FROGGEAR


 

 

Marca de îmbrăcăminte cehă FROGGEAR® este înființată și operată de FROGMAN s.r.o. ca producător ceh de textile și echipamente avansate pentru uz militar și exterior. Acesta vine cu scopul de a completa piața cu produse specializate, eficiente și bine fabricate la prețuri accesibile, concepute atât pentru utilizatorii obișnuiți care necesită precizie și confort, cât și pentru cluburi și organizații mai mari care caută un furnizor de încredere pentru a-și îndeplini cerințele.

 

Producția de produse FROGGEAR® este realizată în Republica Cehă de companii renumite și cu experiență, care au mulți ani de experiență și de calitate. Acestea sunt garanția celei mai bune calități posibile, comparabile sau depășind calitatea companiilor străine cu nume răsunătoare.
Experienta, cea mai importanta parte a dezvoltarii si design-ului tuturor produselor, se bazeaza pe bogata experienta acumulata de membrii echipei de dezvoltare si experienta companiilor partenere. Cunoașterea altor utilizatori de produse similare joacă, de asemenea, un rol semnificativ în inspirația noastră, fie în viața civilă, turism, camping sau evenimente militare, se referă la imperfecțiunile echipamentului și la îmbunătățirea acestuia.          

În plus față de editare, avem și noi ceva nou în aproape toate produsele FROGGEAR®, cu cele mai recente tehnologii și tehnologii moderne. Noi materiale, procese și ajutoare apar în fiecare an în lumea textilelor și îmbrăcămintei, ajutând utilizatorii să-și sporească performanța, confortul și să-și extindă aplicațiile. Imediat după acestea, căutăm, încercăm și încercăm să-i aducem. De asemenea, suntem conștienți de faptul că astfel de produse necesită costuri de producție mai mari, care se vor reflecta în prețurile finale pentru care dvs., clienții noștri, le vom achiziționa. Prin urmare, acordăm o atenție deosebită calității materialelor menționate mai sus, precum și lucrurilor mici, cum ar fi filete solide, catarame de calitate, fermoare și alte lucruri mici, fără care întregul nu este funcțional.

Dacă sunteți interesat de proiectul nostru, aveți propria propunere sau idee, vom fi bucuroși să o ascultăm. Nu putem promite că o astfel de idee va apărea întotdeauna într-unul dintre produse, dar cu siguranță vom încerca să vă îmbunătățim și să vă îmbunătățim în continuare, clienții noștri.

 

Produse FROGGEAR®.

 

 

Catalog

Logare Facebook

Cos 0 bucati: 0,00 lei

Cosul dumneavoastra de cumparaturi este gol.

  • CZ
  • SK
  • PL
  • RO

Link-uri importante

Consiliere

Proiectele noastre

Newsletter

Permiteti sa primiti noutati regulate din catalogul nostru nou in magazinul nostru.