Rucsac Militar Wisport Sparrow 30l - Pencott Badlands

Rucsac Militar Wisport Sparrow 30l - Pencott Badlands Rucsac Militar Wisport Sparrow 30l - Pencott BadlandsRucsac Militar Wisport Sparrow 30l - Pencott BadlandsRucsac Militar Wisport Sparrow 30l - Pencott BadlandsRucsac Militar Wisport Sparrow 30l - Pencott Badlands
Livrare gratuita
În stoc 1 buc (joi 07. 07. la dumneavoastra acasa)
728,71 lei cu TVA
ks

Producator: Wisport

Cod: Sparrow30-11

Garantie: 60 luni


Pentru achizitia dumneavoastra, primiti 728.71 FROGpoints

Categorie: Rucsaci


Rucsac Militar Wisport Sparrow 30l - Pencott Badlands Descriere Recenzie (0) Intrebari frecvente (0)

Wisport este o companie poloneză care produce echipamente de calitate în aer liber și militare de peste 30 de ani, 100% satisfac cerințele lor, cum ar fi funcționalitate maximă, durabilitate și ultimii, dar nu cel puțin, utilizare convenabilă. Garanția este de 5 ani, iar serviciul profesional este garantat.Sparrow 30 l

Mai mic si simplu 30 l rucsacul Wisport, potrivit pentru excursii de o zi, drumetii de munte sau evenimente airsoft si paintball.

Compartimentul principal oferă posibilitatea deschiderii în jos, iar pentru punga de hidratare și un buzunar cu fermoar mare. În celălalt buzunar puteți folosi un total de trei compartimente, unul dintre acestea având ochiuri, și două chingi cu cataramă și buclă pentru atașarea cheilor de exemplu. Ultimul este un buzunar simplu în partea din față a rucsacului, deasupra căruia este un panou velcro pentru pete etc.

În plus, rucsacul oferă posibilitatea de a extinde spațiul de depozitare cu buzunare laterale Witon® Raccoon 9 l sau buzunare de 5 l Wisport®.

Pe părțile laterale ale rucsacului, atât în față, cât și în jos, există benzi de compresie pentru a reduce spațiul nefolosit al rucsacului. Pentru atașarea de echipament suplimentar sau pentru buzunare laterale Wisport suplimentare, pentru a acoperi întregul backpack este utilizată funcția pentru webflat.

Curelele din zona lombară și piept sunt complet reglabile și demontabile. În partea de sus a rucsacului există o deschidere pentru tubul pungii de hidratare, pe care le blocați în siguranță pe unul din curele de umăr și dați clic pe mânerul pivotant 360 °.

Rucsacul este compus din material Cordura 500 și cuprinde numai catarame Duraflex și fermoare Ujex personalizate.

SAS® Sistem de Suspensie

SAS = Semi Adjustable System

Sistemul de suport SAS® este un sistem de transport confortabil, care permite reglarea ușoară, plierea de pe curele și curele datorită sloturilor speciale durabile din aluminiu, integrate în rucsac și o curea de prindere cu un design unic.

Reglarea curelei de talie specială. Acesta nu este atașat permanent la rucsac și poate fi îndepărtat cu ușurință.

Un alt indicator important este stabilitatea bună a rucsacului. Elasticele prevazute cu o margine ergonomica din spate prezinta o senzatie de buna calitate, care include distribuirea inegala a continutului si incarcarea dinamica.

Toate componentele backpack, care sunt în contact direct cu utilizatorul, au formă ergonomică și sunt spatial orientate

 

Parametrii:

Volum: 20 l
Sistem de Suspensie: SAS
Material: Cordura
Fermoare: WISPORT
Catarame: Duraflex
Greutate: 850 g
Dimensiuni: 40x30x22 cm
Culoare: Pencott Badlands
Garantie: 5 years

Recenzii si experienta produsuluiPřidat zkušenost

Experienta clientului

Nici o recenzie inca.Adauga intrebare

Intrebari frecvente

Nici o intrebare inca.

Catalog

Logare
Contactează-ne +40 312 295 868
E-mail info@frogtac.ro
Facebook

Cos 0 bucati: 0,00 lei

Cosul dumneavoastra de cumparaturi este gol.

  • CZ
  • SK
  • PL
  • RO

Link-uri importante

Consiliere

Proiectele noastre

Newsletter

Permiteti sa primiti noutati regulate din catalogul nostru nou in magazinul nostru.