Rucsac Militar Wisport Raccoon 65l - Multicam

Rucsac Militar Wisport Raccoon 65l - Multicam Rucsac Militar Wisport Raccoon 65l - MulticamRucsac Militar Wisport Raccoon 65l - MulticamRucsac Militar Wisport Raccoon 65l - MulticamRucsac Militar Wisport Raccoon 65l - MulticamRucsac Militar Wisport Raccoon 65l - MulticamRucsac Militar Wisport Raccoon 65l - Multicam
Livrare gratuita
Variante:
Rucsac Militar Wisport Raccoon 65l - A-TACS LE

În stoc (miercuri 29. 03. la dumneavoastra acasa)
1 911,31 lei cu TVA
ks

Producator: Wisport

Cod: Raccoon65-06

Garantie: 60 luni


Pentru achizitia dumneavoastra, primiti 1911.31 FROGpoints

Categorie: Rucsaci


Rucsac Militar Wisport Raccoon 65l - Multicam Descriere Recenzie (0) Intrebari frecvente (0)

Wisport este o companie poloneză care produce echipamente de calitate în aer liber și militare de peste 30 de ani, 100% satisfac cerințele lor, cum ar fi funcționalitate maximă, durabilitate și ultimii, dar nu cel puțin, utilizare convenabilă. Garanția este de 5 ani, iar serviciul profesional este garantat.

 

 

Raccoon 65 l

Witsport Raccoon 65 este un rucsac mare, special potrivit pentru excursii mai lungi sau militare.

Compartimentul principal al rucsacului oferă un compartiment pentru o pungă de hidratare și un buzunar cu fermoar mai mic și se închide cu un cordon culisant cu frână. De asemenea, este posibil să împărțiți interiorul rucsacului în două camere (1/3 jos și 2/3 în sus), când partea inferioară, standard și laș folosite pentru sac dormit, poncho sau canapele, poate fi la rândul său realizată cu fermoar pe partea din față a rucsacului. Acesta este un avantaj foarte mare, pentru că nu trebuie să scoateți toată încărcarea dintr-un rucsac.

După aceea, rucsacul poate fi închis cu un capac detașabil, pe care există două buzunare și curele suplimentare pentru atașarea echipamentului suplimentar.

Pe fiecare parte a spatarului sunt buzunare mai mici pentru sticla și spațiu pentru atașarea buzunarelor suplimentare de 9l Raccoon.

În față, în lateral și în jos, există benzi de compresie (ambele orizontale și verticale), care vă permit să descărcați spațiul nefolosit al rucsacului sau să atașați echipament suplimentar la acesta. Partea din față a pachetului este brodată cu o împletitură MOLLE. Rucsacul este dotat cu două mânere pe ambele părți pentru transport în mână, pe care le veți aprecia când vă puneți/închideți rucsaculetul sau, de exemplu, la traversarea unui ford.

În partea de sus a rucsacului există o deschidere pentru tubul pungii de hidratare, pe care le blocați în siguranță pe unul din curele de umăr și dați clic pe mânerul pivotant 360 °.

Curele de prindere, pentru piept și umăr sunt complet ajustabile și detașabile. Rucsac este realizat din Cordura solidă și utilizează numai agrafe ITw Nexus de înaltă calitate și fermoare Wisport personalizate.

 

FAS® Suspension system

FAS = Full Adjustable System

Sistemul de asistență FAS® este cel mai versatil, complet reglabil și mai confortabil sistem de suport și suport, constând din plăci și benzi confecționate dintr-un aliaj special de aluminiu durabil, integrat în partea rigidă din spate a rucsacului, adiacent la spatele utilizatorului.

Partea din spate a rucsacului formează o barieră între conținutul rucsacului și spatele utilizatorului. Acest obstacol nu numai că împiedică durerea din spate de lucruri dure și ascuțite în rucsac, dar oferă și rucsac o formă și menține elementele individuale în poziția corectă. Chingile pot fi mutate pe o perioadă nedefinită, permițând sistemului să fie reglat la înălțimea fiecărui utilizator.

O creștere suplimentară a intervalului de reglare permite o proiectare a benzii speciale, care nu este atașată permanent de rucsac și poate fi scoasă cu ușurință.Centura de siguranță poate fi rotită cu 180 ° și, deoarece este asimetrică, mărește lungimea spatelui cu aproximativ 8 cm. Rucsac poate fi utilizat și fără această curea.

Toate componentele rucsacului, care sunt în contact direct cu corpul utilizatorului, au formă ergonomică și sunt acoperite cu grila spațială AIR NET / plasă, care permite circulația aerului, ventilând astfel spatele utilizatorului, precum și transpirația și umezeala, în special pe parcursul călătoriilor lungi.

Un alt indicator important este stabilitatea bună a rucsacului. Sistemul FAS®, datorită fixării specifice a chingilor, a centurii de siguranță și a utilizării benzilor stabilizatoare, asigură o stabilitate ridicată a rucsacului și previne vibrațiile acestuia în timpul mersului. Acest sistem poate compensa, de asemenea, distribuirea inegală a conținutului și sarcinile dinamice, cum ar fi alpinism sau schi. În plus, sistemul permite o încărcare de până la 70-80% pe laturile utilizatorului.

Parametrii:

Volum: 65 l
Suspension system: FAS Plus Military
Material: Cordura
Fermoare: WISPORT
Catarame: ITW Nexus, YKK
Greutate: 3200 g
Dimensiuni: 60x35x31 cm
Culoare: Multicam
Garantie: 5 ani

Recenzii si experienta produsuluiPřidat zkušenost

Experienta clientului

Nici o recenzie inca.Adauga intrebare

Intrebari frecvente

Nici o intrebare inca.

Catalog

Logare Facebook

Cos 0 bucati: 0,00 lei

Cosul dumneavoastra de cumparaturi este gol.

  • CZ
  • SK
  • PL
  • RO

Link-uri importante

Consiliere

Proiectele noastre

Newsletter

Permiteti sa primiti noutati regulate din catalogul nostru nou in magazinul nostru.