Vestă balistică ascunsă de nivel IIIA DIPLOMAT

Vestă balistică ascunsă de nivel IIIA DIPLOMAT Vestă balistică ascunsă de nivel IIIA DIPLOMATVestă balistică ascunsă de nivel IIIA DIPLOMATVestă balistică ascunsă de nivel IIIA DIPLOMATVestă balistică ascunsă de nivel IIIA DIPLOMATVestă balistică ascunsă de nivel IIIA DIPLOMATVestă balistică ascunsă de nivel IIIA DIPLOMATVestă balistică ascunsă de nivel IIIA DIPLOMATVestă balistică ascunsă de nivel IIIA DIPLOMATVestă balistică ascunsă de nivel IIIA DIPLOMAT
Livrare gratuita
În stoc 1 buc (joi 26. 05. la dumneavoastra acasa)
3 017,42 lei cu TVA
ks

Producator: GearTex

Cod: IIIA-diplomat

Garantie: 24 luni


Pentru achizitia dumneavoastra, primiti 3017.42 FROGpoints

Categorie: Inserții și plăci balistice


Vestă balistică ascunsă de nivel IIIA DIPLOMAT Descriere Recenzie (0) Intrebari frecvente (0)

Vestă balistică ascunsă de nivel IIIA DIPLOMAT

Vestă balistică ascunsă de nivel IIIA DIPLOMAT

Vestele diplomatice sunt confecționate în Republica Cehă de o companie profesionistă. Sunt alcătuite dintr-un transportor de înaltă calitate umplut cu umplutură balistică UHMWPE (Ultra High Molecular Weight Polyethylen) - cea mai avansată umplutură disponibilă în prezent pe piața civilă.

Această clasă moale de protecție balistică respectă, de asemenea, cerințele standardului ceh TBO2 CZ.

Vesta are o mărime unică, dar spre deosebire de veșmintele concurente, poate fi folosită cu ușurință de către persoane de dimensiuni mai mari. Are suprapuneri suficient de mari, ceea ce face ca părțile laterale să fie acoperite și să nu existe un decalaj neprotejat între față și spate.

UHMWPE este mai puțin sensibil la lumina UV, apa sărată (transpirație) și se degradează semnificativ mai lent decât kevlarul sau tundonul convențional. Atât veșmintele Kevlar, cât și Twaron au o durată de viață garantată de doar 5 ani - vesta Diplomat are o durată de viață de 3 ori mai mare, adică 15 ani fără pierderea rezistenței balistice.

Vesta Diplomat a fost testată pentru un standard mai exigent decât standardul NIJ NATO necesar - standardul ceh TBO2 CZ.

Pe lângă cartușul Magnum "lent" .44, poate rezista la o rachetă mult mai insidioasă de mare viteză cu un proiectil de 7,62 × 25 Tokarev. Și doar foarte puține veste balistice pot rezista lui Tokarev.

Fapt adesea neglijat este faptul că, deși cel mai răspândit cartuș este considerat în general Luger de 9 mm, în țara noastră există încă o cantitate imensă de cartușe Tokarev în gospodării. La fel, sunt suficiente și în alte țări ale fostei Uniuni Sovietice. Prin urmare, este bine să fiți pregătiți pentru posibilitatea ca potențialul atacator să poată ajunge cu ușurință în mâinile acestei muniții și, prin urmare, este oportun să alegeți o vestă care să poată face față acestei acuzații.

Vesta Diplomat este, de asemenea, echipată cu un strat anti-șoc Jokex de înaltă calitate, care absoarbe o parte semnificativă a energiei glonțului pentru a reduce vânătăile și alte răni.

Suntem încântați că datorită colaborării profesionale a două companii am realizat o vestă de înaltă calitate, care, pe lângă parametrii tehnici de top, realizează în fața concurenței și prețul plăcut! :)

 

Parametri:

Material: UHMWPE
Antișoc: Jatex
Standard: TBO2 CZ
Dimensiune: Universal
Scop: transport ascuns
Greutate: 2500 g
Culoare: bej
Producător: Froggear / Stormblade ČR

Recenzii si experienta produsuluiPřidat zkušenost

Experienta clientului

Nici o recenzie inca.Adauga intrebare

Intrebari frecvente

Nici o intrebare inca.

Catalog

Logare
Contactează-ne +40 312 295 868
E-mail info@frogtac.ro
Facebook

Cos 0 bucati: 0,00 lei

Cosul dumneavoastra de cumparaturi este gol.

  • CZ
  • SK
  • PL
  • RO

Link-uri importante

Consiliere

Proiectele noastre

Newsletter

Permiteti sa primiti noutati regulate din catalogul nostru nou in magazinul nostru.