Rucsac Raccoon Mk2 Helikon - Oliv

Variante:
Rucsac Raccoon Mk2 Helikon - Multicam

În stoc 2 buc (joi 21. 10. la dumneavoastra acasa)
300,17 lei cu TVA
ks

Producator: Helikon

Cod: PL-RC2-CD-02

Garantie: 24 luni


Pentru achizitia dumneavoastra, primiti 300.17 FROGpoints

Categorie: Rucsaci


Rucsac Raccoon Mk2 Helikon - Oliv Descriere Recenzie (0) Intrebari frecvente (0)

A doua generație a unui rucsac original de o zi Helicon Raccoon oferă o capacitate suficientă de 20 litri, material de calitate 500D Cordura și un design simplu, dar eficient, potrivit pentru activități în aer liber și militar.

Compartimentul principal are un compartiment pentru o pungă de hidratare sau caiet mai mic și un buzunar cu plasă internă. În partea superioară există o deschidere acoperită pentru ieșirea furtunului cu camelback sau a cablurilor de echipamente electronice.

Compartimentul frontal mai mic conține un compartiment mic pentru organizarea obiectelor mici. Ambele compartimente ale rucsacului sunt accesibile prin fermoare YKK cu două căi de înaltă calitate, acoperite de o clapetă împotriva pătrunderii apei nedorite și au o gaură de scurgere în partea inferioară.

Partile laterale și partea din față a rucsacului sunt acoperite cu legătură MOLLE pentru fixarea pungilor compatibile. Pe partea din față există un panou cu velcro pentru fixarea plasturilor și un cordon elastic potrivit de exemplu pentru o spălător de vânt.

Rucsacul este echipat cu două curele de compresie pe ambele părți și pe partea inferioară a rucsacului. Acestea, pe lângă reglarea volumului rucsacului transportat de echipament, sunt o altă opțiune pentru fixarea echipamentelor, cum ar fi pături sau covorașe.

Partea din spate a rucsacului este întărită cu o placă de plastic, care împiedică deformarea lor atunci când purtați echipamente stângace. În plus, partea din spate este căptușită cu spumă 3D pentru a permite aerului să circule în spațiul dintre spatele utilizatorului și rucsac. Curelele de umăr sunt ușor căptușite și prevăzute cu o curea reglabilă pentru piept. Curelele se pot desface rapid dacă este necesar, datorită cataramelor fastex. Centura de talie este formată dintr-o curea simplă cu cataramă fastexă și este detașabilă.

 

Rucsac Raccoon Mk2 oferă:

- buzunar pentru sac de hidratare sau caiet mai mic
- ieșire pe furtunul sacului de hidratare sau a cablurilor
- Fermoar YKK cu două sensuri
- curele de compresie
- Spate întărit și captusit

 

Parametri:

dimensiuni: 47 x 25 x 24 cm
capacitate: 20 l
greutate: 1190 g
Material: 500D Cordura

Recenzii si experienta produsuluiPřidat zkušenost

Experienta clientului

Nici o recenzie inca.Adauga intrebare

Intrebari frecvente

Nici o intrebare inca.

Catalog

Logare
Contactează-ne +40 312 295 868
E-mail info@frogtac.ro
Facebook

Cos 0 bucati: 0,00 lei

Cosul dumneavoastra de cumparaturi este gol.

  • CZ
  • SK
  • PL
  • RO

Link-uri importante

Consiliere

Proiectele noastre

Newsletter

Permiteti sa primiti noutati regulate din catalogul nostru nou in magazinul nostru.