Rucsac militar Wisport Whistler 35l - A-TACS FG

Rucsac militar Wisport Whistler 35l - A-TACS FG Rucsac militar Wisport Whistler 35l - A-TACS FGRucsac militar Wisport Whistler 35l - A-TACS FGRucsac militar Wisport Whistler 35l - A-TACS FG
Livrare gratuita
săptămână 0 buc (miercuri 09. 12. la dumneavoastra acasa)
756,68 lei cu TVA
ks

Producator: Wisport

Cod: Whistler-07

Garantie: 24 luni


Pentru achizitia dumneavoastra, primiti 756.68 FROGpoints

Categorie: Rucsaci


Rucsac militar Wisport Whistler 35l - A-TACS FG Descriere Recenzie (0) Intrebari frecvente (0)

 

Wisport este o companie poloneză care produce echipamente militare exterioare de înaltă calitate de peste 30 de ani. Este specializată în principal în rucsacuri, iar obiectivul companiei este clar - să ofere civililor și forțelor speciale cele mai bune bunuri pentru a satisface 100% cerințele lor, cum ar fi funcționalitate maximă, durabilitate și nu în ultimul rând, utilizare confortabilă. Rucsacul este garantat timp de 5 ani, iar serviciul profesional pentru clienți este desigur.


Whistler 35 litri


În partea principală a rucsacului, care este fermoar și securizat cu două catarame, găsim două buzunare mari și spațiu pentru o pungă de hidratare.

Pe partea din față a rucsacului se află alte două buzunare, dintre care una oferă și mai puțin spațiu pentru obiectele mici. Rucsacul oferă, de asemenea, opțiunea de a extinde spațiul de depozitare cu buzunarele laterale Wisport® RACCOON, cu o capacitate de 9 litri.

Există un sistem MOLLE pentru fixarea de atașamente de-a lungul faței și de ambele părți, de asemenea pe centurile de talie.

Pe ambele părți există două curele de compresie în partea de jos și de sus a rucsacului, care pot fi de asemenea folosite pentru a atașa, de exemplu, pulovere, șaibe sau alte echipamente care trebuie să fie la îndemână. În fundul dublu veți găsi un capac impermeabil pentru a acoperi rucsacul.

În partea de sus a rucsacului se găsește un orificiu pentru furtunul sacului de hidratare care se atașează în mod sigur la una dintre curele și este montat într-un mâner care poate fi rotit la 360 °.

Bretelele, pieptul și umerii sunt complet reglabile și detașabile, pe lângă curele de umăr.
Rucsacul este confecționat dintr-un material Cordura puternic și folosește doar catarame Duraflex de înaltă calitate și fermoare personalizate Wisport.


Sistem de transport SAS®


SAS = sistem semi-reglabil

Sistemul constă din curele și curele durabile din aliaj de aluminiu integrate în spatele unui rucsac robust, adiacent spatelui utilizatorului și cu o centură unică de talie.

Reglarea permite proiectarea specială a centurii de talie. Nu este fixat ferm de rucsac și poate fi detașat cu ușurință. Banda poate fi tăiată la 180 ° și asimetrică, lungimea spatelui crește cu aproximativ 7 cm. Rucsacul poate fi folosit și fără această centură.

Un alt indicator important este stabilitatea bună a rucsacului. Datorită chingilor cu formă ergonomică, sistemul de rucsac oferă o stabilitate excelentă. Sistemul este de asemenea capabil să compenseze distribuția neuniformă a conținutului și încărcarea dinamică, de exemplu atunci când urcați sau schițați.

Toate părțile rucsacului care sunt în contact direct cu corpul utilizatorului au o formă ergonomică și sunt acoperite cu AIR NET și AIR MESH pentru a permite aerului să circule în spatele rucsacului și pentru a elimina transpirația și umiditatea, în special în călătoriile lungi.

 

Parametri:

Volum: 35 litri
Sistem de asistență: SAS
Material: Cordura
Clip: WISPORT
Catarame: Duraflex
Greutate: 1600 g
Dimensiuni: 50x33x23 cm
Culoare: A-tacs FG®
Garanție: 5 ani

Recenzii si experienta produsuluiPřidat zkušenost

Experienta clientului

Nici o recenzie inca.Adauga intrebare

Intrebari frecvente

Nici o intrebare inca.

Catalog

Logare
Contactează-ne +40 312 295 868
E-mail info@frogtac.ro
Facebook

Cos 0 bucati: 0,00 lei

Cosul dumneavoastra de cumparaturi este gol.

  • CZ
  • SK
  • PL
  • RO

Link-uri importante

Consiliere

Proiectele noastre

Newsletter

Permiteti sa primiti noutati regulate din catalogul nostru nou in magazinul nostru.