Rucsac SOURCE ™ DOUBLE D 45 l cu sistem de hidratare (3 litri) - Coyote

Rucsac SOURCE ™ DOUBLE D 45 l cu sistem de hidratare (3 litri) - Coyote Rucsac SOURCE ™ DOUBLE D 45 l cu sistem de hidratare (3 litri) - CoyoteRucsac SOURCE ™ DOUBLE D 45 l cu sistem de hidratare (3 litri) - CoyoteRucsac SOURCE ™ DOUBLE D 45 l cu sistem de hidratare (3 litri) - CoyoteRucsac SOURCE ™ DOUBLE D 45 l cu sistem de hidratare (3 litri) - CoyoteRucsac SOURCE ™ DOUBLE D 45 l cu sistem de hidratare (3 litri) - CoyoteRucsac SOURCE ™ DOUBLE D 45 l cu sistem de hidratare (3 litri) - CoyoteRucsac SOURCE ™ DOUBLE D 45 l cu sistem de hidratare (3 litri) - Coyote
Livrare gratuita
Variante:
Rucsac SOURCE ™ DOUBLE D 45L cu sistem de hidratare (3L) - Negru

Disponibilitate: 2 zile 0 buc (vineri 02. 10. la dumneavoastra acasa)
1 261,73 lei cu TVA
ks

Producator: Source

Cod: 00045162

Garantie: 24 luni


Pentru achizitia dumneavoastra, primiti 1261.73 FROGpoints

Categorie: Rucsaci


Rucsac SOURCE ™ DOUBLE D 45 l cu sistem de hidratare (3 litri) - Coyote Descriere Recenzie (0) Intrebari frecvente (0)
  Rucsac al companiei israeliene SOURCE, care produce mărfuri în principal pentru IDF (Israel Defense Forces). Brandul SOURCE este renumit pentru produsele sale excelente din gama de rucsacuri, tampoane de hidratare și rezervoare de apă, care în feedback-ul utilizatorilor profesioniști depășesc chiar și mărci precum Camelbak și altele.

_____________________________________________________________________________________

 

Rucsacul DOUBLE D de la SOURCE este un rucsac de top cu un volum total de 45 litri! Rucsacul are și un rezervor de apă de 3 litri.

DOUBLE D este special conceput pentru purtarea cu o vestă balistică. Datorită așa-numitei curele lombare cu bumerang care flanchează marginea inferioară a vestei balistice, permite accesul fără probleme la pungi și nu restricționează utilizarea vestei nici măcar peste rucsacul atașat. Centura de talie poate fi, de asemenea, ajustată cu ușurință în funcție de înălțimea utilizatorului.

Avantajul său incontestabil este forma sa. Capacul este deviat în mod intenționat de la capul utilizatorului, ceea ce face posibilă nu numai îmbrăcarea și purtarea unei căști, ci și fotografierea dintr-o minciună. Aceasta este o problemă cu cele mai multe rucsacuri concurente care vă vor „copleși”, astfel încât nu puteți ridica capul pentru a arde deloc. În același timp, capacul ascunde un buzunar de 2 litri, în care puteți depozita cu ușurință tot ceea ce aveți nevoie.

Rucsacul are și un rezervor de apă de 3 litri. Acesta este atârnat pe partea din spate a camerei principale într-o buclă specială, datorită căreia rucsacul nu se rostogolește și se menține în același loc. În același loc, veți găsi și catarame pentru agățarea radioului. Rucsacul are desigur glande atât pe furtunul către rezervor, cât și pe orice antenă.

Curelele de umăr sunt bogate captusite. Desigur, există o curea de piept și o serie de bucle pentru a atașa alte accesorii.

Curelele de compresie sunt atașate pe părțile laterale ale rucsacului pentru a regla cu ușurință volumul rucsacului, după cum este necesar. Spațiul liber este acoperit cu legătură MOLLE pentru fixarea echipamentelor sau pungilor suplimentare, iar pe partea inferioară a rucsacului veți găsi mai multe bucle pe care le puteți folosi pentru a atașa un sac de dormit sau o rogojină.

În faza finală, nu trebuie să uităm buzunarul frontal dublu, sub care puteți atașa rapid și ușor casca atunci când nu este necesar pe cap.

 

Parametri:

Material exterior: Nylon 500D Cordura
Material interior, armare: 210D / 420D Nylon
Curele de compresie și MOLLE: PP Heavy Duty PP
Zipsuri: YKK
Culoare: Coyote Brown

 

Capacitate rezervor: 3 l / 100 oz
capacitate rucsac: 45 l / 2746 cu
Greutate (rucsac + rezervor): 1.850 g / 4.07 lbs
Sistem de hidratare: WLPS ™
Rezervor: polietilenă din trei straturi PE tip Glass-Like ™
Gură bucată: Angle Storm-Valve ™
Furtun: împletit, lungime 94 cm / 37 in

Videa k produktu:

Recenzii si experienta produsuluiPřidat zkušenost

Experienta clientului

Nici o recenzie inca.Adauga intrebare

Intrebari frecvente

Nici o intrebare inca.

Catalog

Logare
Contactează-ne +40 312 295 868
E-mail info@frogtac.ro
Facebook

Cos 0 bucati: 0,00 lei

Cosul dumneavoastra de cumparaturi este gol.

  • CZ
  • SK
  • PL
  • RO

Link-uri importante

Consiliere

Proiectele noastre

Newsletter

Permiteti sa primiti noutati regulate din catalogul nostru nou in magazinul nostru.