Set de brichete și tinderbox Live Fire - Ring O Fire - negru

Variante:
Set de brichete și tinderbox Live Fire - Ring O Fire - negru-rosu Set de brichete și tinderbox Live Fire - Ring O Fire - Portocaliu luminos

Disponibilitate la cerere 0 buc

Monitorizati disponibilitatea
120,17 lei cu TVA

Producator: Live Fire Gear

Cod: ROF-BLACK

Garantie: 24 luni


Pentru achizitia dumneavoastra, primiti 120.17 FROGpoints

Categorie: Paracord


Set de brichete și tinderbox Live Fire - Ring O Fire - negru Descriere Recenzie (0) Intrebari frecvente (0)

Focul, ca unul dintre elementele naturale fundamentale, a fost întotdeauna un element important pentru supraviețuire. Oferă căldură pentru a menține temperatura corpului, îmbrăcăminte umedă uscată. Oferă lumină și fum pentru a solicita ajutor prin semnalele de lumină sau fum sau pentru a ademeni insectele și prădătorii. De asemenea, asigură căldură pentru a trata alimentele și apa.

Oamenii își supraestimează adesea potențialul și se regăsesc în situații extreme de viață, adesea în condiții adverse, cum ar fi ploaia, vântul, zăpada etc. Setul include doi pompieri de urgență Live Fire Original și FireCord 550, care pot fi folosiți atât acasă, cât și în mediul rural pentru picnic, camping, drumeție, pescuit, schi, alpinism etc.

Bricheta de urgență Live Fire este o cutie metalică care conține materiale fibroase asemănătoare cu fibre de sticlă, înmuiate în combustibil pe bază de petrol. Cutia este mică, ușoară, materialul arde cu o flacără fierbinte și aprinderea sa este foarte ușoară chiar și în condiții meteo nefavorabile.

Este suficient să aprindem materialul fibros cu o brichetă, chibrituri sau un scaun. Materialul combustibil din interiorul cutiei este foarte rezistent la umiditate și apă, chiar dacă este scufundat în apă pentru o lungă perioadă de timp. Focul viu se poate aprinde într-un timp foarte scurt și, deoarece arde cu o flacără fierbinte, poate aprinde lemnul umed, deoarece flacăra ajută lemnul să se usuce rapid.

Dimensiunea flăcării și timpul de ardere sunt controlate de capacul glisant superior. Flacăra poate arde până la 30 de minute cu capacul complet deschis. Prin reducerea deschiderii cutiei deschise, veți reduce, de asemenea, dimensiunea flăcării, creșteți timpul de ardere în timp ce economisiți sursa flăcării. Flacăra poate fi stinsă prin închiderea capacului.

Datorită dimensiunilor mici, Live Fire poate fi ambalat cu ușurință într-un buzunar, geantă de transport sau rucsac. Poate fi utilizat atât în ​​natură, pentru producerea semnalelor de incendiu, lumină și fum, cât și în casă. Pentru aprinderea unui șemineu, grătar sau aragaz.

Cablurile Paracord au fost folosite de câteva zeci de ani ca lanioane, lanțuri cheie, lovituri cu fermoar, brățări, corzi de urgență, etc. FireCord 550 este un pompier de urgență care poate face parte din echipamentele EDC (Every Day Carry). Puteți să-l aveți întotdeauna cu dvs. și să fiți întotdeauna gata să aprindeți un foc în orice situație.

În comparație cu Paracord-ul clasic, la fibrele interioare ale FireCord 550 i s-a adăugat un FireCord 550, care este foarte ușor și rapid de aprins, arde cu o flacără fierbinte și este impermeabil mult timp, chiar dacă este scufundat în apă pentru o lungă perioadă de timp. Puteți aprinde FireCord 550 chiar și în condiții meteorologice nefavorabile.

Aprinderea în sine este foarte simplă. Este suficient să scoateți și să tăiați o bucată din liantul intern inflamabil și să o aprindeți cu o brichetă, chibrituri sau scaun. Când folosiți scaunul, este mai bine să spulgeți colțul combustibil pentru a face o aprindere mai ușoară. Tot ce trebuie să faceți este să puneți o bucată de sârmă luminată sub lemnul ars.

După scoaterea cablului inflamabil intern, părțile rămase exterioare și interioare ale cablului rămân utilizabile ca înainte - șanțuri, lanțuri cu cheie, lovituri cu fermoar, etc. Oriunde folosiți un Paracord obișnuit, îl puteți înlocui cu practic FireCord 550.

Caracteristici:

 • impermeabil
 • posibilitate de reaprindere
 • greutate redusă
 • flacără fierbinte
 • timp de ardere lung
 • utilizarea unui cordon nu numai pentru a aprinde un foc
 • dimensiune de flacără reglabilă cu capac glisant superior

Pachetul include: fotoliu, cutie cu legătura de fibre de 26g și firecord 550 de 25ft (7,5m)


Parametri:

Dimensiune: cabină: 7,9 x 3,5 x 1 cm, șuviță: 7,6 m; 3,5 mm diametru
Material: cutie: fibră de legătură, șuviță: 100% nailon
Producător: Gear Fire Gear
Greutate: cutie: 26 g
Culoare: negru

Recenzii si experienta produsuluiPřidat zkušenost

Experienta clientului

Nici o recenzie inca.Adauga intrebare

Intrebari frecvente

Nici o intrebare inca.

Catalog

Logare
Contactează-ne +40 312 295 868
E-mail info@frogtac.ro
Facebook

Cos 0 bucati: 0,00 lei

Cosul dumneavoastra de cumparaturi este gol.

 • CZ
 • SK
 • PL
 • RO

Link-uri importante

Consiliere

Proiectele noastre

Newsletter

Permiteti sa primiti noutati regulate din catalogul nostru nou in magazinul nostru.