Termeni si conditii

I.

Detalii de bază:

1. Acești termeni și condiții generali de afaceri (denumit in continuare "Termeni și Condiții") sunt emise în conformitate cu secțiunea 1751 et seq. din actul nr. 89/2012 Coll., Codul Civil (denumit in continuare "Codul Civil").


Frogtac s.r.o.

ID: 06890873

Tax ID: CZ06890873

Cu Sediul înregistrat în: třída 3. května 910, Malenovice, 763 02 Zlín, Republica Cehă.

Înregistrat la Tribunalul Regional din Brno, Secțiunea C, Fișier 104928

 

Contact :

E-mail: obchod@frogtac.cz

Telefon : +420 574 141 141

https://www.frogtac.ro

(Denumit în continuare "vânzător")

 

Acesti Termeni si conditii reglementeaza drepturile și obligațiile reciproce a vânzătorului și persoanei fizice care intră în contractul de cumpărare în afara lor de afaceri ca un consumator, sau în curs de afacerile lor (denumit in continuare "cumparator") prin interfața web situat la https: //www.frogtac.ro (denumit in continuare "e-shop").
Termeni si conditii de afaceri sunt parte integranta a contractului de cumpărare.Regim diferit în cumpărarea acord au prioritate fata de dispozitiile acestor termeni și condiții.

 

II.

Informații despre bunuri și prețuri

Informațiile despre mărfuri, inclusiv prețurile bunurilor individuale și principalele sale caracteristici, sunt date individuale pentru mărfuri în magazin online catalog. Prețurile mărfurilor includ TVA, toate taxele și cheltuielile de returnare a bunurilor dacă, prin natura lor, acestea nu pot fi returnate de obicei ruta poștale. Preturile bunurilor raman valabile atata timp cat ele sunt afișate în magazin online. Această prevedere nu exclude incheierea unui contract de achizitie sub condițiile convenite individual.

Toate mărfurile prezentate plasate în catalogul magazinului online sunt cu caracter informativ si vanzatorul nu este obligat să încheie un contract de cumpărare privind aceste bunuri.
Informațiile despre costurile de ambalare și livrare de bunuri sunt publicate în magazinul online. Informațiile despre costurile asociate cu ambalarea și livrarea de bunuri enumerate în magazinul online sunt valabile numai în cazurile în care sunt livrate mărfurile pe teritoriul Romaniei.

Orice reduceri cu pretul de achizitie a bunurilor nu poate fi combinat cu unul de altul, cu exceptia cazului in care vanzatorul si cumparatorul nu convin altfel.

 

III.

Comenzi și contractul de cumpărare

Costurile suportate de cumpărător atunci când cu ajutorul mijloacelor de comunicare la distanță în legătură cu încheierea contractului de cumpărare (costurile de conexiune la internet, costurile de convorbiri telefonice) sunt platite de catre cumparator el insusi. Aceste costuri nu diferă de la rata de bază.

Cumparatorul comandă produsele în următoarele moduri:
prin contul de client, dacă s-au înregistrat în prealabil cu magazinul online
prin completarea formularul de comandă fara inregistrare.
Când plasați o comandă, cumpărătorul selectează marfurilor, numărul de articole, metoda de plata si de livrare.

Înainte de a trimite comanda, cumparatorului ii este permis să verifice si să modifice datele introduse în comanda. Cumparatorul trimite comanda făcând clic pe butonul comandă .Datele enumerate în comandă în care acestea sunt considerate corecte de catre vanzator. Condiția de validitate a comenzii este să completați toate datele obligatorii în formularul de comandă și cumparatorului confirmarea că el / ea a devenit familiarizat cu acești termeni și condiții.

Imediat după primirea comenzii, vanzatorul va trimite cumparatorului o confirmare de primire a comenzii la adresa de e-mail pe care cumparatorul a introdus-o când a comandat. Această confirmare este automată și nu este considerată incheierea contractului. Atașat la confirmarea sunt termenii și condițiile curente a vanzatorului. Contractul de cumpărare este incheiat in momentul primirii comenzii de catre vanzator. Comanda primită este livrat la adresa de e-mail de cumparator.

