Rucsac militar Wisport ZipperFox 25l - A-TACS FG

Rucsac militar Wisport ZipperFox 25l - A-TACS FG Rucsac militar Wisport ZipperFox 25l - A-TACS FGRucsac militar Wisport ZipperFox 25l - A-TACS FGRucsac militar Wisport ZipperFox 25l - A-TACS FGRucsac militar Wisport ZipperFox 25l - A-TACS FGRucsac militar Wisport ZipperFox 25l - A-TACS FG
Livrare gratuita
săptămână 0 buc (joi 08. 10. la dumneavoastra acasa)
828,52 lei cu TVA
ks

Producator: Wisport

Cod: ZipperFox-25-07

Garantie: 24 luni


Pentru achizitia dumneavoastra, primiti 828.52 FROGpoints

Categorie: Rucsaci


Rucsac militar Wisport ZipperFox 25l - A-TACS FG Descriere Recenzie (0) Intrebari frecvente (0)


Wisport este o companie poloneză care produce echipamente militare în aer liber și de înaltă calitate de peste 30 de ani. Este specializată în principal în rucsacuri, iar obiectivul companiei este clar - să ofere utilizatorilor civili și membrilor unităților speciale cele mai bune bunuri, care 100% satisfac cerințele lor, precum confortul și durabilitatea maximă, funcționalitatea maximă și funcționalitatea maximă. Garanția rucsacului este de 5 ani, iar garanția profesională și serviciile post-vânzare sunt obligatorii.

 

ZipperFox 25 l

 

Versiunea mai mică a rucsacului ZipperFox 40 l, a cărei caracteristică principală și avantaj incontestabil este posibilitatea de a deschide rucsacul pe întreaga sa lungime cu un fermoar în formă de U cu două sensuri. Acest lucru înseamnă acces facil la toate lucrurile fără a fi nevoie să scoateți întregul conținut al rucsacului.

În compartimentul principal veți găsi o mulțime de buzunare și compartimente pentru organizarea clară a încărcăturii, inclusiv buzunare flexibile sau cu plasă, cu fixare cu fermoar pe întreaga înălțime a rucsacului.

Partea din spate ascunde apoi un compartiment pentru introducerea unui sac de hidratare.

Pe toată fața, partea superioară, ambele părți și pe centura taliei, cureaua este compatibilă cu sistemul MOLLE pentru fixarea echipamentelor suplimentare.

Pe ambele părți și pe partea inferioară a rucsacului se găsesc două curele de compresie, care pot fi de asemenea utilizate pentru a fixa, de exemplu, pulovere, covorașe sau alte echipamente pe care trebuie să le aveți la îndemână. În fundul dublu veți găsi un capac impermeabil pentru a acoperi rucsacul.

În partea de sus a rucsacului este o gaură pentru furtunul din sacul de hidratare, care se fixează bine pe una dintre bretele și se fixează în mâner, care poate fi rotit la 360 °.

Bretelele lombare, ale umerilor și ale pieptului sunt complet reglabile și detașabile, pe lângă curele de umăr.

Rucsacul este confecționat din Cordura solid și folosește doar catarame Duraflex de înaltă calitate și fermoare personalizate Wisport.

 

Sistem de transport SAS®

SAS = Semi Adjustable System

Acest sistem este format din curele și curele dintr-un aliaj de aluminiu rezistent special, integrat în spatele rigid al rucsacului adiacent spatelui utilizatorului și o centură unică de talie.

Reglarea permite un design special al centurii lombare. Nu este fixat permanent de rucsac și poate fi detașat cu ușurință. Centura de talie poate fi tunsă la 180 ° și asimetrică, lungimea spatelui este mărită cu aproximativ 7 cm. Rucsacul poate fi folosit și fără această centură.

Un alt indicator important este stabilitatea bună a rucsacului. Datorită chingilor bine modelate ergonomic, sistemul de rucsacuri oferă o stabilitate excelentă. Acest sistem este de asemenea capabil să compenseze distribuirea neuniformă a conținutului, precum și încărcarea dinamică, de exemplu atunci când urcați sau schiți.

Toate componentele rucsacului care sunt în contact direct cu corpul utilizatorului au o formă ergonomică și sunt acoperite cu grilă / rețea spațială AIR NET și AIR MESH pentru a permite circulației aerului să ventileze spatele rucsacului și să îndepărteze transpirația și umiditatea, în special în călătoriile lungi.

 

Parametri:

Volumul: 25 l
Sistem de asistență: SAS
Material: Cordura500
Zipsuri: WISPORT
Catarame / catarame: Duraflex
Greutate: 1350 g
Dimensiuni: 50×27×19 cm
Culoare: A-Tacs FG
Garanție: 5 ani

Recenzii si experienta produsuluiPřidat zkušenost

Experienta clientului

Nici o recenzie inca.Adauga intrebare

Intrebari frecvente

Nici o intrebare inca.

Catalog

Logare
Contactează-ne +40 312 295 868
E-mail info@frogtac.ro
Facebook

Cos 0 bucati: 0,00 lei

Cosul dumneavoastra de cumparaturi este gol.

  • CZ
  • SK
  • PL
  • RO

Link-uri importante

Consiliere

Proiectele noastre

Newsletter

Permiteti sa primiti noutati regulate din catalogul nostru nou in magazinul nostru.