Ochelari tactici EDGE Tactical BLIZZARD - set cu 2 lentile

Ochelari tactici EDGE Tactical BLIZZARD - set cu 2 lentile Ochelari tactici EDGE Tactical BLIZZARD - set cu 2 lentile
Livrare gratuita
1 měsíc

Monitorizati disponibilitatea
680,51 lei cu TVA

Producator: EDGE Tactical

Cod: HB611

Garantie: 24 luni


Pentru achizitia dumneavoastra, primiti 680.51 FROGpoints

Categorie: Ochelari tactici și balistice


Ochelari tactici EDGE Tactical BLIZZARD - set cu 2 lentile Descriere Recenzie (0) Intrebari frecvente (0)
Edge Tactical Eyewear logo   Edge Tactical Eyewear are sediul SUA, iar compania, care a început în urmă cu 15 ani în garajul unui fondator, a devenit un producător mondial de ochelari balistici. Punctele forte ale Edge Tactical sunt tehnologii avansate mult peste cele cerute de standardele militare și civile, precum și un preț al utilizatorului final foarte accesibil. Brandul operează pe piața din Cehia și Slovacia din 2016.

Am testat:


Frogtac.cz

"Ochelarii EDGE Tactical BLIZZARD pentru 109 USD vor oferi cu adevărat suficientă protecție pentru ochi, plus un design excelent."

Pozitive:

+ 2 lentile incluse
+ greutate redusă
+ Rezistență mare la cadru
+ aproape 100% protecție UV

Negative:

- proiectarea manșonului de protecție

 

Ochelari de siguranță tactici BLIZZARD


Modelul BLIZZAR este ochelari tactici conceputi special pentru a fi utilizate cu casca. Este excelent pentru fotografieri ascuțite, dar va servi bine și în airsoft și paintball. Cei mai mulți apreciază VAPOR SHIELD, care reduce drastic sensibilitatea ochelarilor la ceață, așa că nu va trebui să le ștergeți după prima mișcare. Ochelarii sunt livrați cu o cutie cu posibilitatea de atașare la legătura MOLLE.

 

Opțiune de viziera cu viscol

Zorníky Blizzard G15 - Edge Tactical G15
(fum)

Ele fac parte din kit. Varianta de fum asigură protecție împotriva razelor solare, menținând în același timp o transmitere maximă a luminii verzi și galbene, astfel încât imaginea rămâne nedistorsă, dar încă oferă un efect liniștitor revigorant în soarele luminos.  
Zorníky Blizzard čirý - Edge Tactical clar

Ele fac parte din kit. Acestea sunt ochelari clari, clasici, cu protecție împotriva zgârieturilor și radiațiilor UV și îndeplinesc toate standardele balistice pentru ochelari de protecție. Potrivit pentru operații de noapte și fotografiere.  

  

Edge Tehnologie tactică


Edge Tactical Eyewear se mândrește cu o serie de tehnologii avansate care își duc ochelarii cu câteva niveluri mai mari.

1. Rezistență balistică

Ochelarii tactici Edge îndeplinesc standardele internaționale stricte ANSI Z87.1 + 2012, MCEPS GL-PD 10-12, precum și standardele europene EN166. Pe scurt, acest lucru înseamnă că ochelarii îți vor proteja ochii de scântei și gloanțe cu o bilă de oțel cu diametrul de 6,35 mm care zboară până la 183 m / s

2. Rezistența totală

Rezistența balistică este plăcută, dar pentru a împiedica ochelarii să se dezintegreze spontan, este necesar să se garanteze rezistența întregii structuri. Obiectivele pot rezista la impactul vârfurilor de 500 g care se încadrează de la o înălțime de 127 cm și același lucru se aplică și ramelor!

3. Triplu strat anti-zgârieturi

Durata de viață a ochelarilor reduce adesea durata de viață a lentilelor sau rezistența lor la zgârieturi. Fiecare zgârietură agravează confortul utilizatorului și, după un an de desfășurare completă, există de obicei mai mult decât suficient pentru a acumula pe ochelari. Edge Obiectivele tactice sunt protejate de un triplu strat, care minimizează urmele de obiecte ascuțite pe sticlă și durează mult mai mult.

4. Protecție UV

Fiecare lentilă tactică Edge oferă protecție împotriva 99,9% din radiațiile UV incidente ale tuturor tipurilor de UVA, UVB și UVC. Această protecție asigură că radiațiile UV periculoase nu vă vor deteriora retina ochilor chiar și după expunerea prelungită la lumina directă a soarelui.

 

5. Scutul anti-ceață cu vapori

Finisajul cu ceață antitrină este bine, dar pentru utilizare extremă și confort maxim pentru utilizatori, Edge Tactical a dezvoltat un finisaj special pentru Vapor Shield. Acest lucru previne oprirea lentilelor într-un mod absolut fără compromisuri! Încercați și înțelegeți-vă :)

6. Gadgeturi de construcție


Pentru a vă potrivi perfect ochelarii, ramele sunt realizate din material TPR. Se micșorează ușor în căldură și umiditate, oferindu-vă ochelari de protecție grozavi chiar și în timpul efortului fizic ridicat. Pentru a face imaginea perfectă prin lentile, lentilele sunt concepute astfel încât să nu denatureze lumina incidentă, astfel încât să puteți vedea exact ceea ce ați vedea fără ochelari.

 

Parametri:

Cadru: plastic TPR
Material pentru lentile: policarbonat
Protecție solară: 99,9% UVA, UVB, UVC
Standarde conforme: ANSI Z87.1 + 2012, MCEPS GL-PD 10-12 și EN166
Producător: Edge Tactical Eyewear
Culoarea ramei: negru
Set: rame negre, transparentă și vizor G15 (fum), carcasă de protecție, mânecă ignifugă, carcasă de legătură MOLLE, pânză din microfibră, insert RX amovibil

Recenzii si experienta produsuluiPřidat zkušenost

Experienta clientului

Nici o recenzie inca.Adauga intrebare

Intrebari frecvente

Nici o intrebare inca.

Catalog

Logare
Contactează-ne +40 312 295 868
E-mail info@frogtac.ro
Facebook

Cos 0 bucati: 0,00 lei

Cosul dumneavoastra de cumparaturi este gol.

  • CZ
  • SK
  • PL
  • RO

Link-uri importante

Consiliere

Proiectele noastre

Newsletter

Permiteti sa primiti noutati regulate din catalogul nostru nou in magazinul nostru.