptrice suplimentare.

 

U-SHAPE - modelare anatomică

Ochelarii Wiley X sunt formați exact în funcție de anatomia feței umane într-o formă U.

 

 

 

INSERT DE PRESCRIPȚIE PTX - Dioptru pentru trageri

Lentilele de prescripție pot fi introduse în majoritatea modelelor cu tehnologia Full Rim System, adică în jurul întregului obiectiv. Dar chiar dacă alegeți ochelarii de protecție Top Rim System, nu trebuie să vă limitați la defectul dioptric al ochilor. Lentilele de prescripție opționale pot fi atașate la aceste cadre pe modelele selectate folosind tehnologia Wiley X Prescription Insert. Un purtător special cu lentile dioptrice se atașează pur și simplu din interior la grindă. Lentilele de prescripție sunt astfel ascunse în spațiul dintre lentilele de protecție ale ochelarilor Wiley X și ochiul în sine. Ochelarii devin astfel dioptrici fără a-și pierde siguranța certificată.

 

100% ORIGINÁL

Autocolantul 100% ORIGINAL se găsește pe fiecare pachet de ochelari Wiley X, distribuit de un distribuitor exclusiv pentru Republica Cehă și Slovacia. Este un element de protecție care servește la protejarea consumatorului. Acest autocolant cu un cod unic de înregistrare vă va garanta că cumpărați originalul, nu plagiatul și că mărfurile nu respectă definiția importurilor gri.

Toate ochelarii Wiley X autentici sunt acoperiți de o garanție pe viață. Acești pahare Wiley X originale trebuie să fie înregistrate cu codul de înregistrare, vă puteți înregistra AICI. Codul unic de înregistrare din 10 cifre poate fi găsit pe autocolantul „100% ORIGINAL” de pe fiecare pachet de ochelari Wiley X pentru distribuire în Republica Cehă și Slovacia.

Această garanție se aplică oricăror defecte ale produsului care apar în condiții normale de utilizare și se datorează defectelor de construcție, materiale sau de fabricație și nu se aplică uzurii normale.

Recenzii si experienta produsuluiPřidat zkušenost

Experienta clientului

Nici o recenzie inca.Adauga intrebare

Intrebari frecvente

Nici o intrebare inca.

Catalog

Logare
Contactează-ne +40 312 295 868
E-mail info@frogtac.ro
Facebook

Cos 0 bucati: 0,00 lei

Cosul dumneavoastra de cumparaturi este gol.

  • CZ
  • SK
  • PL
  • RO

Link-uri importante

Consiliere

Proiectele noastre

Newsletter

Permiteti sa primiti noutati regulate din catalogul nostru nou in magazinul nostru.