Ochelari de soare balistici WILEY X SAINT - set de 2 lentile

Ochelari de soare balistici WILEY X SAINT - set de 2 lentile Ochelari de soare balistici WILEY X SAINT - set de 2 lentileOchelari de soare balistici WILEY X SAINT - set de 2 lentileOchelari de soare balistici WILEY X SAINT - set de 2 lentileOchelari de soare balistici WILEY X SAINT - set de 2 lentile
Livrare gratuita
În stoc (miercuri 29. 03. la dumneavoastra acasa)
610,66 lei cu TVA
ks

Producator: Wiley X

Cod: CHSAI07

Garantie: 24 luni


Pentru achizitia dumneavoastra, primiti 610.66 FROGpoints

Categorie: Ochelari tactici și balistice


Ochelari de soare balistici WILEY X SAINT - set de 2 lentile Descriere Recenzie (0) Intrebari frecvente (0)

Ochelarii populari Wiley X Saint sunt inconștienți și, datorită lentilelor de fum verde, sunt potriviți în special pentru vânătoare și împușcare. Desigur, pot fi folosite pentru orice alte activități în aer liber. Lentilele (rama care ține lentilele numai în jumătatea superioară; așa-numitul sistem Top Rim) pot fi îndepărtate și introduse în mod convenabil.

În funcție de condițiile de iluminare, puteți alege între fum și lentile clare.

Culoarea cenușie de fum cu o lumină de transmisie de 15% este potrivită pentru vreme însorită strălucitoare, deoarece reduce la minimum strălucirea orbitor și nu denaturează culorile.

Obiectivul clar, pe de altă parte, se potrivește în zile mai puțin însorite, cu condiții de iluminare precare. Are o transmisie ridicată a luminii - până la 89% și oferă, de asemenea, protecție UV și strălucire fără nicio distorsiune a culorii.

Totuși, lentilele pot fi achiziționate și schimbate pentru alte nevoi.

Desigur, există ochelari de protecție certificate conform standardelor ANSI.

Ochelarii Wiley X Saint au putut fi văzuți în popularul film American Sniper :)


Parametri:

Culoarea ramei: negru
Lentile din pachet: fum și clar
Dimensiuni: lățimea lentilei - 68 mm
Înălțimea lentilei - 40 mm
Lungime laterală - 114 mm
Lățimea fasciculului - 15 mm

Pachetul include: cadru pentru ochelari, două lentile, carcasă dură, cârpă de curățare, grindă de rezervă, șir de ochelari


TEST DE IMPACT ANSI DE VELOCITATE ANSI - Test de rezistență la glonț

Ochelarii certificate ANSI HIGH VELOCITY IMPACT trebuie să reziste la impactul bilelor de oțel de 6,35 mm tras la 164,6 km / h. Obiectivul neîntrerupt trebuie să rămână bine așezat în cadrul ochelarilor, rama trebuie să rămână intactă.

 

TEST DE IMPACT ANSI HIGH MASS - Test de impact puternic asupra corpului

Ochelarii Wiley X sunt testați și certificați de ANSI (Institutul Național de Standarde American) pentru testarea impactului de masă mare. Ochelarii cu acest certificat sunt supuși unui impact de 500 g de proiectil greu degajat de la o înălțime de 127 cm. Pentru a fi acordat certificatul, lentila de ochelari trebuie să rămână ferm în cadrul spectacolului și să rămână nedeteriorată precum și cadrul. Acest test declară că, odată cu Wiley X, ochii vor fi perfect protejați atunci când se ciocnesc cu obiecte care cad, cum ar fi pietre, dar și atunci când airbag-ul este dislocat într-un accident de mașină.

 

ULTIMA TREBUIE

 

Pentru o protecție maximă a ochilor și pentru a menține claritatea și claritatea perfectă a vederii, lentilele Wiley X constau dintr-un total de opt straturi de protecție.

 