In eventualitatea ca oricare dintre cerințele specificate în comandă nu pot fi indeplinite de catre vanzator, Vanzatorul va trimite oferta modificată la cumpărător la adresa de e-mail. Sistemul modificat de ofertă este considerat un nou proiect al contractului de cumpărare și contractul de cumpărare este în acest caz încheiate de confirmare cumpărătorului de acceptare de această ofertă de vânzător la adresa de e-mail specificat în acești termeni și condiții.Toate comenzile primite de catre vanzator sunt obligatorii. Cumparatorul poate sa anuleze comanda înainte ca vânzătorul să primească comanda. Cumparatorul poate sa anuleze comanda prin telefon la numărul de telefon al vânzătorului sau e-mail specificate în acești termeni și condiții.În caz că există o eroare tehnică evidentă din partea vanzatorului la plasarea pretului bunurilor în magazinul online sau în timpul procesului de comandă, Vânzătorul nu este obligat să livreze mărfurile la cumpărător pentru această greseală evidentă de preț. Vanzatorul informează cumpărătorul de eroare fără întârzieri nejustificate și trimite cumparatorului la adresa de e-mail lui o ofertă modificată .Sistemul modificat de ofertă este considerat un nou proiect al contractului de cumpărare și contractul de cumpărare este în acest caz încheiate de o confirmare de acceptare de catre cumparator catre vanzator e-mail.

 

IV.

Contul clientului:

La înregistrare de catre cumparator făcută în magazin online, cumparatorul isi poate accesa contul clientului.Cumpărătorii pot comanda bunuri de la contul clientului. Cumpărătorul poate de asemenea pentru bunuri fara inregistrare.

Atunci când înregistrarea pentru un cont de client și comandarea marfurilor, cumparatorul este obligat sa furnizeze informatii corecte si sincere. Cumpărătorul este obligat să actualizați datele declarate in contul de utilizator în orice schimbare. Informațiile furnizate de către cumpărător în contul clientului și când comandați produse este considerat important sa fie corecte de către vânzător.
Acces la contul clientului este fixat prin numele de utilizator și parola. Cumparatorul este obligat sa mentina confidentialitatea cu privire la informatiile necesare pentru a accesa contul clientului lui. Vanzatorul nu este responsabil pentru orice deturnare a contul clientului de către terți.

Cumparatorul nu are dreptul de a permite utilizarea contului clientului unor terte parti.
Vanzatorul poate anula contul de utilizator, mai ales în cazul în care cumpărătorul nu utilizează contul de utilizator , sau in cazul in care Cumparatorul incalcă obligatiile care ii revin in temeiul Acordului de cumpărare și acești termeni și condiții.
Cumpărătorul confirmă că contul de utilizator poate să nu fie disponibil continuu, mai ales în ceea ce privește întreținerea componentelor hardware și software necesare furnizor, sau. Este necesar întreținerea componentelor hardware si software ale unor terțe părți.

 

V.

Conditii de plată si de livrarea de produse

Prețul bunurilor și orice costuri asociate cu livrarea bunurilor in temeiul contractului de cumparare poate fi plătit de către cumpărător în următoarele moduri:
transfer bancar la contul bancar nr. RO66 BACX 0000 0017 3670 1000, SWIFT code BACXROBU, vânzătorului, menținute prin UniCredit Bank. Simbolul variabilă corespunde numărului de comandă.

Numerar la livrare. Card livrarea nu este posibil pentru curier livrare.
Împreună cu prețul de achiziție, cumparatorul este obligat sa plateasca vanzatorului costurile asociate cu ambalarea și livrarea mărfurilor la suma convenită. Cu excepția cazului în care se specifică altfel în mod expres de mai jos, prețul de achiziție se interpreteaza pentru a include de asemenea costurile asociate cu livrarea bunurilor.

