Pantaloni / Uniformă de iarnă VIKING FROGGEAR® - PenCott SnowDrift

Pantaloni / Uniformă de iarnă VIKING FROGGEAR® - PenCott SnowDrift Pantaloni / Uniformă de iarnă VIKING FROGGEAR® - PenCott SnowDriftPantaloni / Uniformă de iarnă VIKING FROGGEAR® - PenCott SnowDriftPantaloni / Uniformă de iarnă VIKING FROGGEAR® - PenCott SnowDriftPantaloni / Uniformă de iarnă VIKING FROGGEAR® - PenCott SnowDriftPantaloni / Uniformă de iarnă VIKING FROGGEAR® - PenCott SnowDriftPantaloni / Uniformă de iarnă VIKING FROGGEAR® - PenCott SnowDriftPantaloni / Uniformă de iarnă VIKING FROGGEAR® - PenCott SnowDriftPantaloni / Uniformă de iarnă VIKING FROGGEAR® - PenCott SnowDriftPantaloni / Uniformă de iarnă VIKING FROGGEAR® - PenCott SnowDriftPantaloni / Uniformă de iarnă VIKING FROGGEAR® - PenCott SnowDriftPantaloni / Uniformă de iarnă VIKING FROGGEAR® - PenCott SnowDriftPantaloni / Uniformă de iarnă VIKING FROGGEAR® - PenCott SnowDriftPantaloni / Uniformă de iarnă VIKING FROGGEAR® - PenCott SnowDriftPantaloni / Uniformă de iarnă VIKING FROGGEAR® - PenCott SnowDrift
Livrare gratuita
Variante:
FROGGEAR® VIKING GEN 2 Jachetă / Uniformă de iarnă  - PenCott SnowDrift

la cerere
535,09 lei cu TVA

Producator: FROGGEAR - Tactical Hardwear

Cod: fgr-vik-bot-PNSD

Garantie: 24 luni


Pentru achizitia dumneavoastra, primiti 535.09 FROGpoints

Categorie: FROGshield - Uniforme


Pantaloni / Uniformă de iarnă VIKING FROGGEAR® - PenCott SnowDrift Descriere Recenzie (0) Intrebari frecvente (0)

Pantaloni / Uniformă de iarnă VIKING FROGGEAR®

 

Uniforma Viking înlocuiește uniforma clasică a armatei în mediul de iarnă. Dar în același timp va servi eficient ca o deghizare pe care le puteți pune pe orice le purtați.Mai ales pantalonii care au o pereche de fermoare pe fiecare parte - de la talie la genunchi si de la glezna la genunchi - sunt adaptati pentru aceasta utilizare.Deschiderea lor permite purtarea imediată a pantalonilor, fără a fi nevoie să scoateți cealalte echipamente, în special ghetele care iau cea mai mare durată de scoatere.

Uniforma de Viking este realizată din materialul autentic NyCo PenCott Snowdrift  de la Hyde Definition, o companie britanică responsabilă cu dezvoltarea tiparului modern de camuflaj PenCott. Pentru îmbunătățirea camuflajului de iarnă, este posibilă combinarea uniforma de iarnă Viking cu Ghilie Suit.

Protectie împotriva anotimpului rece

Pantalonii Viking au o croiala complet diferita fata de cea clasica a armatei. Ei se bazeaza pe purtarea mai multor straturi decat sub o uniforma clasica de camp.Denumirea de mărime standard are un torace extins, astfel încât straturile inferioare să nu fie un obstacol și o mobilitate optimă.

Datorită părții extinse din spate a pantalonilor care protejeaza de vânt, care este de asemenea ajutat de un cordon de cauciuc prins în lalag și o bandă integrată de zăpadă, care previne de asemenea pătrunderea zăpezii în filere și târâre. În plus, coatele sunt ranforsate cu material dublu, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji în privința abraziunii.

O caracteristică interesantă este buzunarul cu fermoare din lateral. Scopul său principal este posibilitatea deschiderii tăcute. Sunetul de velcro poate fi foarte departe într-o noapte înghețată

Uniformele Viking se realizează în Republica Cehă.

Parametrii:

Material: original NyCo Ripstop PenCott Snowdrift (50% nylon, 50% bumbac)

Material Întărit: genuine 500D Cordura PenCott Snowdrift
Fermoar: YKK
Producător: FROGGEAR
Culoare: PenCott Snowdrift

Recenzii si experienta produsuluiPřidat zkušenost

Experienta clientului

Nici o recenzie inca.Adauga intrebare

Intrebari frecvente

Nici o intrebare inca.

Catalog

Logare Facebook

Cos 0 bucati: 0,00 lei

Cosul dumneavoastra de cumparaturi este gol.

  • CZ
  • SK
  • PL
  • RO

Link-uri importante

Consiliere

Proiectele noastre

Newsletter

Permiteti sa primiti noutati regulate din catalogul nostru nou in magazinul nostru.