  • FILTER 8 ™ - Reflecțiile luminii solare de la suprafața apei, dar și din alte suprafețe strălucitoare (cum ar fi zăpada sau sticla), cresc semnificativ oboseala ochilor, reduc acuitatea vizuală și distorsionează vederea. Prin urmare, una dintre lentilele Wiley X este Filter 8 ™. Acest lucru împiedică razele reflectate să ajungă la ochi, ale căror unde se mișcă într-un plan orizontal. Tocmai acestea sunt cele care provoacă o strălucire neplăcută. În același timp, stratul FILTER 8 ™ previne orice radiație UV dăunătoare care poate provoca modificări patologice pe retina ochiului.
  • SLICK ™ - Ambele straturi exterioare ale lentilelor Wiley X sunt realizate dintr-un amestec cu caracter hidrofob. Aceasta înseamnă că resping în mod activ apa și gheața. Datorită nanotehnologiei speciale, moleculele stratului hidrofob sunt nepolare și nu se asociază cu moleculele de apă. Prin urmare, moleculele de apă sunt obligate să se conecteze între ele. În loc de acoperiri umede și pete pe pahare, se formează picături mai mari de apă, care curg rapid pe suprafața lentilei și nu distorsionează acuitatea vizuală. Suprafețele hidrofobe sunt de asemenea anti-statice, astfel încât acestea resping praful și alte impurități. Acest lucru face foarte ușor să curățați lentilele cu o cârpă moale din microfibră care vine cu fiecare ochelari Wiley X.
  • T-SHELL ™ - Două straturi de peliculă flexibilă pentru întărire protejează lentilele împotriva zgârieturilor, fisurilor de suprafață sau fisurilor. Acest lucru îmbunătățește capacitatea de protecție a ochelarilor Wiley X, durabilitatea și acuitatea lor vizuală.
  • SELENITE ™ - Cele două acoperiri de protecție principale ale lentilelor Wiley X sunt realizate din policarbonate cu structuri de carbon și fenol. Acestea oferă ochelarii de până la zece ori mai mare rezistență la impact decât lentilele din sticlă convenționale. Avantajul lor este și greutatea lor redusă. Fiabilitatea și siguranța lentilelor Wiley X sunt testate și certificate de Institutul Național de Standarde American (ANSI). În ciuda rezistenței lor extreme, aceste lentile nu denaturează imaginea și nu reduc exactitatea optică în toate unghiurile.
  • VIOLET 4 ™ - Când lumina trece prin lentilă, o parte din lumină răsună din față și din spate a obiectivului, provocând licăriri neplăcute care afectează vederea. Acoperirea antireflectantă Violet 4 ™ este concepută pentru a reduce sau elimina aceste reflexii. În același timp, stratul poate elimina luminozitatea, care obosește și încordează ochii. Șoferii care scapă de strălucirea de la soare sau de farurile vehiculelor care sosesc, de exemplu, vor aprecia această caracteristică.


LA ™ LIGHT ADJUSTMENT - lentile întunecate

Modificările neașteptate ale condițiilor de lumină pot provoca situații foarte periculoase. Stai la volan cu ochelari de vedere și schimbările bruște ale vremii pot face practic imposibilă continuarea conducerii. O posibilă soluție este, desigur, să transportați în permanență mai multe tipuri de ochelari, dar, în mod ideal, un singur ochelari se va adapta diferitelor condiții. Aceasta este soluția oferită de ochelarii Wiley X. Lentilele fotocromatice ale modelelor Wiley X selectate răspund la intensitatea radiațiilor UV și se întunecă și se luminează în funcție de situația actuală. Acest lucru oferă purtătorului o viziune optimă în orice condiții de lumină.

 

U-SHAPE - modelare anatomică

Ochelarii Wiley X sunt formați exact în funcție de anatomia feței umane într-o formă U.

 

 

 

INSERT DE PRESCRIPȚIE PTX - Dioptru pentru trageri

Lentilele de prescripție pot fi introduse în majoritatea modelelor cu tehnologia Full Rim System, adică în jurul întregului obiectiv. Dar chiar dacă alegeți ochelarii de protecție Top Rim System, nu trebuie să vă limitați la defectul dioptric al ochilor. Lentilele de prescripție opționale pot fi atașate la aceste cadre pe modelele selectate folosind tehnologia Wiley X Prescription Insert. Un purtător special cu lentile dioptrice se atașează pur și simplu din interior la grindă. Lentilele de prescripție sunt astfel ascunse în spațiul dintre lentilele de protecție ale ochelarilor Wiley X și ochiul în sine. Ochelarii devin astfel dioptrici fără a-și pierde siguranța certificată.

 

100% ORIGINÁL

Autocolantul 100% ORIGINAL se găsește pe fiecare pachet de ochelari Wiley X, distribuit de un distribuitor exclusiv pentru Republica Cehă și Slovacia. Este un element de protecție care servește la protejarea consumatorului. Acest autocolant cu un cod unic de înregistrare vă va garanta că cumpărați originalul, nu plagiatul și că mărfurile nu respectă definiția importurilor gri.

Toate ochelarii Wiley X autentici sunt acoperiți de o garanție pe viață. Acești pahare Wiley X originale trebuie să fie înregistrate cu codul de înregistrare, vă puteți înregistra AICI. Codul unic de înregistrare din 10 cifre poate fi găsit pe autocolantul „100% ORIGINAL” de pe fiecare pachet de ochelari Wiley X pentru distribuire în Republica Cehă și Slovacia.

Această garanție se aplică oricăror defecte ale produsului care apar în condiții normale de utilizare și se datorează defectelor de construcție, materiale sau de fabricație și nu se aplică uzurii normale.

Recenzii si experienta produsuluiPřidat zkušenost

Experienta clientului

Nici o recenzie inca.Adauga intrebare

Intrebari frecvente

Nici o intrebare inca.

Catalog

Logare Facebook

Cos 0 bucati: 0,00 lei

Cosul dumneavoastra de cumparaturi este gol.

  • CZ
  • SK
  • PL
  • RO

Link-uri importante

Consiliere

Proiectele noastre

Newsletter

Permiteti sa primiti noutati regulate din catalogul nostru nou in magazinul nostru.