Rucsac Militar Wisport ZipperFox 40l - Coyote

Rucsac Militar Wisport ZipperFox 40l - Coyote Rucsac Militar Wisport ZipperFox 40l - CoyoteRucsac Militar Wisport ZipperFox 40l - CoyoteRucsac Militar Wisport ZipperFox 40l - CoyoteRucsac Militar Wisport ZipperFox 40l - CoyoteRucsac Militar Wisport ZipperFox 40l - Coyote
Livrare gratuita
Variante:
Rucsac Militar Wisport ZipperFox 40l - A-TACS LE Rucsac Militar Wisport ZipperFox 40l - PenCott™ Badlands Rucsac Militar Wisport ZipperFox 40l - PenCott™ GreenZone

În stoc 1 buc (vineri 21. 01. la dumneavoastra acasa)
1 017,18 lei cu TVA
ks

Producator: Wisport

Cod: ZipperFox-03

Garantie: 24 luni


Pentru achizitia dumneavoastra, primiti 1017.18 FROGpoints

Categorie: Rucsaci


Rucsac Militar Wisport ZipperFox 40l - Coyote Descriere Recenzie (0) Intrebari frecvente (0)

 

Wisport este o companie poloneză care produce echipamente de calitate în aer liber și militare de peste 30 de ani, 100% satisfac cerințele lor, cum ar fi funcționalitate maximă, durabilitate și ultimii, dar nu cel puțin, utilizare convenabilă. Garanția este de 5 ani, iar serviciul profesional este garantat.

 

ZipperFox 40 l

 

Rucsac militar de dimensiuni medii, de două/trei zile, a căror caracteristică principală și avantaj incontestabil este posibilitatea deschiderii rucsacului pe toată lungimea acestuia, cu un fermoar "U" bidirecțional. Aceasta înseamnă acces ușor la toate lucrurile fără a fi necesar să scoateți întregul conținut al rucsacului.

În compartimentul principal, există o mulțime de buzunare și compartimente pentru organizarea clară a încărcăturii, inclusiv buzunare flexibile sau pliuri din plasă, cu închizătoare cu fermoar, pe întreaga înălțime a rucsacului.

Partea din spate ascunde compartimentul pentru introducerea pungii de hidratare.

O centură de siguranță pentru lungime completă în față, partea superioară, laterală și cea pentru șold este compatibilă cu tipul de prezentare Web MOLLE pentru atașarea unui echipament suplimentar

Există două benzi de compresie pe ambele părți ale rucsacului, care pot fi folosite și pentru a asigura tricouri, mochete, sau alte echipamente trebuie să aveți la îndemână. În partea de jos dublă veți găsi un capac rezistent la apă pentru rucsacul dvs.

În partea superioară a rucsacului, există o deschidere pentru tragerea unui tub hidratat prin înot, pe care îl blocați sigur pe una din curele de umăr și dați clic pe mânerul pivotant 360 °.

Curelele lombare, umerilor și toracelui sunt complet reglabile și separate de umăr și detașabile.

Rucsacul este confecționat din material Cordura solid și conține numai închizătoare Duraflex și fermoare Wisport personalizate.

 

SAS® Sistem de Suspensie

SAS = Semi Adjustable System

Sistemul de suport SAS® este un sistem de transport confortabil, care permite reglarea ușoară, plierea de pe curele și curele datorită sloturilor speciale durabile din aluminiu, integrate în rucsac și o curea de prindere cu un design unic.

Reglare curea de talie specială. Acesta nu este atașat permanent la rucsac și poate fi îndepărtat cu ușurință.

Un alt indicator important este stabilitatea bună a rucsacului. Elasticele prevazute cu o margine ergonomica din spate prezinta o senzatie de buna calitate, care include distribuirea inegala a continutului si incarcarea dinamica.

Toate componentele rucsacului, care sunt în contact direct cu utilizatorul, au formă ergonomică și sunt spatial orientate spațial . NET AIR și AIR MESH, care tratează circulația aerului și ventilația.

 

Parametrii:

Volum: 40 l
Sistem de Suspensie: SAS
Material: Cordura
Fermoare: WISPORT
Catarame: Duraflex
Greutate: 1850 g
Dimensiuni: 60x29x25 cm
Culoare: Coyote
Garantie : 5 years

Recenzii si experienta produsuluiPřidat zkušenost

Experienta clientului

Nici o recenzie inca.Adauga intrebare

Intrebari frecvente

Nici o intrebare inca.

Catalog

Logare
Contactează-ne +40 312 295 868
E-mail info@frogtac.ro
Facebook

Cos 0 bucati: 0,00 lei

Cosul dumneavoastra de cumparaturi este gol.

  • CZ
  • SK
  • PL
  • RO

Link-uri importante

Consiliere

Proiectele noastre

Newsletter

Permiteti sa primiti noutati regulate din catalogul nostru nou in magazinul nostru.