In caz de plata in numerar, pretul de achizitie este platibil la primirea mărfurilor.
În cazul cashless plata, cumparatorul are obligatia de a plati pretul de achizitie este îndeplinită în momentul de creditare suma relevante pentru a vânzătorului cont bancar.
Vanzatorul nu necesită cumpărătorului de a face orice plata in avans sau alte similare plata in avans. Plata prețului de cumpărare înainte de livrare nu este un depozit.

Conform Actului privind înregistrarea de vânzare, Vânzătorul este obligat să emită un aviz de primire la cumpărător. In acelasi timp, el este obligat să înregistreze primit vânzări cu taxa administrator online, în caz de defecțiune tehnică în termen de 48 de ore cel mai târziusunt livrate marfurile la cumpărător:adresa specificata de cumparatorul la comanda

Metoda de livrare este selectat în timpul procesului de comandă.
Costul de livrare a mărfurilor în funcție de metoda de expediere și primirea bunurilor este specificată în ordinea cumpărătorului și în vânzătorului pentru confirmare. Dacă modul de transport este negociat pe baza unei cereri speciale a cumparatorului, cumpărătorul își asumă riscul și orice costuri suplimentare asociate cu acest mod de transport.

În cazul în care vânzătorul este obligat conform contractului de cumpărare să livreze mărfurile la locul specificat de către cumpărător în ordinea, Cumparatorul este obligat sa accepte marfurilor la livrare. În cazul în care mărfurile trebuie să fie livrate în mod repetat sau în orice alt mod decât a declarat în ordinea din motive din partea cumparatorului, cumpărătorul este obligat să plătească costurile asociate cu repetate la livrarea bunurilor, respectiv. costurile asociate cu alte mijloace de livrare.

La primirea marfurilor de la transportator, cumparatorul este obligat să verifice integritatea ambalajului mărfurilor și în caz de orice defecte pentru a notifica imediat transportatorul. Dacă ambalajul este găsită a fi în încălcare, indicând accesului neautorizat intrarea în transportului, cumpărătorul nu poate accepta coletul de la transportator.

Vanzatorul emite un document fiscal - factură - la cumpărător. Taxa documentului este trimis la adresa de e-mail cumpărătorului și este de asemenea fixat pe bunurile livrate.
Cumparatorul dobandeste titlul de proprietate asupra bunurilor prin plata intregului pret de achizitie pentru marfuri, inclusiv costurile de livrare, dar prima prin preluarea marfurilor. Responsabilitatea pentru distrugerea accidentală, deteriorarea sau pierderea de bunuri trece la cumpărător în momentul acceptării declarației de mărfuri sau în momentul în care cumpărătorul a fost obligat să preia bunurile, dar nu a procedat astfel încât contrare contractului de cumparare.

 

VI.

Retragerea din contract:

Cumparatorul care a încheiat contractul de cumpărare în afara activității sale ca un consumator are dreptul de a se retrage din contractul de cumpărare. Veți reveni aici in formularul de retur.
Perioada de retragere este de 14 de zile:

  • De la data primirii bunurilor,
  • De la data primirii cererii de ultimă livrare a bunurilor, dacă sunt mai multe tipuri de mărfuri sau livrarea de mai multe piese care reprezintă obiectul contractului
  • De la data primirii cererii de la prima livrare a bunurilor, dacă repetarea periodică la livrarea bunurilor reprezintă obiectul contractului.

