Rucsac Militar Wisport Caracal 22l - Coyote

Rucsac Militar Wisport Caracal 22l - Coyote Rucsac Militar Wisport Caracal 22l - CoyoteRucsac Militar Wisport Caracal 22l - CoyoteRucsac Militar Wisport Caracal 22l - CoyoteRucsac Militar Wisport Caracal 22l - Coyote
Livrare gratuita
În stoc (marți 31. 01. la dumneavoastra acasa)
719,81 lei cu TVA
ks

Producator: Wisport

Cod: CARACAL-03

Garantie: 60 luni


Pentru achizitia dumneavoastra, primiti 719.81 FROGpoints

Categorie: Rucsaci


Rucsac Militar Wisport Caracal 22l - Coyote Descriere Recenzie (0) Intrebari frecvente (0)

Wisport este o companie poloneză care produce echipamente de calitate în aer liber și militare de peste 30 de ani, 100% satisfac cerințele lor, cum ar fi funcționalitate maximă, durabilitate și ultimii, dar nu cel puțin, utilizare convenabilă. Garanția este de 5 ani, iar serviciul profesional este garantat.

 

Caracal 22 l

Rucsac de rezervă mai mic, de o zi, adecvat pentru utilizare zilnică, călătorii și ciclare.

Buzunarul principal este echipat și fixat cu o cataramă. În partea din spate a pachetului există două buzunare elastice pe spate, o plasă îngustă cu un fermoar (pentru chei etc.) și un compartiment pentru pungile de hidratare.

În partea din față a rucsacului vom găsi un buzunar și mai mic pentru articole mici și un buzunar îngust, de-a lungul aproape întregii înălțimi a rucsacului. În față și în ambele părți, sistemul MOLLE (vertical și orizontal) este atașat la următoarul echipament, il putem gasi si pe bratari.

Există două benzi de compresie pe ambele părți ale rucsacului, care pot fi utilizate, de asemenea, pentru a fixa un tricou sau alt echipament de care aveți nevoie la îndemână. În partea de jos dublă veți găsi un capac rezistent la apă.

Benzile de prindere și de piept sunt complet reglabile și detașabile. Pe partea superioară a rucsacului, există o deschidere pentru un tub de hidratare, pe care îl blocați sigur pe una dintre curele de umăr și faceți clic pe mânerul pivotant la 360 °.

Rucsacul este confecționat din Cordura 500 și conține numai închizătoare Duraflex și fermoare Usisport personalizate.


AirBack® Sistem de Suspensie

Acest sistem asigură o ventilație excelentă între rucsac și spatele utilizatorului. Ea este alcătuită din bare de fibră de sticlă, care conferă părții posterioare o rigiditate suficientă. Partea din spate a rucsacului este acoperită cu plasă, iar panoul special vă permite să reglați distanța dintre rucsac și spatele utilizatorului. De asemenea, sistemul permite reglarea parțială a înălțimii utilizatorului și oferă un confort și fiabilitate ridicate în utilizare.


Parametrii:

Volume: 25l
Sistem de Suspensie: AirBack
Material: Cordura 500
Fermoare: WISPORT
Catarame: ITW Nexus, Duraflex
Greutate: 1000 g
Dimensiune: 48x30x18cm
Culoare: Coyote

Recenzii si experienta produsuluiPřidat zkušenost

Experienta clientului

Nici o recenzie inca.Adauga intrebare

Intrebari frecvente

Nici o intrebare inca.

Catalog

Logare Facebook

Cos 0 bucati: 0,00 lei

Cosul dumneavoastra de cumparaturi este gol.

  • CZ
  • SK
  • PL
  • RO

Link-uri importante

Consiliere

Proiectele noastre

Newsletter

Permiteti sa primiti noutati regulate din catalogul nostru nou in magazinul nostru.