SOURCE ™ Reservoir U.S.M.C. 3 l cu UTA și magnet. clamă

2 săptămâni (luni 29. 03. la dumneavoastra acasa)
242,24 lei cu TVA
ks

Producator: Source

Cod: HY-042

Garantie: 24 luni


Pentru achizitia dumneavoastra, primiti 242.24 FROGpoints

Categorie: Rezervoare și accesorii


SOURCE ™ Reservoir U.S.M.C. 3 l cu UTA și magnet. clamă Descriere Recenzie (0) Intrebari frecvente (0)
  Rucsac al companiei israeliene SOURCE, care produce mărfuri în principal pentru IDF (Israel Defense Forces). Brandul SOURCE este renumit pentru produsele sale excelente din gama de rucsacuri, tampoane de hidratare și rezervoare de apă, care în feedback-ul utilizatorilor profesioniști depășesc chiar și mărci precum Camelbak și altele.

_____________________________________________________________________________________

Set de rezervor cu profil redus 3L Blade și UTA de reumplere universal la un preț redus.


SOURCE WLPS este special conceput pentru utilizare cu veste balistice. Se caracterizează prin forma sa plată, care ajută la purtarea mai confortabilă. Acest lucru se datorează faptului că există o partiție la mijloc care nu va permite pungii să se umfle și să creeze un singur "cilindru" care face dificilă transportarea unui rucsac sau a unui alt echipament.

Geanta de hidratare a fost dezvoltată special pentru US Marine Corps și este livrată cu un furtun QMT cu un dispozitiv bucal Helix și un agraf magnetic.

Specificații generale:

Rezervoarele SOURCE au o suprafață unică de tip Glass-Like ™ pentru a se asigura că nicio murdărie nu aderă la pereți și la materialul patentat Taste-Free ™ pentru a vă asigura că nu mirosiți niciun plastic, așa cum se întâmplă în cazul înlocuitorilor cu costuri reduse și alți producători .

Avantajul incontestabil al pungii este posibilitatea deschiderii sale de-a lungul întregii margini superioare, atunci când pur și simplu scoate lamela, care trage marginea. Acest lucru vă oferă un acces extraordinar pentru curățarea, umplerea și uscarea convenabilă a pungii.

Sursa WPX este protejată împotriva depunerii de alge printr-o suprafață ultra netedă, cu până la 2000% mai netedă decât materialele concurente și aproape la fel de netedă ca sticla. Algele și murdăria sunt mult mai greu de reținut.

Protecția antibacteriană este asigurată printr-un tratament special al materialului sub formă de „impregnare” Grunge-Guard ™, care elimină orice bacterie și ajută la menținerea apei potabile timp de câteva săptămâni.

 

Reducerea umplerii UTA:

Adaptorul universal pentru tuburi pentru rezervoarele sursă reprezintă o revoluție în umplerea rezervoarelor. Închideți-l pe conectorul rapid pe care îl are fiecare furtun SOURCE și apoi puneți adaptorul de cauciuc pe orice robinet sau sticlă pentru animale de companie. În câteva secunde, geanta de hidratare se va umple cu lichid, fără a fi nevoie să scoateți rucsacul din spate sau chiar să scoateți rezervorul în afară. Totul este simplu, rapid și eficient.

Nu trebuie să vă faceți griji pentru a lipsi dimensiunea gâtului. Adaptorul este confecționat din cauciuc foarte flexibil, care poate fi atașat la robinete de aproape orice diametru sau gâturi.


 

Caracteristici rezervor:

• Capac patentat Leakproof
• Furtunul Cool Tube care blochează razele UV, menținând apa rece și fără bacterii
• Design compact, ușor și compact
• Buză de sursa Helix cu supapă de mușcătură pentru un flux de apă mai mare, compatibilă cu filtrele USMC Miox US Marine • Supapă fără stropi brevetată fără buton, cu 25% mai mult debit decât supapele sensibile la mușcarea dinților
• Capacul scurgerii Dirt ™
• Mâner de umplere integrat
• Valva rotativă înclinată în 360 de grade permite utilizarea furtunului confortabil cu 25 cm mai scurt decât o supapă dreaptă
• Acces mare Widepac ™, capac rezervor superior patentat pentru uscare, curățare. Strâns (Brevetul SUA nr. 7.648.276, B2)
• Montaj furtun QMT ™ Quick Connect - cuplaj cu eliberare rapidă cu închidere automată - robinetul bucății este ușor de îndepărtat și furtunul se închide automat


Specificație completă a sacului:

Volum: 3 litri
Lungime: 36 cm
Latime: 25 cm
Max. adancime: 6,7 cm

Videa k produktu:

Recenzii si experienta produsuluiPřidat zkušenost

Experienta clientului

Nici o recenzie inca.Adauga intrebare

Intrebari frecvente

Nici o intrebare inca.

Catalog

Logare
Contactează-ne +40 312 295 868
E-mail info@frogtac.ro
Facebook

Cos 0 bucati: 0,00 lei

Cosul dumneavoastra de cumparaturi este gol.

  • CZ
  • SK
  • PL
  • RO

Link-uri importante

Consiliere

Proiectele noastre

Newsletter

Permiteti sa primiti noutati regulate din catalogul nostru nou in magazinul nostru.