Rucsac Militar Wisport Wildcat 55l - Multicam

Rucsac Militar Wisport Wildcat 55l - Multicam Rucsac Militar Wisport Wildcat 55l - MulticamRucsac Militar Wisport Wildcat 55l - MulticamRucsac Militar Wisport Wildcat 55l - MulticamRucsac Militar Wisport Wildcat 55l - MulticamRucsac Militar Wisport Wildcat 55l - MulticamRucsac Militar Wisport Wildcat 55l - MulticamRucsac Militar Wisport Wildcat 55l - MulticamRucsac Militar Wisport Wildcat 55l - Multicam
Livrare gratuita
Variante:
Rucsac Militar Wisport Wildcat 55l - Negru Rucsac Militar Wisport Wildcat 55l - Pencott GreenZone

În stoc (miercuri 29. 03. la dumneavoastra acasa)
2 025,61 lei cu TVA
ks

Producator: Wisport

Cod: Wildcat55-06

Garantie: 60 luni


Pentru achizitia dumneavoastra, primiti 2025.61 FROGpoints

Categorie: Rucsaci


Rucsac Militar Wisport Wildcat 55l - Multicam Descriere Recenzie (0) Intrebari frecvente (0)

Wisport este o companie poloneză care produce echipamente de calitate în aer liber și militare de peste 30 de ani, 100% satisfac cerințele lor, cum ar fi funcționalitate maximă, durabilitate și ultimii, dar nu cel puțin, utilizare convenabilă. Garanția este de 5 ani, iar serviciul profesional este garantat.

 

Wildcat 55 l

 

Wisport Wildcat 55 este un backpack mai mare, potrivit special pentru evenimente mai lungi hiking sau militare.

Compartimentul principal al rucsacului oferă un compartiment cu un buzunar cu fermoar mai mic și se închide cu un cordon culisant cu frână. De asemenea, este posibil să împărțiți interiorul rucsacului în două camere (1/3 jos și 2/3 în sus), când partea inferioară, standard și laș folosite pentru sac dormit, poncho sau canapele, poate fi la rândul său realizată cu fermoar pe partea din față a rucsacului.Acesta este un avantaj foarte mare, pentru că nu trebuie să scoateți toată încărcarea dintr-un rucsac.

Accesul la compartimentul principal se face în mod clasic deasupra, apoi după demontarea trapei frontale și a deschiderii cu fermoar și de la bază după îndepărtarea fermoarului masiv din plastic fixat la bază. O astfel de soluție permite deshidului să se desfacă în poziția pregătită pentru a fi întins în jos.

După aceea, rucsac poate fi închis cu un capac detașabil, pe care există două buzunare și curele suplimentare pentru atașarea echipamentului suplimentar.

Pe fiecare parte a spatarului se afla si alte buzunare detașabile, cu un capac (pentru o punga de dormit, o jachetă etc.) si buzunare mai mici pentru sticla.

În față, în lateral și în jos, există benzi de compresie (ambele orizontale și verticale), care vă permit să descărcați spațiul nefolosit al rucsacului sau să atașați echipament suplimentar la acesta. Partea din față a pachetului este brodată cu o împletitură MOLLE. Rucsacul este dotat cu două mânere pe ambele părți pentru transport în mână, pe care le veți aprecia când vă puneți/închideți rucsaculetul sau, de exemplu, la traversarea unui ford.

Curele de prindere, pentru piept și umăr sunt complet ajustabile și detașabile. Rucsac este realizat din Cordura solidă și utilizează numai agrafe ITw Nexus de înaltă calitate și fermoare Wisport personalizate.

 

FAS® Sistem de Suspensie

FAS = Full Adjustable System

Sistemul de asistență FAS® este cel mai versatil, complet reglabil și mai confortabil sistem de suport și suport, constând din plăci și benzi confecționate dintr-un aliaj special de aluminiu durabil, integrat în partea rigidă din spate a rucsacului, adiacent la spatele utilizatorului.

Partea din spate a rucsacului formează o barieră între conținutul rucsacului și spatele utilizatorului. Acest obstacol nu numai că împiedică durerea din spate de lucruri dure și ascuțite în rucsac, dar oferă și rucsac o formă și menține elementele individuale în poziția corectă. Chingile pot fi mutate pe o perioadă nedefinită, permițând sistemului să fie reglat la înălțimea fiecărui utilizator.

O creștere suplimentară a intervalului de reglare permite o proiectare a benzii speciale, care nu este atașată permanent de rucsac și poate fi scoasă cu ușurință.Centura de siguranță poate fi rotită cu 180 ° și, deoarece este asimetrică, mărește lungimea spatelui cu aproximativ 8 cm. Rucsac poate fi utilizat și fără această curea.

Toate componentele rucsacului, care sunt în contact direct cu corpul utilizatorului, au formă ergonomică și sunt acoperite cu grila spațială AIR NET / plasă, care permite circulația aerului, ventilând astfel spatele utilizatorului, precum și transpirația și umezeala, în special pe parcursul călătoriilor lungi.

Un alt indicator important este stabilitatea bună a rucsacului. Sistemul FAS®, datorită fixării specifice a chingilor, a centurii de siguranță și a utilizării benzilor stabilizatoare, asigură o stabilitate ridicată a rucsacului și previne vibrațiile acestuia în timpul mersului. Acest sistem poate compensa, de asemenea, distribuirea inegală a conținutului și sarcinile dinamice, cum ar fi alpinism sau schi. În plus, sistemul permite o încărcare de până la 70-80% pe laturile utilizatorului.Parametrii:

Volum:
 55 l
Sistem de Suspensie:
 FAS Plus Ergonomic
Material: 
Cordura
Fermoare : 
YKK
Catarame:
 ITW Nexus, YKK
Greutate: 
3000 g
Dimensiuni: 
68x36x24 cm
Culoare: 
Multicam
Garantie : 
5 years

Recenzii si experienta produsuluiPřidat zkušenost

Experienta clientului

Nici o recenzie inca.Adauga intrebare

Intrebari frecvente

Nici o intrebare inca.

Catalog

Logare Facebook

Cos 0 bucati: 0,00 lei

Cosul dumneavoastra de cumparaturi este gol.

  • CZ
  • SK
  • PL
  • RO

Link-uri importante

Consiliere

Proiectele noastre

Newsletter

Permiteti sa primiti noutati regulate din catalogul nostru nou in magazinul nostru.