Salomon XA Forces Mid GTX 2018 Negru

Salomon XA Forces Mid GTX 2018 Negru Salomon XA Forces Mid GTX 2018 NegruSalomon XA Forces Mid GTX 2018 NegruSalomon XA Forces Mid GTX 2018 NegruSalomon XA Forces Mid GTX 2018 Negru
Livrare gratuita
În stoc (luni 06. 02. la dumneavoastra acasa)
964,82 lei cu TVA
ks

Producator: Salomon

Cod: L40138100

Garantie: 24 luni


Pentru achizitia dumneavoastra, primiti 964.82 FROGpoints

Categorie: Pantofi


Salomon XA Forces Mid GTX 2018 Negru Descriere Recenzie (0) Intrebari frecvente (0)

Este absolut esențial să ai cel mai confortabil și sigur pantof în orice misiune.

Rezultatul a mai mult de doi ani de dezvoltare și modificare este un model complet reproiectat Salomon XA Forces Mid GTX, care în formă seamănă cu predecesorul său, dar a suferit multe părți ale încălțămintei, în special materiale utilizate, construcție internă, cusut, care este uneori talpă triplă și nouă.

Partea exterioară a XA Forces Mid GTX este fabricată din Cordura anti-reflectorizant și rezistent la abraziune, care este folosită și pe modelul Quest 4D, precum și un stabilizator din piele Sensifit, care adaugă confort și îmbrățișări și protejează cu exactitate piciorul. Datorită țesăturii armate nu există abraziune.

Încălțămintea este completată și de elemente noi, sub formă de material antiderapant pe partea laterală, care ajută în timp ce rappelling sau Rope rapid. Vârful este mai rezistent, ceea ce asigură cauciuc de protecție de cauciuc, protejând piciorul de posibile pericole.

Talpa este îmbunătățită cu High Traction Contagrip®, iar talpa intermediară recent fabricată combină trei sfaturi diferite din spumă EVA pentru absorbția maximă a șocului, menținând în același timp o greutate redusă. În plus, GTX are o membrană GORE-TEX® pentru o respirabilitate maximă și rezistență la apă.

Pantofii sunt potriviți pentru antrenament în aer liber, misiuni tactice rapide, dar și pentru drumeții la mare altitudine și mișcare pe teren dificil. Pantofii garantează viteza, ușurința și dexteritatea mișcării fără restricții.


Parametri:

Material exterior: Nylon anireflectant rezistent la abraziune, material antiderapant, cauciuc, stabilizator de piele Sensifit
Membrana: GORE-TEX®
Talpa exterioară: High Traction Contagrip®
Talpa interioară: EVA cu densitate dublă, EVA injectat, EVA comprimat
Construcție talpă: 3D Advanced Chassis ™
Talpă: OrthoLite®
Greutate: 475 g (8,5 UK)

Recenzii si experienta produsuluiPřidat zkušenost

Experienta clientului

Nici o recenzie inca.Adauga intrebare

Intrebari frecvente

Nici o intrebare inca.

Catalog

Logare Facebook

Cos 0 bucati: 0,00 lei

Cosul dumneavoastra de cumparaturi este gol.

  • CZ
  • SK
  • PL
  • RO

Link-uri importante

Consiliere

Proiectele noastre

Newsletter

Permiteti sa primiti noutati regulate din catalogul nostru nou in magazinul nostru.