Producator - STORMBLADE

STORMBLADE

STORMBLADE se concentrează pe dezvoltarea și fabricarea veste de protecție balistică și echipamente tactice pentru forțele armate, agențiile de securitate, PMC și comunitatea profesională. Datorită activității sale, continuă activitatea pe termen lung în producția personalizată și în serie a echipamentului tactic, a protecției balistice și a accesoriilor, care datează din 1996.

Aceasta nu numai că contribuie la dezvoltarea și aplicarea de materiale textile noi, dar dezvoltă și materiale balistice avansate compozite. Ei colaborează cu Universitatea Tomás Bata din Zlín, Universitatea de Minerit din Ostrava, Universitatea din Praga și Zlín pentru a-și construi propriul laborator balistic, unde vor testa materiale textile balistice și compozite avansate.

Pe lângă rezistența balistică a rachetelor care apar în US STD NIJ sau în CSN 395360, ei lucrează și la soluția de rachete denumite "amenințări speciale" pe care un utilizator de protecție balistică o poate întâmpina într-un conflict real și în care se poate aștepta un efect mai devastator asupra balisticelor materiale.

Soft balisticile sunt testate cât mai aproape de marginea lor posibilă cu cel puțin jumătate din distanța prevăzută în regulamente.

Panourile HAP compozite se supun unor teste la fel de solicitante, cu pulverizare de până la 30 mm de la margine.

STORMBLADE oferă, de asemenea, expertiză în domeniul munițiilor și explozivilor, specializată în armele de calibru mic și efectele lor, muniția și efectele acestora și balistica rănită.


Categorie:


Armă din oțel - 6 mm Armox, nivelul III

Armă din oțel - 6 mm Armox, nivelul III

Placă antiglonțată din oțel armat de 6 mm (armox).

635,14 lei
pe stocpe stoc
Livrare gratuita

Catalog

Logare
Contactează-ne +40 312 295 868
E-mail info@frogtac.ro
Facebook

Cos 0 bucati: 0,00 lei

Cosul dumneavoastra de cumparaturi este gol.

  • CZ
  • SK
  • PL
  • RO

Link-uri importante

Consiliere

Proiectele noastre

Newsletter

Permiteti sa primiti noutati regulate din catalogul nostru nou in magazinul nostru.