Pantaloni de luptă moderni FROGGEAR® BARBAR - vz.95

Pantaloni de luptă moderni FROGGEAR® BARBAR - vz.95 Pantaloni de luptă moderni FROGGEAR® BARBAR - vz.95Pantaloni de luptă moderni FROGGEAR® BARBAR - vz.95Pantaloni de luptă moderni FROGGEAR® BARBAR - vz.95Pantaloni de luptă moderni FROGGEAR® BARBAR - vz.95Pantaloni de luptă moderni FROGGEAR® BARBAR - vz.95Pantaloni de luptă moderni FROGGEAR® BARBAR - vz.95Pantaloni de luptă moderni FROGGEAR® BARBAR - vz.95Pantaloni de luptă moderni FROGGEAR® BARBAR - vz.95Pantaloni de luptă moderni FROGGEAR® BARBAR - vz.95Pantaloni de luptă moderni FROGGEAR® BARBAR - vz.95Pantaloni de luptă moderni FROGGEAR® BARBAR - vz.95Pantaloni de luptă moderni FROGGEAR® BARBAR - vz.95Pantaloni de luptă moderni FROGGEAR® BARBAR - vz.95Pantaloni de luptă moderni FROGGEAR® BARBAR - vz.95
Livrare gratuita
Variante:
Pantaloni de luptă moderni FROGGEAR® BARBAR - Pencott Greenzone™

Tabel de marimi
la cerere
830,73 lei cu TVA

Producator: FROGGEAR - Tactical Hardwear

Cod: FGGR-BB-PANTS-95

Garantie: 24 luni


Pentru achizitia dumneavoastra, primiti 830.73 FROGpoints

Categorie: FROGGEAR


Pantaloni de luptă moderni FROGGEAR® BARBAR - vz.95 Descriere Recenzie (0) Intrebari frecvente (0)

Pantalonii de luptă FROGGEAR® BARBAR sunt cei mai moderni pantaloni de luptă proiectați pe baza testelor pe termen lung în condiții dificile. Dezvoltarea acestor pantaloni a fost problema noastră și am răspuns cerințelor actuale ale pieței și clienților noștri. În timpul dezvoltării am avut grijă de calitatea înaltă și funcționalitate, am ales materiale demonstrate și am dorit să avem supraveghere directă la fiecare etapă de producție, prin urmare, pantalonii sunt cusuti în Republica Cehă.

Pantalonii de luptă sunt un set complet alături de bluza de luptă FROGGEAR® BARBAR

50/50 NyCo (50% bumbac, 50% poliester) din RipStop este utilizat pentru producție.

Pantalonii au un total de 8 buzunare, care sunt dispuse să fie confortabil pentru acces și conțin toate materialele necesare.

Buzunare in față pentru materiale mai puțin voluminoase și reglare pe înălțime pentru genunchi integrat (neincluse). Buzunarele sunt accesibile când stați, conduceți o mașină și, prin urmare, sunt potrivite pentru păstrarea unor lucruri de care aveți nevoie pentru a le păstra la îndemână.

Prin intermediul unei curele în acest buzunar puteți regla lungimea pernuțelor pentru genunchi, în funcție de nevoile dvs. Și fixați-o cu velcro

Pe partea din spate a genunchiului se afla doua inchideri de scai, pentru o reglare si fixare suplimentara a protectoarelor. Dacă este necesar, pad-urile pot fi scoase de la pantaloni și pot fi acoperiți cu un capac de culoarea pantalonilor.

Buzunare mari sunt fixate cu velcro, iar un buton mare este disponibil pentru a transforma buzunarul in doua jumatati de masura, pentru a permite depozitarea temporara a doua magazii, sticle de apa etc. Astfel, materialul depozitat este mai bine stabilizat și împiedică căderea din buzunare, ca și în cazul buzunarului mare de marfă.

Pe părțile exterioare ale gleznei există un buzunar pentru articole mici - bandaje de urgență, țesuturi, cuțit etc. Închierea buzunarelor asigură un velcro.

Marginea de jos a piciorului este echipată cu benzi velcro, datorită cărora lățimea pantalonilor poate fi reglată și strânsă în jurul saboților

Marele avantaj este reprezentat de talia de 6 cm, care este căptușită în zona lombară cu un căptușeală moale și ridicat la 10 cm. Circumferința poate fi reglată cu benzi elastice laterale velcro, permițând utilizarea în caz de urgență fără curea.

De ambele parti ale pantalonilor se prezinta un tip de panza MOLLE pentru fixarea unor buzunare mai mici pentru o revista de pistol, cutit sau multiunealta.

Fermoarele de înaltă calitate YKK® au fost utilizate, iar toate dispozitivele de fixare Velcro sunt vizibile într-un model de camuflaj cu tehnologie Quiet Loop, care reduce zgomotul deschiderii buzunarelor cu 50%, care este utilă în special pentru operații nocturne.

Principalul avantaj al acestor pantaloni de luptă moderni este ranforsat (triplu) și panouri elastice în locuri în care se află o tensiune mare din material textil. Acestea sunt zone în jurul valorii de pernițe, buchete și cricuri.Principalul avantaj al acestor pantaloni de luptă moderni este ranforsat (triplu) și panouri elastice în locuri în care se află o tensiune mare din material textil. Acestea sunt zone în jurul valorii de pernițe, buchete și cricuri.

 


Parametrii:

  • Material Principal : 50/50 NyCo RipStop
  • Material Elastic: 52 % PES, 48 % ELITE
  • Fermoare : YKK®
  • Producător: FROGGEAR®
  • Culoare: vz.95 - ceh armată

 

Recenzii si experienta produsuluiPřidat zkušenost

Experienta clientului

Nici o recenzie inca.Adauga intrebare

Intrebari frecvente

Nici o intrebare inca.

Catalog

Logare Facebook

Cos 0 bucati: 0,00 lei

Cosul dumneavoastra de cumparaturi este gol.

  • CZ
  • SK
  • PL
  • RO

Link-uri importante

Consiliere

Proiectele noastre

Newsletter

Permiteti sa primiti noutati regulate din catalogul nostru nou in magazinul nostru.