Cumpărătorul nu se poate retrage din Acordul de Achizitionare

Furnizarea de servicii dacă acestea au fost îndeplinite înainte cu consimțământul expres, înainte de expirarea perioadei de retragere si de vanzator, înainte de încheierea contractului, informat cumpărătorul care nu are dreptul de a se retrage din contract,
pe furnizarea de bunuri sau servicii, al caror pret depinde de fluctuatiile de pe piata financiara, indiferent de locația vânzătorului și care pot apărea în timpul perioadei de retragere,

  • Livrarea de bauturi alcoolice, care pot fi livrate doar după 30 de zile, si al caror pret depinde de fluctuatiile pietei financiare independente de vânzător,
    pe livrarea de bunuri care au fost modificate pentru cumparatorul care dorește sau pentru o persoană
  • livrarea de mărfuri perisabile, precum si bunuri care au fost irevocabil amestecat cu alte marfuri la livrare
  • Livrarea marfurilor in un ambalaj sigilat pe care cumpărătorul le-a scos din ambalaj și nu poate fi returnat din motive de igienă
    furnizarea de înregistrări audio sau video sau un program de calculator dacă au încălcat ambalajul lor original
  • Livrare de ziare sau reviste
  • Livrare de conținut digital, dacă nu a fost emis pe un mediu corporal și a fost livrat înainte cu consimțământul expres al cumparatorului înainte de expirarea perioadei de retragere, si de vanzator, înainte de încheierea contractului, cumpărătorul este informat ca nu are dreptul de a se retrage din contract,

În alte cazuri menționate în secțiunea 1837 din Codul Civil.

A se respecta termenul limita de retragere, cumpărătorul trebuie să trimită o retragere declaratie in perioada de retragere.

Pentru retragerea din contractul de cumpărare, cumparatorul poate utiliza modelul retragerea formularul furnizat de catre vanzator. Retragerea din contractul de cumpărare trebuie transmis de catre cumparator catre vanzator prin e-mail sau adresa de livrare specificate în acești termeni și condiții. Vanzatorul se confirma la cumpărător fără întârziere primirea de forma.

Cumparatorul care a retrase din contract este obligat de returnare a mărfurilor de vânzător în termen de 14 zile de retragere din contract de vânzător. Cumparatorul suporta costurile de returnare a bunurilor vanzatorului, chiar dacă mărfurile nu pot fi returnate de catre ruta postale lor obisnuite din cauza de natura lor.

In cazul in care Cumparatorul se retrage din contract, Vanzatorul va returna cumpărătorului toate fondurile, inclusiv costurile de livrare, primite de catre vanzator imediat și cel târziu în termen de 14 zile de retragere, în același mod pe baza a semnat si returnat note de credit.Vanzatorul inapoiaza primit bani la cumpărător în alt mod numai daca cumparatorul este de acord cu acesta si nu suporta costuri suplimentare.

In cazul in care cumparatorul a ales o alta metoda decat cea mai ieftina metoda de livrare oferit de catre vanzator, vanzatorul va returna la cumparator costul de livrarea marfurilor in suma de la tarife ieftine metoda de livrare.

In cazul in care cumparatorul se retrage din contractul de cumpărare, vanzatorul nu este obligata sa returneze fondurile primite la cumpărător înainte de cumparator trece de bunuri sau dovedeste ca marfurile au fost trimise la vanzator.

Mărfurile trebuie să fie returnat de catre cumparator catre vanzator intacte, cogenerare si neutilizate și, dacă este posibil, în ambalajul original.Vanzatorul are dreptul unilateral să ceară despagubiri pentru bunuri împotriva cumpărătorului cu cerere de restituire a prețului de cumpărare.

Vanzatorul are dreptul de a se retrage din contractul de cumpărare datorită lichidării marfurilor, disponibile notificatorului marfurilor, sau atunci când producătorul, importatorul sau furnizorului de bunuri are întreruptă productia sau importul de bunuri. Vanzatorul va informa neintirziat pe cumparator prin adresa de e-mail specificat în ordinea și a reveni în termen de 14 de zile de la notificarea retragerii toate fondurile, inclusiv costurile de livrare, primit de la acesta în temeiul contractului, în același mod sau in maniera stabilita de catre cumparator .

 

VII.

