Ochelari de soare balistici WILEY X VALOR - negru, set de două lentile

Ochelari de soare balistici WILEY X VALOR - negru, set de două lentile Ochelari de soare balistici WILEY X VALOR - negru, set de două lentileOchelari de soare balistici WILEY X VALOR - negru, set de două lentileOchelari de soare balistici WILEY X VALOR - negru, set de două lentileOchelari de soare balistici WILEY X VALOR - negru, set de două lentile
Livrare gratuita
În stoc 1 buc (joi 26. 05. la dumneavoastra acasa)
581,35 lei cu TVA
ks

Producator: Wiley X

Cod: CHVAL07

Garantie: 24 luni


Pentru achizitia dumneavoastra, primiti 581.35 FROGpoints

Categorie: Ochelari tactici și balistice


Ochelari de soare balistici WILEY X VALOR - negru, set de două lentile Descriere Recenzie (0) Intrebari frecvente (0)

Ochelarii Wiley X Valor preferați cu lentile gri fumate sunt concepute în special pentru împușcători și vânători, dar și pentru toți pasionații de aer liber care au nevoie de viziune perfectă, vedere ascuțită și protecție precisă pentru ochii lor în orice condiții de lumină.

Lentilele (rama care ține lentilele numai în jumătatea superioară; așa-numitul sistem Top Rim) pot fi îndepărtate și introduse în mod convenabil.

Obiectivul limpede se potrivește în zile mai puțin însorite, cu condiții slabe de lumină sau în interior, ca parte a unei ochelari de lucru. Are o transmisie ridicată a luminii - 89% - și oferă, de asemenea, protecție UV și strălucire fără nicio distorsiune a culorii.

Culoarea gri de fum cu o transmisie de lumină de 15% este potrivită pentru vremea senină, maximizează strălucirea orbitoare și nu denaturează culorile.

Totuși, lentilele pot fi achiziționate și schimbate pentru alte nevoi.

Desigur, există ochelari de protecție certificate conform standardelor ANSI.


Parametri:

Culoarea ramei: negru
Lentile incluse: fum, clar
Dimensiuni: lățimea lentilei - 70 mm
Înălțimea lentilelor - 38 mm
Lungime laterală - 120 mm
Lățimea fasciculului - 18 mm

Pachetul include: cadru pentru ochelari, două lentile, carcasă dură, cârpă de curățare, șir de ochelari, instrucțiuni de utilizare


TEST DE IMPACT ANSI DE VELOCITATE ANSI - Test de rezistență la glonț

Ochelarii certificate ANSI HIGH VELOCITY IMPACT trebuie să reziste la impactul bilelor de oțel de 6,35 mm tras la 164,6 km / h. Obiectivul neîntrerupt trebuie să rămână bine așezat în cadrul ochelarilor, rama trebuie să rămână intactă.

 

TEST DE IMPACT ANSI HIGH MASS - Test de impact puternic asupra corpului

Ochelarii Wiley X sunt testați și certificați de ANSI (Institutul Național de Standarde American) pentru testarea impactului de masă mare. Ochelarii cu acest certificat sunt supuși unui impact de 500 g de proiectil greu degajat de la o înălțime de 127 cm. Pentru a fi acordat certificatul, lentila de ochelari trebuie să rămână ferm în cadrul spectacolului și să rămână nedeteriorată precum și cadrul. Acest test declară că, odată cu Wiley X, ochii vor fi perfect protejați atunci când se ciocnesc cu obiecte care cad, cum ar fi pietre, dar și atunci când airbag-ul este dislocat într-un accident de mașină.

EN. 166S

Ochelarii certificate EN.166S trebuie să reziste la impactul bilelor de oțel cu un diametru de 6 mm și o greutate de 0,86 g la 162 km / h. Obiectivul neîntrerupt trebuie să rămână bine așezat în cadrul ochelarilor, rama trebuie să rămână intactă.

 

U-SHAPE - modelare anatomică

Ochelarii Wiley X sunt formați exact în funcție de anatomia feței umane într-o formă U.

 

 

 

INSERT DE PRESCRIPȚIE PTX - Dioptru pentru trageri

Lentilele de prescripție pot fi introduse în majoritatea modelelor cu tehnologia Full Rim System, adică în jurul întregului obiectiv. Dar chiar dacă alegeți ochelarii de protecție Top Rim System, nu trebuie să vă limitați la defectul dioptric al ochilor. Lentilele de prescripție opționale pot fi atașate la aceste cadre pe modelele selectate folosind tehnologia Wiley X Prescription Insert. Un purtător special cu lentile dioptrice se atașează pur și simplu din interior la grindă. Lentilele de prescripție sunt astfel ascunse în spațiul dintre lentilele de protecție ale ochelarilor Wiley X și ochiul în sine. Ochelarii devin astfel dioptrici fără a-și pierde siguranța certificată.

TOP RIM SYSTEM

Cadrele Top Rim System sunt atașate la marginea superioară a lentilelor pentru ochelari (Spre deosebire de cadrele Full Rim System care înconjoară lentilele întregi.) Ramele sistemului Top Rim sunt echipate cu un fascicul de 360 ° Nose Piece pe unele modele, Datorită materialului de cauciuc special dezvoltat, ochelarii pot fi purtați și puși în mod convenabil pe orice formă și dimensiune a nasului, în timp ce atașați tehnologia RX Insert la ochelari. Cadrele au formă de U și se potrivesc perfect pe față și nu creează nicio vânătaie.


100% ORIGINÁL

Autocolantul 100% ORIGINAL se găsește pe fiecare pachet de ochelari Wiley X, distribuit de un distribuitor exclusiv pentru Republica Cehă și Slovacia. Este un element de protecție care servește la protejarea consumatorului. Acest autocolant cu un cod unic de înregistrare vă va garanta că cumpărați originalul, nu plagiatul și că mărfurile nu respectă definiția importurilor gri.

Toate ochelarii Wiley X autentici sunt acoperiți de o garanție pe viață. Acești pahare Wiley X originale trebuie să fie înregistrate cu codul de înregistrare, vă puteți înregistra AICI. Codul unic de înregistrare din 10 cifre poate fi găsit pe autocolantul „100% ORIGINAL” de pe fiecare pachet de ochelari Wiley X pentru distribuire în Republica Cehă și Slovacia.

Această garanție se aplică oricăror defecte ale produsului care apar în condiții normale de utilizare și se datorează defectelor de construcție, materiale sau de fabricație și nu se aplică uzurii normale.

Recenzii si experienta produsuluiPřidat zkušenost

Experienta clientului

Nici o recenzie inca.Adauga intrebare

Intrebari frecvente

Nici o intrebare inca.

Catalog

Logare
Contactează-ne +40 312 295 868
E-mail info@frogtac.ro
Facebook

Cos 0 bucati: 0,00 lei

Cosul dumneavoastra de cumparaturi este gol.

  • CZ
  • SK
  • PL
  • RO

Link-uri importante

Consiliere

Proiectele noastre

Newsletter

Permiteti sa primiti noutati regulate din catalogul nostru nou in magazinul nostru.