Rucsac Militar Wisport Reindeer 55l - PenCott® GreenZone

Rucsac Militar Wisport Reindeer 55l - PenCott® GreenZone Rucsac Militar Wisport Reindeer 55l - PenCott® GreenZoneRucsac Militar Wisport Reindeer 55l - PenCott® GreenZoneRucsac Militar Wisport Reindeer 55l - PenCott® GreenZone
Livrare gratuita
Variante:
Rucsac Militar Wisport Reindeer 55l - Coyote Brown Rucsac Militar Wisport Reindeer 55l - Multicam Rucsac Militar Wisport Reindeer 55l - Negru Rucsac Militar Wisport Reindeer 55l - PenCott Badlands Rucsac Militar Wisport Reindeer 55l - RAL 7013

10 zile (luni 15. 03. la dumneavoastra acasa)
1 073,05 lei cu TVA
ks

Producator: Wisport

Cod: Reindeer55-12

Garantie: 60 luni


Pentru achizitia dumneavoastra, primiti 1073.05 FROGpoints

Categorie: Rucsaci


Rucsac Militar Wisport Reindeer 55l - PenCott® GreenZone Descriere Recenzie (0) Intrebari frecvente (0)

 

Wisport este o companie poloneză care produce echipamente de calitate în aer liber și militare de peste 30 de ani, 100% satisfac cerințele lor, cum ar fi funcționalitate maximă, durabilitate și ultimii, dar nu cel puțin, utilizare convenabilă. Garanția este de 5 ani, iar serviciul profesional este garantat.Reindeer 55 l

Wisport Reindeer 55 este un rucsac mai mare, potrivit special pentru un timp mai lung de drumetii sau evenimente militare.

Compartimentul principal al rucsacului oferă un compartiment cu un buzunar cu fermoar mai mic și se închide cu un cordon culisant cu frână. De asemenea, este posibil să împărțiți interiorul rucsacului în două camere (1/3 jos și 2/3 în sus), când partea inferioară, standard și laș folosite pentru sac dormit, poncho sau canapele, poate fi la rândul său realizată cu fermoar pe partea din față a rucsacului.Acesta este un avantaj foarte mare, pentru că nu trebuie să scoateți toată încărcarea dintr-un rucsac.

Rucsacul poate fi închis cu un capac detașabil, pe care există două buzunare și curele suplimentare pentru atașarea echipamentului suplimentar.

Pe fiecare parte a rucsacului există buzunare M suplimentare, detașabile, cu capac (pentru un sac de dormit, haină etc.) și buzunare mai mici pentru biberoane.

În față, în lateral și în jos, există benzi de compresie (ambele orizontale și verticale), care vă permit să descărcați spațiul nefolosit al rucsacului sau să atașați echipament suplimentar la acesta. Partea din față a pachetului este brodată cu o împletitură MOLLE.

Curele de prindere, pentru piept și umăr sunt complet ajustabile și detașabile. Rucsac este realizat din Cordura solidă și utilizează numai agrafe ITw Nexus de înaltă calitate și fermoare Wisport personalizate.

 

FAS® Sistem de suspensie

FAS = Full Adjustable System

Sistemul de asistență FAS® este cel mai versatil, complet reglabil și mai confortabil sistem de suport și suport, constând din plăci și benzi confecționate dintr-un aliaj special de aluminiu durabil, integrat în partea rigidă din spate a rucsacului, adiacent la spatele utilizatorului.

Partea din spate a rucsacului formează o barieră între conținutul rucsacului și spatele utilizatorului. Acest obstacol nu numai că împiedică durerea din spate de lucruri dure și ascuțite în rucsac, dar oferă și rucsac o formă și menține elementele individuale în poziția corectă. Chingile pot fi mutate pe o perioadă nedefinită, permițând sistemului să fie reglat la înălțimea fiecărui utilizator.

O creștere suplimentară a intervalului de reglare permite o proiectare a benzii speciale, care nu este atașată permanent de rucsac și poate fi scoasă cu ușurință.Centura de siguranță poate fi rotită cu 180 ° și, deoarece este asimetrică, mărește lungimea spatelui cu aproximativ 8 cm. Rucsac poate fi utilizat și fără această curea.

Toate componentele rucsacului, care sunt în contact direct cu corpul utilizatorului, au formă ergonomică și sunt acoperite cu grila spațială AIR NET / plasă, care permite circulația aerului, ventilând astfel spatele utilizatorului, precum și transpirația și umezeala, în special pe parcursul călătoriilor lungi.

Un alt indicator important este stabilitatea bună a rucsacului. Sistemul FAS®, datorită fixării specifice a chingilor, a centurii de siguranță și a utilizării benzilor stabilizatoare, asigură o stabilitate ridicată a rucsacului și previne vibrațiile acestuia în timpul mersului. Acest sistem poate compensa, de asemenea, distribuirea inegală a conținutului și sarcinile dinamice, cum ar fi alpinism sau schi. În plus, sistemul permite o încărcare de până la 70-80% pe laturile utilizatorului.Parametrii:

Volum: 55 l
Sistem de Suspensie: FAS Plus Ergonomic
Material: Cordura
Fermoare: YKK
Catarame: ITW Nexus, YKK
Greutate: 2050 g
Dimensiuni: 60x34x28 cm
Culoare:  Pencott Greenzone
Garantie: 5 ani

Recenzii si experienta produsuluiPřidat zkušenost

Experienta clientului

Nici o recenzie inca.Adauga intrebare

Intrebari frecvente

Nici o intrebare inca.

Catalog

Logare
Contactează-ne +40 312 295 868
E-mail info@frogtac.ro
Facebook

Cos 0 bucati: 0,00 lei

Cosul dumneavoastra de cumparaturi este gol.

  • CZ
  • SK
  • PL
  • RO

Link-uri importante

Consiliere

Proiectele noastre

Newsletter

Permiteti sa primiti noutati regulate din catalogul nostru nou in magazinul nostru.