Drepturile impotriva produselor defecte:

Vânzătorul asigura cumpărătorul că marfurile nu au defecte la primire. In special, vânzătorul este răspunzător până în momentul în care mărfurile au fost preluate de catre cumparator:
-marfurile au proprietățile pe care ambele parti le-au convenit de comun acord, și dacă acordul lipsește, acesta are proprietăți ca vanzatorul sau producatorul a descris sau care cumparatorul a așteptat cu privire la natura mărfurilor și de publicitate au efectuați,
-marfurile sunt montate pentru scopul declarat de catre vanzator sau pentru care bunurile de acest tip sunt de obicei utilizat,
-marfurile corespund cu calitatea sau proiectarea convenită la proba sau șablonul, în cazul în care calitatea sau designul a fost determinată în funcție de acord proba sau șablonul,
mărfurile sunt în cantitatea , măsura sau greutatea corespunzătoare;
-bunurile sunt conforme din punct de vedere juridic.

Dacă degradarea se manifesta in mod treptat in termen de sase luni de la primirea marfurilor de catre cumparator, marfurile sunt considerate ca au defecte la primire. Cumparatorul are dreptul de a exercita dreptul deoarece degradarea se manifesta in mod treptat care apare în bunuri de consum în termen de 24 luni de la primirea cererii.Această dispoziție nu se aplică bunurilor vândute la un preț mai mic pentru defecte pentru care un preț mai mic a fost de acord, uzurii a bunurilor provocate de utilizarea normală, la marfurilor defecte utilizate sau uzurii bunurile au la primirea de catre cumparator, sau dacă aceasta este de natura mărfurilor.

În cazul in care apare un defect, cumparatorul poate depune o cerere la vanzator si cere:
schimbul produsului sau reparația de bunuri intr-un termen rezonabil discount la pretul de achizitie sau se retrage din contract.

Cumparatorul are dreptul de a se retrage din contract în cazul în care mărfurile au defect substantial, dacă nu poate utiliza corect elementul pentru defecte recurente sau defecte după reparație, cu mai multe defecte de mărfurilor.

Vânzătorul este obligat să accepte o plângere în orice unitate în care acceptarea cererii este posibil, eventual în sediul înregistrat social sau locul de afaceri. Vânzătorul este obligat să emită la cumpărător o confirmare scrisă de atunci când cumpărătorul a exercitat dreptul, ce este continutul plangerii si ce mod de solutionare a plangerii cumparatorul necesită, precum si o confirmare de la data si modul de manipulare plângere, inclusiv confirmarea de reparație și durata sa, sau scris o justificare de respingere a plângerii.

Vanzatorul sau  un angajat autorizat de el / ea decide cu efect imediat, în cazuri complexe în termen de trei zile lucrătoare. Acest termen nu include perioada de timp corespunzătoare tipului de produs sau serviciu necesar pentru expert evaluarea mod degradare treptată.Plângerile, inclusiv demontare defecte, trebuie tratate prompt, nu mai târziu de treizeci de zile de la data cererii, cu exceptia cazului in care vanzatorul si cumparatorul sunt de acord pe o perioadă mai lungă. Geaba expirarea acestei perioade este considerat o incalcare substantiala a contractului si cumparatorul are dreptul de a se retrage din contract. Momentul de a face o reclamatie este considerata a fi momentul în care cumparatorului va se manifestă (exercitarea dreptului de performanță defectă) de vânzător.

Drepturile și obligațiile părților contractante privind drepturile de performanță defecte sunt reglementate de sectiunile 1914 la 1925, Sectiunile 2099 la 2117 și secțiunile CEJ 2161 la 2174 din Codul Civil și actul nr. 634/1992 Coll., privind protecția consumatorilor.
Alte drepturi și obligații ale părților legate de vânzător a transportatorului pentru defectele sunt reglementate de procedurii reclamații vânzătorului.

 

VIII.

Livrare

Partile contractante pot oferi toate corespondenta scrisa prin e-mail.
Cumpărătorul oferă corespondenta de vânzător la adresa de e-mail specificat în acești termeni și condiții. Vânzătorul oferă corespondenta la cumpărător la adresa de e-mail specificat in contul clientului sau ordine.

