Rucsac Militar Wisport Sparrow 20l - RAL-7013

Rucsac Militar Wisport Sparrow 20l - RAL-7013 Rucsac Militar Wisport Sparrow 20l - RAL-7013Rucsac Militar Wisport Sparrow 20l - RAL-7013Rucsac Militar Wisport Sparrow 20l - RAL-7013Rucsac Militar Wisport Sparrow 20l - RAL-7013Rucsac Militar Wisport Sparrow 20l - RAL-7013Rucsac Militar Wisport Sparrow 20l - RAL-7013
Livrare gratuita
În stoc (miercuri 29. 03. la dumneavoastra acasa)
618,36 lei cu TVA
ks

Producator: Wisport

Cod: Sparrow20-10

Garantie: 60 luni


Pentru achizitia dumneavoastra, primiti 618.36 FROGpoints

Categorie: Rucsaci


Rucsac Militar Wisport Sparrow 20l - RAL-7013 Descriere Recenzie (0) Intrebari frecvente (0)

 

Wisport este o companie poloneză care produce echipamente de calitate în aer liber și militare de peste 30 de ani, 100% satisfac cerințele lor, cum ar fi funcționalitate maximă, durabilitate și ultimii, dar nu cel puțin, utilizare convenabilă. Garanția este de 5 ani, iar serviciul profesional este garantat.


Sparrow 20 l

Mai mic si simplu 20 l rucsacul Wisport, potrivit pentru excursii de o zi, drumetii de munte sau evenimente airsoft si paintball.

Compartimentul principal oferă posibilitatea deschiderii în jos, iar pentru punga de hidratare și un buzunar cu fermoar mare. În celălalt buzunar puteți folosi un total de trei compartimente, unul dintre acestea având ochiuri, și două chingi cu cataramă și buclă pentru atașarea cheilor de exemplu. Ultimul este un buzunar simplu în partea din față a rucsacului, deasupra căruia este un panou velcro pentru pete etc.

În plus, rucsacul oferă posibilitatea de a extinde spațiul de depozitare cu buzunare laterale Witon® Raccoon 9 l sau buzunare de 5 l Wisport®.

Pe părțile laterale ale rucsacului, atât în față, cât și în jos, există benzi de compresie pentru a reduce spațiul nefolosit al rucsacului. Pentru atașarea de echipament suplimentar sau pentru buzunare laterale Wisport suplimentare, pentru a acoperi întregul backpack este utilizată funcția pentru webflat.

Curelele din zona lombară și piept sunt complet reglabile și demontabile. În partea de sus a rucsacului există o deschidere pentru tubul pungii de hidratare, pe care le blocați în siguranță pe unul din curele de umăr și dați clic pe mânerul pivotant 360 °.

Rucsacul este compus din ziduri Cordura 500 și cuprinde numai catarame Duraflex și fermoare Ujex personalizate.

ACS® Sistem de Suspensie

ACS = Air Comfort System

Sistemul de asistență ACS® asigură confortul utilizatorilor în timpul transportului rucsacului și datorită ventilării excelente a spatelui. Este confecționată dintr-o spumă specială, dură, care oferă părții din spate o rigiditate suficientă.

Există multe canale mici ascunse în "bureți" de formă anatomică, care asigură circulația optimă a aerului în spațiul dintre spate și rucsac.

Toate componentele backpack care sunt in contact direct cu corpul utilizatorului sunt acoperite cu reteaua / ochiurile AIR MESH.

 

Parametrii:

Volum: 20 l
Sistem de Suspensie: ACS
Material: Cordura
Fermoare: WISPORT
Catarame: Duraflex
Greutate: 1120 g
Dimensiuni: 40x30x22 cm
Culoare: RAL-7013
Garantie: 5 years

Recenzii si experienta produsuluiPřidat zkušenost

Experienta clientului

Nici o recenzie inca.Adauga intrebare

Intrebari frecvente

Nici o intrebare inca.

Catalog

Logare Facebook

Cos 0 bucati: 0,00 lei

Cosul dumneavoastra de cumparaturi este gol.

  • CZ
  • SK
  • PL
  • RO

Link-uri importante

Consiliere

Proiectele noastre

Newsletter

Permiteti sa primiti noutati regulate din catalogul nostru nou in magazinul nostru.