Rucsac SOURCE ™ PATROL 35 l cu sistem de hidratare (3 litri) - negru

Rucsac SOURCE ™ PATROL 35 l cu sistem de hidratare (3 litri) - negru Rucsac SOURCE ™ PATROL 35 l cu sistem de hidratare (3 litri) - negruRucsac SOURCE ™ PATROL 35 l cu sistem de hidratare (3 litri) - negru
Livrare gratuita
În stoc 2 buc (joi 07. 07. la dumneavoastra acasa)
1 017,56 lei cu TVA
ks

Producator: Source

Cod: HY-026

Garantie: 24 luni


Pentru achizitia dumneavoastra, primiti 1017.56 FROGpoints

Categorie: Rucsaci


Rucsac SOURCE ™ PATROL 35 l cu sistem de hidratare (3 litri) - negru Descriere Recenzie (0) Intrebari frecvente (0)
  Rucsac al companiei israeliene SOURCE, care produce mărfuri în principal pentru IDF (Israel Defense Forces). Brandul SOURCE este renumit pentru produsele sale excelente din gama de rucsacuri, tampoane de hidratare și rezervoare de apă, care în feedback-ul utilizatorilor profesioniști depășesc chiar și mărci precum Camelbak și altele.

____________________________________________________________________________________

În acest moment rucsacul nu este disponibil. Producătorul lucrează la o a doua versiune nouă, pe care o vom livra imediat ce va fi disponibilă spre vânzare.


Rucsacul PATROL 35 de la Source este un rucsac practic de înaltă calitate, cu o capacitate totală de 35 de litri. Este potrivit pentru evenimente de 1-3 zile, în funcție de tipul de încărcare și echipament necesar. Rucsacul include și un rezervor de apă de 3 litri.

 

Rucsacul este împărțit în trei secțiuni de depozitare:

Prima secțiune, sau de asemenea buzunarul din spate, este rezervată pentru introducerea unui rezervor de 3 litri. Este captusit și izolat suficient pentru a menține lichidul în rezervor la temperatura inițială cât mai mult timp. Dacă nu aveți nevoie de rezervor, puteți utiliza buzunarul pentru a vă stoca laptopul sau tableta.

A doua secțiune este formată dintr-o cameră principală cu un spațiu mare în care puteți stoca cu ușurință tot ceea ce este necesar pentru un eveniment de mai multe zile. Punctul culminant este legarea MOLLE internă pe care o puteți utiliza pentru organizarea și remedierea lucrurilor în cameră.

A treia secțiune de depozitare este formată din două buzunare de urgență pe partea din față a rucsacului. Buzunarul de jos de 4 litri oferă destul de mult spațiu pentru a stoca echipamentele pe care trebuie să le ai la îndemână. În buzunarul superior de 2 litri veți găsi un organizator mare cu buzunare pentru un radio mic, cartușe, piept de medicamente, creioane etc. În interior se află și o carabinieră cu cataramă de plastic pentru a atașa chei sau alte lucruri mici pe care nu vă puteți permite să le pierdeți.

 

Spătarul rucsacului este atent elaborat și, în același timp, adaptat pentru a purta cu vestă balistică. Confortabil de purtat cu o vestă balistică este ajutat și de așa-numita centură lombară cu bumerang, care aliniază marginea inferioară a vestei balistice, permite accesul fără probleme la pungi și nu restricționează utilizarea vestei chiar și peste rucsacul atașat.

Curele de umăr căptușite sunt atașate la rucsac într-un mod unic care le permite să se deplaseze în lateral. Acest lucru face ușor să se adapteze oricărui utilizator, indiferent de umerii săi. Și să nu uităm centura reglabilă pentru piept, care acceptă confortul general al transportării rucsacului.

Desigur, aceste rucsacuri sunt curele de compresie, care pot regla rapid și ușor volumul rucsacului în funcție de necesități. Există, de asemenea, legături MOLLE externe, fie pentru fixarea echipamentelor suplimentare, fie a pungilor necesare. Rucsacul are, de asemenea, două prize laterale pentru a duce antena departe de radio și două prize de jos pentru a conduce cablurile.

 

 

Dimensiuni:

latime - 32 cm
inaltime - 47 cm
adâncime - 30 cm


Elemente și materiale:

 • Plasa căptușită pe spate și curele pentru o mai bună ventilație
 • Curele de compresie
 • Legare MOLLE
 • Fixări pentru cârlig și buclă pentru ID și patch-uri
 • Piesă izolată pentru punga de hidratare, pentru depozitarea mai lungă a temperaturii fluidului
 • Fabricat din nailon de cavalerie.
 • Culoare - negru


Capacitate rezervor: 3 l / 100 oz
capacitate rucsac: 35 l
Greutate (rucsac + rezervor): 2,1 kg
Sistem de hidratare: WLPS ™
Rezervor: polietilenă din trei straturi PE tip Glass-Like ™
Gură bucată: Angle Storm-Valve ™
Furtun: împletit, lungime 94 cm / 37in

 

Videa k produktu:

Recenzii si experienta produsuluiPřidat zkušenost

Experienta clientului

Nici o recenzie inca.Adauga intrebare

Intrebari frecvente

Nici o intrebare inca.

Catalog

Logare
Contactează-ne +40 312 295 868
E-mail info@frogtac.ro
Facebook

Cos 0 bucati: 0,00 lei

Cosul dumneavoastra de cumparaturi este gol.

 • CZ
 • SK
 • PL
 • RO

Link-uri importante

Consiliere

Proiectele noastre

Newsletter

Permiteti sa primiti noutati regulate din catalogul nostru nou in magazinul nostru.