 

IX.

Diferențe extrajudiciare

Solutionarea extrajudiciara a litigiilor consumatorului care decurg din contractul de cumpărare este responsabilitatea autoritatii de inspectie comerciale Cehă, cu sediul social la Štěpánská 567/15, 120 00 Praga 2, IČ: 000 20 869, adresă de Internet: https://adr.coi.cz/cs. Platforma de on-line de rezolvare a disputei situat la http://ec.europa.eu/consumers/odr poate fi utilizat pentru a rezolva disputele intre vanzatorul si cumparatorul de la contractul de vânzare.

Centrul europene ale consumatorilor Republica Ceha, cu sediul social la Štěpánská 567/15, 120 00 Praga 2, adresă de Internet: Http://www.evropskyspotrebitel.cz este punctul de contact din Regulamentul (UE) Nr. 524/2013 al Parlamentului European și al Consiliului din 21 mai 2013 de rezolvare a litigiilor consumatorului on-line si de modificare a Regulamentului (CE) nr. 2006/2004 și Directiva 2009/22/CE (Regulament privind de rezolvare a litigiilor online).

Vanzatorul are dreptul de a vinde bunuri pe baza unei licente comerciale. Control comerciale se efectuează în domeniul de aplicare a competentei sale de către biroul de licențiere comerciale relevante. Comertul Cehă autoritatea de control efectuează, la o masura limitata, supravegherii conformitatii cu actul nr. 634/1992 Coll., privind protecția consumatorilor.

 

X.

Dispozitii finale

Toate acordurile intre Vanzator si Cumparator cu legile din Republica Cehă.Dacă relația stabilite prin acordul de cumpărare conține un element internationale, apoi părțile sunt de acord că relația este reglementat de legea Republica Cehă. Aceasta nu aduce atingere drepturilor consumatorilor care decurg din reglementările legale obligatorii în general.
În raport cu cumparatorul, Vanzatorul nu este obligata de orice coduri de conduită în sensul secțiunii 1826 (1) (a). e) din Codul Civil.

Toate drepturile vânzătorului pentru website, în special drepturile de autor pentru continut, inclusiv schema de pe site, fotografii, filme, grafică, mărci comerciale, siglele și alt conținut și elementele, apartin de vanzator. Este interzis de a copia, modifica sau în caz contrar utilizați site web sau orice parte a acestuia fara acordul vanzatorului.

Vânzătorul nu este răspunzător pentru erorile care decurg ca urmare a treia parte interferențe în magazin Internet sau ca urmare a utilizării sale contrare scopul său. Cumpărătorul nu poate utiliza orice practici care ar putea afecta negativ funcționarea acestuia și nu poate exercita o activitate care ar putea permite acesta sau terților să umblați cu sau unauthorize utilizarea acestui software sau alte componente din magazinul online și utilizați magazin online sau utilizați magazin online. componentele acestuia sau software in asa fel incat sa fie contrara scopul său sau scop.

Cumparatorul isi asuma riscul de a schimba circumstantele in sensul secțiunea 1765 (2) din Codul Civil.
Contractul de cumpărare, inclusiv Termeni si conditii, sunt arhivate de vânzător în formă electronică și nu este accesibilă.
Termenii si Conditiile pot fi modificate sau completate de catre vanzator. Această prevedere nu afectează drepturile și obligațiile care decurg în timpul perioadei de efectul versiunea anterioară a Termeni si Conditii.
O formă de retragere sub forma este atașat la termeni și condiții.

Acesti Termeni si conditii intra in vigoare la 12 decembrie 2018.

Catalog

Logare Facebook

Cos 0 bucati: 0,00 lei

Cosul dumneavoastra de cumparaturi este gol.

  • CZ
  • SK
  • PL
  • RO

Link-uri importante

Consiliere

Proiectele noastre

Newsletter

Permiteti sa primiti noutati regulate din catalogul nostru nou in magazinul nostru.